מעבר יחידה-בעיה

oriki886

New member
מעבר יחידה-בעיה

שלום,
אני כרגע משרת ביחידת מילואים x.
עקב סיבות כאלה ואחרות (אישיות), אני לא עשיתי מילואים מזה 4.5 שנים (כרגע בן 29, נמצא בפלוגת בלתי מתאימים).
לפני כחודש וחצי ביקשתי לעבור ליחידה אחרת שתתאים לי יותר ובה אוכל לבצע שירות תקין. אמרו לי ביחידה הנוכחית שעליי למצוא יחידה שתהיה מוכנה לקלוט אותי ומבחינתם אין בעיה. לאחר חיפושים לא מעטים מצאתי אחת כזאת, מפקד היחידה החדשה נתן הסכמה ואישור וכך גם מהיחידה הנוכחית. היום התקשר אליי הקצין קישור של היחידה המיועדת (החדשה) ואמר לי שהוא קיבל תשובה שלילית מגורם שנקרא אגף כוח אדם מילואים תגבורת שזה בעצם גוף שבסופו של דבר אחראי אל אישור/דחיית הבקשה, והתשובה שלו הייתה שלילית עקב כך שיש לי מקצוע "קריטי" (מפעיל תקשוב מבצעי- ידוע לי כל הקטע של החרגת הגיל וכו').
איך מבחינתי כרגע אני יכול לשנות את ההחלטה? הרי כרגע אני נמצא על הנייר ביחידה, אך לא מוזמן למילואים (לא יודע עד מתי זה ימשך-לכן מעוניין להסדיר את הנושא ולשרת ביחידה שמתאימה לי), היחידה לא רוצה בי ואני לא רוצה בה, ויש יחידה שכן מעוניינת בי.
ניסיתי לברר פרטי התקשרות עם הגורם הזה בכ"א דרך קצין העיר ודרך מוקד מילואים אך לשווא. אני מעוניין להסביר היטב את בעייתי, את המצב שבו אני נמצא כרגע, ואני חושב שבסופו של דבר גם לטובת צה"ל זה מה שנכון. אני מוכן לבוא מזמני להסביר את עצמי, אך לא יודע איך לעשות את זה ופרטי התקשרות של הגוף (טלפון, בסיס). מישהו יכול לעזור במצ"ב הנ"ל על מנת לפתור את הבעיה?
חשבתי גם על אפשרות לבקש פסילת מקצוע (איך עושים את זה?) כדי שאז התהליך כן יצליח, אך אני חושב שגם אם היחידה ממליצה על פסילה, אז שוב יש גוף שצריך לקבל החלטה סופית ואז גם את זה אולי יפסלו.
אשמח לעזרה.
תודה,
אורי.

מחפצה1

New member
פרטי התקשרות עם מפקדת קצין מילואים ראשי

תנסה לפנות לקצין מילואים ראשי
הנה הקישור בו אפשר למלא פנייה
http://www.aka.idf.il/sites/contact/?siteId=43314&catId=43390

מוקד הפניות של מפקדת קצין המילואים הראשי : 03-56950-39/40
ובפקס: 03-5692849.
מספר הפקס בלשכת קמל"ר: 03-5692187