מעבר דירה

yulink

New member
מסכימה ועוד

אמנם המעבר אצלנו היה קצת שונה, אבל אחד הדברים שהיו הכי קשים לה, היה לראות את המשאית נוסעת עם הדברים שלה אני חשבתי שזה ירגש אותה, אבל טעיתי. לעומת זאת כשהמשאית הגיעה לבית החדש (שבועיים אח"כ) זו כבר היתה חגיגה גדולה. כמו שאמרו פה, דיברנו הרבה על הבית החדש וכמה שהוא יפה הראנו לה את החדר שלה בהתלהבות, הדבר הראשון שסידרתי זה את החדר שלה והתשתדלתי שיהיו בו אלמנטים מהחדר הקודם. (לא את הכל אפשר היה להעביר). אחד הדברים שהכי עזרו, זה לבקש ממנה לעזור, היא מאוד אוהבת לעזור לבעלי להרכיב דברים עם המברגה או שהסתובבה במשך ימים עם צרור מפתחות וניסתה לסובב ברגים בבית... הקופסאות הארוזות היו בשבילה כמו גן שעשועים, וכל דבר שארזתי הסברתי לה שאנחנו נפגוש אותו שוב בבית החדש, היא גם עזרה לי לארוז. שיהיה בהצלחה ותתחדשו

המון בהצלחה

אני תמיד אומרת שהיכן שנמצא הלב שם הוא הבית. מציעה אם אפשר לא לעבור דווקא ביום שבו מתחילים גן חדש כי המעבר יחד עם הגן החדש יהיה קצת יותר מידיי לדעתי.

שבלול 555

New member
אנחנו עברנו לפני חודש וחצי

גם אייל היה בו שנתיים ועשרה חודשים, בכללי דיברנו על מעבר דירה ועל הבית החדש, הלהבנו אותו בסיפורים ותיאורים של הבית, האמת שעברנו לדירה במרחק של כמאה מטר מהבית הישן, אז מלבד הבית עצמו הכל נשאר מוכר וידוע וזה הקל מאוד עלינו ועליו, אבל אייל התרגל מאוד מהר לבית עצמו ממש עיניין של יומיים - שלושה, מה שכן השתדלנו להכניס אותו (אחרי הגן ביום המעבר הוא בילה כמה שעות עם חברים) לבית "מוכן" פרקנו במהירות "טורבו" כי ידעתי שכשהוא יראה את החפצים שלנו מסודרים במקומם תחושה של שייכות תלווה את המעבר, מה שעוד הייתי מציעה זה כמה שפחות לשנות את השיגרה היומית לפני המעבר וכמה שיותר מהר לחזור לשיגרה אחריו. שיהיה בהצלחה, מעבר נעים ונוח

איליש

New member
כשאני נזכרת במראה הבית הריק שלנו

אני בוכה, באמת עדיף לראות אותו מלא, אפילו בארגזים.

למעלה