מעבר לאיטליה

RDiablo

New member
מעבר לאיטליה

שלום לכן,
אני נשוי + 3 ואנו חושבים לעבור לאיטליה.
לי יש אזרחות ואני רוצה להוציא לאשתי ולילדים.
האם יש בארץ חברות או מישהו שאתם מכירים שיכול לעזור בכל נושא המעבר.
דירה \ עבודה \ גנים וכ'ו....

RDiablo

New member
חשבתי שזה פורום פעיל.

forglemmigej

New member
כנראה אף אחד פה לא היגר לאיטליה

בכל מקרה מעבר על רקע אזרחות עושים לבד אין חברות שעוזרות בזה , אם אתה בעל אזרחות איטלקית כדאי שתברר באתר משרד הפנים האיטלקי מה הם התנאים למעבר ברוב המדינות באיחוד לא מקובל להגיע סתם כך יש כל מיני דרישות של פיננסים, עבודה לפעמים ועוד , אם אתה בעל אזרחות אחרת הדרישות נמוכות בהרבה בכל מקרה משפחה כמו שלכם תזדקק להרבה מאד כסף לשנה שנתיים הראשונות עד שתסתדרו , אתה גם צריך להחליט לאיזו עיר אתה רוצה להגר האם יש בה אפשרויות תעסוקה , האם האנשים חברותיים ועוד, האם אתם יודעים איטלקית או שקופצים ישר למים

RDiablo

New member
תודה רבה

בגלל שכל הרעיון עדיין בחיתולים אז אני מלקט מידע מאיפה שניתן.
בפניה לעו"ד התברר לי שלילדים זה לא בעיה להוציא אזרחות בארץ אבל לאישתי לא ניתן. ניתן רק שם להגיש בקשה וזה יכול לקחת מינימום שנתיים עד לאישור.
בנוסף נכנסתי לאתר משרד הפנים שלהם כמו שרשמת לבדוק מה הדרישות ומה השלבים לתושבות.
&nbsp
בגדול המטרה היא באמת לקפוץ למים, אין לנו מושג בשפה איטלקית.
בגדול אנחנו כבר לא יכולים פה, וממש חנוקים ומקווים לעבור ולנשום.
&nbsp
במידה ויש לכם עוד עצות לעזרה מה לבדוק, או ייעוץ זה מאוד יעזור.
&nbsp

forglemmigej

New member
הייתי ממליצה ללמוד איטלקית במהירות

רוב האיטלקים לא יודעים אנגלית אני אומרת את זה באחריות , יש לי כמה חברים בצוקרלנד איטלקים הם ממש לא יודעים כלום אבל היות שהם אמנים אז מספיק לכתוב להם grande או bello או bellisimo על העבודות שלהם וקנית את עולמם והשמות שלהם בכלל ממיסים : רפאלה , לוציו ומריו ..למה הכוונה לוקח שנתיים עד לקבלת אזרחות , יש בדרך כלל הליכים מדורגים , אתה צריך לבקש איחוד משפחות לגבי אשתך אין לי מושג אם אפשר לעשות את זה מהארץ, בזמן הזה יש כל מיני דרישות למשל ידיעת שפה וכמעט בטוח דרישה כלכלית מצידך בעל האזרחות , אם יש מקצועות שלמדתם בארץ צריך לעשות הסבה מקצועית כדאי לברר כבר עכשו, אני שוב מציעה לברר על מקומות מגורים עם מה שפחות אבטלה המצב שמה לא מזהיר.

אספרסו2

New member
לא מזהיר בלשון המעטה

באיטליה צריך באופן כללי יותר קשרים מאשר כישורים על מנת למצוא עבודה,
לקחת משפחה להרפתקה בארץ המגף ללא ידיעת שפה זה הימור ברולטה איטלקית
שרק לאחר שהות של מספר שנים והשקעה של מעל 100,000€בקזינו יוכל לדעת
אם זכה או לא.
הימור מתקבל על הדעת ,אולי לנגועים בתחום,כשהמהמר מסכן את עצמו
אבל לסכן גם אישה ושלושה ילדים זה לא מוסרי.

למעלה