מעבר דירה

מירנטו

New member
מעבר דירה

אולי מישהו יודע מה קורה במידה והאם עוברת דירה לאילת עם הקטינים והגרוש לא מעוניין בכך.האם יש לו דרך למנוע זאת ממנה

למה למנוע ?

סע גם... לאילת לאילת לאילת ! הגרוש גירש אותה אז היא בורחת לאילת . הוא לא מעוניין ממש מעניין תתתתת.....גם אני התחלתי לגמגם.

דניאלה 32 אנא האירי את עיניי

למה האבא לא מעניין את להמשיך????????? תתחת, אותך הוא לא מעניין, לגיטימי מובן ברור, אך למה את וחברותייך חושבות בשביל הילדים, איך אתן יודעות שדמות אב לא תחסר להם, כמה שנהיה האמהות הכי משקעניות, דמות אב בתוך עולמו של ילד, חשוןבה וחשובה מאוד, דמות אב מקנה לו יסודות וערכים שאנו האמהות ככול שנתאמץ, לא נוכל לספק להם זאת, בבקשה, שמרו על כבודם של האבות, אף אני אכלתי ח.......... מאבי ילדיי, אך זו לא סיבה שאמנע מהם את זכותם הליגיטימית, זו לא סיבה שאכפיש אותו, מזמן יכולתי לגור בתנאים של נסחכה בחו"ל, ויודעת מה? הוא הסכים, אמר "פחות מזונות" "פחות כאבי- ראש", וטובתם של ילדיי עמדה לנגד עיניי.

אבי 670

New member
דניאלה אני מאחל לך שהגרוש שלך ../images/Emo70.gif

יקח את ילדייך לצפת ,ואת תענייני את התתתת שלו נראה איך תגיבי אחרי זה

לצערי לא,

אין לאבא זכות למנוע זאת, האם יכולה תמיד להמציא סיפורים מיסיפורים שונים, ששם נמצאים קרובי- משפחתה/תמציא סיבה אחרת, ועכשיו למה צר לי? בעיקר למען הילדים, למה הם צריכים להתרחק מהאב, חלילה אין כאן מקרה של אב מכה,אב לא אחראי, אב שלא אוהב את ילדיו, למה לגרום לילדים ולאבא עוול שכזה, למי זה טוב?מה יותר נוח שהאב קרוב, בכול בעיה שתצוץ אפשר להעזר בו, אלא אם כן האב הוא מה שציינתי למעלה, אז לא רלונטי, אנני חושבת שזה פי'ר, השליטה וכול הזכויות בידנו הנשים, ואנו מנצלות אותה, בכדי להרע, ומי יוצא בסוף נפגע? הילדים, זוהי דעתי, לא ממש מקובל עלי, שכול אחת מחליטה, שהילדים הם רכושה, ותיקח אותם לאן שנוח לה, מבלי להתחשב באבא, הוא הרבה יותר מצד בעיניין. רק תחשבי על זה, כול חג, אסיפת הורים, הילד חלילה חולה/מאשפז , לא עלינו, האב צריך לגמוע מאות קילומטרים בכדי להגיע אליו. ברור שהאב לא מעוניין, כי איכפת לו, המרחק הזה שבור אותו, עד כמה הוא יוכל להתמיד? לך מציעה לחשוב על כך שנית, האמיני לי שגם לך יהיה קשה יותר, בתאוריה הכול קל , מעשית מאוד קשה, ובכלל מה יש לחפש באילת?............... שאלה שלא קשורה................

מירנטו

New member
אבא

האב הוא לא מזיק במישרין הוא אב טוב שמתחתן כנראה בקרוב עם בחורה שהכיר לפני חצי שנה וזה פרק שלישי עם ילדים בכל מקום.נראה לי שחוסר היציבות שלו זה לא משהו שכדאי שהילדים יחוו ויפגעו ממנו מה שגם אני מאוד פגועה עדיין ממנו -יום אחד אוהב יום אחר בזרועות הבאה בתור ועל מנת לתפקד טוב כדאי להתרחק לדעתי.מה שגם חלק מהעבודה שלי באילת גם ככה אני טסה כל הזמן.

אני לא מציעה לך

לערב את הילדים בכאבים ובפגיעות שלך לברוח ממנו זה לא הפתרון את צריכה לטפל בעצמך ובקשר לילדים תדעי לך שהקשר עם האב הוא קשר חשוב מאוד. ולא משנה מה הם מעליליו הוא תמיד ישאר אביהם לטוב ולרע תלמדי לא לערב את מה שאת חשה אליו עם הילדים שזקוקים לאב בדיוק כמו כולנו

לא זה לא

המקסימום שיכולים לעשות זה להעביר את האחריות על ההסעות אליה.

לי היה צו מניעה לעבור מקום

הוצא צו מניעה ביום שעברתי לטבעון עוד לא פרקתי את המשאית הגיע מברק מבית המשפט. הוצא צו. הבנת..זה קרה לי. הוחזרתי לישוב אותו עזבתי ואת אפ אחד לא עיניין שלא היה לי כסף להשכיר דירה שם. הכריחו אותי לגור בדירה שהגרוש שכר והוא עבר לאמא שלו. לי זה קרה. זה יכול לקרות לאחרים. אולי אצלי הייתי תמימה לא הבנתי בכלל מה קורה לי ואיך לא ידעתי להלחם במרפקים שלי שם..ולכן זה קרה לא ברור לי עד היום איך זה קרה. אך זה קרה.

לאחרונה ניתן צו מניעה

שאסר על אם לעבור מאילת למרכז - אין המדובר באיסור גורף וחד משמעי והאיסור הזה ייתכן ויוסר בהתקיים התנאים שנקבעו בפסק הדין. אני מצרפת את תמצית פסק הדין - ויש לשים לב שלא מדובר באיסור בלתי הפיך ויש לקרוא את כל פסק הדין על מנת להבין את נסיבות קבלת צו המניעה.

עט ומשפחה

תקציר פסקי דין של ביהמ"ש לענייני משפחה - גליון 37 אוגוסט 2006. יוצא לאור ע"י הוועדה לעניני משפחה שליד ועד מחוז ת"א והמרכז בלשכת עורכי הדין.

נתלתלה

New member
יש איזשהו חוק

שאומר שלאפוטרופוס אסור לחצות את ה-60 ק"מ מההורה השני.ובמידה עושה זאת,רשאי ההורה לבקש מההאפוטרופוס להביא בכל יום שנקבע לפי הסכם הגירושים מחצית מהדרך שעל ההורה השני לעבור.מה שבהחלט יקשה על גרושתך...

למעלה