מעבר כירון על MC בימים אלו עובר כירון על MC במפה שלי ואני יכול לשתף שזה ממש כואב.
א אש בכוכבים New member 29/1/12 #1 מעבר כירון על MC בימים אלו עובר כירון על MC במפה שלי ואני יכול לשתף שזה ממש כואב.
י יאיר טריבלסקי New member 30/1/12 #2 מעניין.. שזה קרה לי לא הרגשתי משהו מיוחד. אם תרצה לפרט - אשמח לשמוע. בכלל כירון מבחינתי הוא עדיין בחינת כבדהו וחשדהו..
מעניין.. שזה קרה לי לא הרגשתי משהו מיוחד. אם תרצה לפרט - אשמח לשמוע. בכלל כירון מבחינתי הוא עדיין בחינת כבדהו וחשדהו..
א אש בכוכבים New member 31/1/12 #3 הרגשה קשה של של חוסר ערך (זמני), חזרה בזכרון שנים אחורה על הזדמנויות שכאילו פוספסו, חזרה למקרים של תמימות, הרגשה שעכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש, צורך עז למצוא את הערך העצמי בתוכי.
הרגשה קשה של של חוסר ערך (זמני), חזרה בזכרון שנים אחורה על הזדמנויות שכאילו פוספסו, חזרה למקרים של תמימות, הרגשה שעכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש, צורך עז למצוא את הערך העצמי בתוכי.
י יאיר טריבלסקי New member 31/1/12 #4 מצער לשמוע..האמת? נשמע יותר כמו השפעה נפטונית נפטון מביא איתו מצבי רוח שכאלה ותחושות דרמטיות מהסוג הזה. נפטון עולה לך על האם סי או משהו כזה?
מצער לשמוע..האמת? נשמע יותר כמו השפעה נפטונית נפטון מביא איתו מצבי רוח שכאלה ותחושות דרמטיות מהסוג הזה. נפטון עולה לך על האם סי או משהו כזה?
Y Y. Welis New member 1/2/12 #6 הרגשה מוכרת... היתה אצלי בדצ'. אבל זה מה שמניע. מקום שאתה יודע שלא היית רוצה לחזור אליו שוב. המודעות היא כבר חצי מהפיתרון.
הרגשה מוכרת... היתה אצלי בדצ'. אבל זה מה שמניע. מקום שאתה יודע שלא היית רוצה לחזור אליו שוב. המודעות היא כבר חצי מהפיתרון.