מעבר דירה

מעבר דירה

ברצוננו לעבור דירה מאזור הקריות לאזור קרוב יותר למרכז הארץ כדי להיות קרובים יותר למקום העבודה. אין לנו שום מושג לגבי מקומות אחרים מחוץ לצפון הקרוב (איזור חיפה והקריות ומעט צפונה) אז... איך אנחנו מוצאים מקום כזה שיענה על פרמטרים כמו: מקום לא יקר, בתי ספר טובים, אזור טוב... וכו`

מיכל שב

New member
אם אתם מעוניינים לעבור לגור בפ"ת

אתם צריכים לענות על מספר שאלות מנחות: האם אתם דתיים או חילוניים. האם אתם מעניינים לעבור לגור בשכירות או לרכוש דירה. האם הילדים (אם יש) בגיל של חינוך חובה או עדיין קטנים וזקוקים לפעוטונים (אז אתם יכולים לגור למשל במרכז העיר שם זול יותר ולשלוח לגני ילדים פרטיים). האם אתם בעלי רכב או זקוקים לתחבורה ציבורית זמינה. בהצלחה

והתשובות לשאלותיך הן:

1. חילוניים. 2. בשלב ריאשון בשכירות ולאחר מכן לרכוש דירה. 3. הילדים הינם בגילאי התיכון. 4. בעלי רכב אך יש לקחת בחשבון אופציה של תחבורה ציבורית. תודה לך מיכל על תשומת ליבך
.

מיכל שב

New member
אם כך אני אמשיך לשאול../images/Emo9.gif

האם הילדים מעוניינים ללכת לבית ספר עיוני או מקצועי (יש בפורום המון תלמידים של בית ספר עמל ב' שמחשב לבית ספר מקצועי מעולה). בפ"ת יש מספר שכונות - השכונות היקרות למחיה (והחילוניות) הן אם המושבות, נוה עוז וכפר גנים ג' (אבל היא שכונה עם צביון דתי יותר). מחירי השכירות בהתאם (לא פחות מ 650$ לדירה בת 3.5 חדרים). שכונה טובה במרכז העיר (שם המחירים שפויים יותר) היא עין גנים. שכונה נוספת שהמחירים בה מאוד שפויים זו הדר גנים, אבל היא מרוחקת מהעיר מעט ונמצאת מול צומת סירקין. אלו השכונות "הנחשבות" לטובות. יחד עם זאת, אני מאמינה גדולה במוטו שאת החינוך נותנים בבית ולכן לא חשוב אם גרים בשכונה פחות טובה. אני ורונית גרות בשכונות שלא נחשבות לשכונות המוצלחות והילדים מוצלחים

תודה על הפרגון ../images/Emo25.gif

ומצטרפת למיכל - קודם כל ברוכים הבאים ולגבי איזור מגורים אכן תלוי מה אתם מחפשים - קרוב למרכז, שקט יותר, יוקרתי יותר, תקציב?
יש שכונות חדשות כמו אם המושבות, כפר גנים, עין גנים והדר גנים (הכל בפ"ת גנים
) שכל אחת שונה מהשניה

אז ככה...

אנו מחפשים מקום קרוב למרכז ... בפריפריה. לא יוקרתי! מקום שנחשב סביר לגידול ילדים במיוחד כשמדובר בגיל ההתבגרות.אין לי שום מושג בין איזה סכום לאיזה סכום נעות השכרות הדירות ובטח לא יודעת לגבי מכירה. מחפשת דירה בת 3.5 חדרים באיזור סביר.לא דרישות גבוהות, נכון?

Bardug0

New member
אם המושבות היא די על הפנים

צפיפות מטורפת, רחובות לא ברורים, אין חנייה.. לא משהו השכונה הזאת. גם המרכז המסחרי שם לא מי יודע מה מועיל. שכונות חילוניות שהם בסדר זה נווה עוז (החדשה בעיקר) אבל עלול להיות שם קצת יקר. יש מרכז קניות (יכין סנטר) שקרוב לשם אבל משאר הבחינות זו שכונה קצת מרוחקת. עדיף ללכת לאיזור כמו כפר גנים. שכונה מעורבת (חילונים ודתיים) שיש שם כל שטות שצריך. (מספרות, מרכז מסחרי, בית ספר ושאר ירקות..) וגם זה רק רבע שעה הליכה ממרכז העיר. מה שכן לא מומלץ לגור לידי, אף אחד לא רוצה שיהיה לו שכן מתופף :). לילה טוף.

מיכל שב

New member
../images/Emo6.gif אני מעדיפה אותך על השכן

בבית מעבר לכביש ששם מוזיקה (גרועה) בקולי קולות שגם תריסים מוגפים לא מקלים על הרעש
ולגבי נווה עוז - קצת יקר??? קצת יקר???? הרבה יקר!

למעלה