מעבר דירה

אמאשלטל

New member
מעבר דירה

שלום לכן! אנחנו עוברים דירה בקרוב, לדירת קרקע (מצורף התרשים) אשמח לחוות דעת על המבנה של הבית וחלוקת החדרים. עליי לציין שאנחנו מוגבלים בשינויים פנימיים מכיוון שזו דירה שכורה. ובכל זאת: אשמח לעצות לגבי צביעת החדרים טיפים נוספים לעיצוב לגבי חדר הילדים: לא יודעת עד כמה זה חשוב, אבל תאריך הלידה של הקטנה הוא: 4/9/03 בתודה מראש! כל טיפ יתקבל בברכה!

אמאשלטל

אני מציעה לבחור אזור מסויים בבית ולהתמקד בו ובמה שאת/ם רוצים לשפר בחייכם. לא חושבת שזה נכון "לקבל טיפ" דרך האינטרנט... בעיצוב על פי הפאנג שוי יש להחשב במצב הקיים ובמה שרוצים קדימה. לגבי חדרי ילדים יש מאמרים במאמרי הפורום.

אמאשלטל

New member
אני חושבת שהייתי מתמקדת

בחדר השינה, בנושאים של זוגיות, שם אנחנו צריכים קצת חיזוק. אשמח לשמוע מה דעתך על הבחירה בחדר הזה ואם יש דברים מסויימים שכדאי לעשות שוב - תודה!

בהסתכלות על הבית

הייתי מעדיפה את החדר השני עבורכם מבחינת המיקום. יש מאמר על מערכות יחסים במאמרי הפורום ויש שם גם כמה המלצות לעשייה. הסתכלי על האזור הדרום מערבי בבתיך. שימי לב מה הוא משדר, איך הוא נראה, מה את מרגישה בו וכו'. מעבר לכך, אם פרופורציות השירטוט שלך נכונות, ויש מסדרון צר כל כך ממש מהכניסה לבית...הייתי מאירה אותו והמון. שימי לב, יש חוסר בבית בדרום מזרח הבית שהוא אזור השפע. אני רק מקווה שציינת את הכיוונים לאחר שבדקת אותם עם מצפן ולא "בערך"... בוקר טוב

אמאשלטל

New member
תודה על התשובה!

לא בדקתי עם מצפן, אלא לפי הכיוונים הכלליים בלבד. לאור מה שאת אומרת, נעשה בדיקה יותר מעמיקה. תודה שוב!

למעלה