מעבר דירה

נטעלי6

New member
מעבר דירה

הי, חדשה כאן, וכמו רבים קצת סקפטית וקצת מאמינה... ולשאלתי: בעלי, אני והתינוק המתוק שלנו מתכננים לעבור דירה בזמן הקרוב. הבעיה היא ששום דבר לא הולך לנו, אנחנו לא מצליחים למצוא מקום שירגיש לנו בית, ואם מצליחים אז הדירה נחטפת, או שהבעלים מתחרטים ולא רוצים למכור - בקיצור - העניין תקוע, ודי הרבה זמן כבר. האם יש משהו שניתן לשפר בבית הנוכחי שלנו על מנת שלא "יתקע" אותנו בו? תודה מראש על התשובה! ד"א: ראיתי שענית לכמה אנשים שכל מקרה נבחן לגופו, אז אני לוקחת את בחשבון שהתשובה שלך יכולה להיות כללית - וזה בסדר.

judith11

New member
מעבר דירה

נטעלי שלום יש קשר לבית הנוכחי שאתם גרים בו לבין הקושי במציאת דירה חדשה. ע"י עיון בתוכנית הבית שלכם ניתן לזהות את הקושי. יהודית יועצת פאנג שואי 050-6482441

נטעלי6

New member
וע"י עיון בתגובה שקיבלתי

ניתן לראות שזו פלטפורמה לפרסום, מישהו יכול באמת לעזור לי, רק בפורום?

דנה A

New member
מעבר דירה

הי נטעלי, ברוכה הבאה לפורום, ציינת שאת מעט סקפטית אבל בכל זאת פותחת את האפשרות וזה טוב - כמו שקראת והבנת ניתן ליעץ לבית בנושאים ספציפיים כאשר ידועה המפה האנרגטית שלו, בדיוק כפי שאסטרולוג יוכל לענות על פוטנציאל חייך, כאשר המפה שלך מולו. ובכל זאת, ציינת מספר נקודות שלדעתי מהותיות מאוד ציינת ש "הבעיה היא ששום דבר לא הולך לנו" - פירשת את המציאות הנוכחית כבעיה, וראית בה מצב ששום דבר לא הולך לכם. אם תקראי בעמוד זה את הודעתי על "מזל האדם" תביני שהכח הגדול ביותר נמצא באחריותנו, בכוחנו, במודע שלנו, החלטות שלנו, בחירות שלנו. אם תראי את התקופה הזו כתהליך בו אתם הולכים לקראת בניית בית המשפחה שלכם, המקום בו תצמחו כמשפחה, כאנשים אינדווידואלים, וכל יום מקרב אתכם יותר ויותר למטרה שהיא מציאת הבית המתאים ביותר לצרכים שלכם, לחלומות שלכם - תשני את החשיבה, המטרות והציפייה לחשיבה יותר "זורמת" ושונה המתקיעות שאת חשה כעת. יתכן כי הדירות שראיתם ולא קניתן, פשוט לא התאימו להגשמת החלומות שלכם? אולי תקציבית? אולי מבנית? בחירת הבית העתידי הנו תהליך מאוד משמעותי, כאשר יגיע הבית המתאים והטוב ביותר בשבילכם, הוא יהיה שלכם! המלצה אישית מאוד לי אלייך - כדי שהבית שתמצאו ושהוא יהיה הכי חיובי עבורכם - כדאי למצאו ממקום חיובי, זא' שאתם במקום חיובי בהווה. אז עשו מעט שיעורי בית - הכינו יחד בערב רשימות של מה שהייתם רוצים שיהיה בבית, כיצד יראה, כיצד יראו חייכם שם, המשפחה הצומחת וגדלה, איזה פוטצניאל יהיה לדירה אשר יעשיר את חייכם? הכינו את הרשימות, את תיאור הבית, פיזית, מבנית, רוחנית, אנרגטית - חפשו באתרים, בלוחות, בעיתונים - ורק לאחר שתראו את התמונה שלו בעיני רוחכם, תפנו לחפשו. שהיה לכם תהליך מפרה, פורה ומלא הצלחה נשמח לשמוע עידכונים דנה

למעלה