מעבר ילדה לחו"ל

lra41

New member
מעבר ילדה לחו"ל

מעולם לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות לי ...אחרי 10 שנים קשות של משבר גירושין ביתי נלחמה בכל כוחה באלימות מילולית קשה , בהתנהגות קשה בלתי מרוסנת לעבור לאביה בארה"ב ... עשיתי הכל ..פסיכולוגים , נפרדתי מבן זוג שהילדה לא הסתדרה איתו ...אבל לא ניתן היה לעצור את זה הילדה שידרה שהיא אומללה וסובלת כל השנים שהיא לא חיה עם אביה ... עכשיו היא בארה"ב עם אביה משדרת שטוב לה , לומדת שם ...אלא שאביה דורש שאני יעביר אליו את המשמורת חוקית ... ואני מסרבת כי זה בשבילי כמו לוותר על הילדה האומנם ???

R a c h e li

New member
נושא רגיש ..........

וואלה אין לי מה לאמר אבל אולי לאחרים יש.... רחלי בהקפצות

ערסlight

New member
עשיתי הכל

להורים יש מחוייבות לגדילתם של ילדיהם. אם את רואה את זה, חובה לוותר.

d a n i e l s 5

New member
חושבת....

שלהעביר אליו את המשמורת זה רק לצרכים רישמיים.....יתכן מאוד שיהיה לו יותר קל להתנהל מול הרשויות ובכלל כשיש לו אישור על משמורת חוקית..... ככה זה אצל האמריקאים...הכל צריך להיות כתוב ומהוגן בחוק. היא גרה שם, היא חיה איתו....זה לא אומר שויתרת עליה, זה לא מעיד על כלום ברמה הריגשית. במדינת ישראל כל אם מקבלת באופן טבעי את המשמורת על הילדים שלה...משמע האבות ויתרו על הילדים שלהם?...זה לא ככה וזה לא נכון. אולי אני טועה, אולי אני כותבת שטויות. ויתור על הילדים הוא בראש ולא במסמך. אבל ככה נראה לי.

ויתור על משמורת זה ויתור על ילדה?

וגבר שמוותר על משמורת גם מוותר על ההורות? מה הקשר? את יכולה להיות אמא נהדרת גם אם את לא משמורנית. עצם העובדה שנתת לה ללכת מראה על אהבתך אליה ועל דאגתך. When you love somebody let them go if they come back they're yours

גבר שמוותר על משמרת ....

למה בעצם הוא מוותר על משמרת ולא מתעקש על משמרת משותפת הרי זה אפשרי לא? ואני מכירה בודדים בלבד שכך נוהגים, אף צד לא וויתר להרגיש את ההורות בכמה ימים בשבוע.

למלא מסמכים

היא שם, טוב לה, תנסי להגיע עם גרושך להסכם- שאם הילדה תרצה לחזור לארץ שלא ימנע ממנה.אגב אני לא יודעת בת כמה היא אבל אני משערת שאוטוטו היא תהיה מעל גיל 18 ותהיה לה העצמאות לבחור אם לשוב אלייך, אני חושבת שאת צריכה להבין שעדיף שיהיה לאבא משמורת חוקית,כי היא שם ולכי תדעי מה יהיה, עדיף שיהיה לה מישהו שם עם משמורת חוקית יש לזה השלכות, זה כואב אבל עצתי לך- תרפי!

למעלה