מעבר חציה בטסט..

k1235

New member
מעבר חציה בטסט..

אז ככה לפי החוק במעבר חצייה לא צריך לעצור כל עוד ההולך רגל לא ירד לתחומי הכביש מה אתם ממליצים לעשות בטסט? לעצור אפילו שמחכים לרדת לכביש ועדיין לא ירדו או לא לעצור? חבר שלי בטסט עצר למישהו והטסטר אמר לו לא היית צריך לעצור אבל מהצד השני אם אני לא יעצור הוא מסוגל לתת ברקס ולהגיד שיש הולך רגל אתה צריך לעצור.. אז מה עושיםםםם? טסטרים שבפורום אתם גם מוזמנים להגיב.. תודה

לכאורה

זה תלוי בשיקול דעתו של הנהג. אם אתה רואה שהוא עומד לרדת לכביש בכל רגע אז תעצור ואם הוא רחוק , או שהוא לא מראה כוונה לעבור . אין סיכוי שהטסטר ישים ברקס או יאמר שהיית צריך לעצור.

k1235

New member
....

זה ברור שהוא רחוק לא לעצור למה מה קרה שאני יחכה לו? אני מתכוון אם הוא עומד על האי תנועה ומחכה לחצות יש טסטרים שאומרים לא היית צריך לעצור כי הוא לא ירד לכביש ויש טסטרים שאומרים לעצור!! מה עושים?

Gal isr

New member
מכינים את הרגל על הברקס

מאטים, יורדים משלישי, מאטים ל 30 בערך...עברת את המעבר? תגביר חזרה.

shoreran

New member
מה הקטע? תעצור וזהו. אם אתה רואה

כוונה לעבור פשוט תעצור... מי יכשיל אותך על להיות אדיב ברמה כזאת?

רן88

New member
לפעמים אדיב=מעכב תנועה

עיכוב תנועה בד"כ נובע מחוסר ביטחון, מה שמאוד בולט אצל הרבה "למדים" ונהגים חדשים. הטסטר רוצה שלא תעכב את התנועה, ולכן אפשר להכשיל. לפני מעברי חציה תמיד כדאי להאט למקרה שאיזה טמבל יחליט ש"זכותי לעבור במעבר חציה ואני מנצל אותה!" (יש לי חבר שכמעט נדרס משום שזו השיטה שלו, טמבל).

למעלה