מעבר לאוסטרליה

ofirmorgan1

New member
מעבר לאוסטרליה

לילה טוב...
אני בחור בן 29, רווק , שעובד מגיל 15-16 בתחום התאטרון... ( שיווק , הפקה , וניהול במה )...אומנם אני אוהב את התחום הזה מאוד אבל
קצת עייף מכל מה שקורה כאן בארץ ( מיסים גבוהים , משכורות לא בזמן , לחץ , אי סיפוק , ויחס לא הוגן ) .
כשהייתי בן 21 נסעתי לאוסטרליה לטיול בן שלושה חודשים עם 4 חברים , מאוד נהנתי מהנופים , מהחוויה מהאטרקציות שהמדינה מציעה.. אבל משהו אמר לי שאני עוד אשוב...
יצא לי לעבוד שם בשלוש עבודות זמניות חשמל , בניין , ושיווק פליירים ברחוב .
אני מרגיש שמיציתי את התחום כאן , מבחינת עבודה , הגעתי למעמד הכי גבוהה בחברה הכי גדולה בתחום שלי , אין לי לאן להתקדם ( כבר 4 שנים ו7 חודשים )
אני עושה את אותם תפקידים כל הזמן..
ופתאום חשבתי לעבור לאוסטרליה... אולי שם אני יוכל להצליח יותר .." להתקדם " יותר..
רציתי לדעת מנסיונם של "מהגרים " / ישראלים שחיים שם / ובכלל מכל הקהילה היהודית המאוד גדולה שיש שם..
- איך עוברים ?
- מאיפה מתחילים ?
- צריך ללכת לשגרירות אוסטרליה כאן בארץ ולהגיד להם שאני רוצה להגר ?
- לדעת אם בכלל התחום הזה מפותח שם , ואפשר בכלל אפשר להתברג בו ?
- ממה שאני מבין אפשר להכנס לשם לצורך עבודה רק אם יש ויזת לימודים ואז יש 20 שעות עבודה בחודש ולויזת "ספונסר " שצרכים לבקש אותי משם ...האם זה נכון ? או שיש עוד דרכים לקבל ויזת עבודה ?
- איך המשכורות שם הולכות ? ( חוץ מזה שמקבלים פעם בשבוע / חודש משכורת ) קצת יותר פרטים ...
- איזה עיר מתאימה יותר לגור בה ? ברוב זמן הטיול הייתי במלבורן ( קופילד - אזור של יהודים )

נ.ב - הייתי גם בארה"ב - סוג של טיול / בבדיקה לגבי עבודה ( לפני 5 שנים ) ושם הבנתי שצריך גרין קארד וסוציאל סקיוריטי נמבר כדיי לעבוד מסודר ובמקום נורמלי וגם צריך להיות רשום באיגוד כל שהוא...
לעבור ( להגר ) לא מסודר וחוקי ..אני לא מעוניין.. בכל זאת אני רוצה לאעביר את חיי שם..כך שזה חייב להיות חוקי

בארץ אני מסודר יחסית .. דירה ומשכורת טובה..אבל זה כלום מבחינתי... אני מחפש סיפוק עצמי ואושר ..

אשמח לתגובות מכל מי שיכול לעזור... תודה רבה

RoyG NJ

New member
לא מכיר באוסטרליה.... בארה"ב אכן יותר מסובך

יש פורום ישראלים באוסטרליה ונ"ז , תנסה שם...

למעלה