מעבר דירה

dafdafit

New member
מעבר דירה

שלום רב, אני קוראת נלהבת של הפורום ונהנית מאד מהתגובות המקצועיות והרציניות. שאלה לי: אנו עומדים לפני מעבר דירה, שכיוונה הכללי הוא צפון מערב. כיוון חדר העבודה חשוב לי, היות ובעלי ואני כרגע עובדים בבית, אמורים לסיים את הלימודים ולחפש עבודה במשרה מלאה.כיוון חדר העבודה הוא צפון-מזרח, הכולל חלון בצד המזרחי ודלת כניסה בצד המערבי.אמורים להיכנס לחדר שני שולחנות עבודה וספריות. תאריך הלידה שלי הוא: 15.6.74 ושל בעלי: 9.6.70. אשמח מאד לשמוע המלצות לגבי חיזוק הקריירה והפרנסה. כרגע אנו חשים שאין לנו שלווה ורוגע בחיים ומקווים לסדר את זה בבית החדש. ישר כח,

דנה A

New member
חיזוקים והפעלות

שלום dafdafit ברוכה הבאה, שמחה לשמוע שאת קוראת ונהנית מן הפורום, ציינת כי כיוון הכללי של הדירה הנו צפון מערב, למה הכוונה בכיוון הכללי.? האם מדובר בכיוון אליו פונה חזית המבנה? שאלה נוספת האם מדובר במבנה מעידן 8? על מנת לחזק, להפעיל, למקם שולחנות עבודה וכד' יש צורך בניתוח מפת המבנה, ללא המפה ניתן לתת עצות כלליות ברמת הסימבוליקה, או הפעלות עפי' איזורים אוניברסלים, ממתינה לתשובתך, שבוע נפלא דנה

dafdafit

New member
כיוון הדירה

שלום דנה, ראשית, אני מאד מודה על התשובה ועל הנכונות. חזית הבניין אליו אני עוברת היא לכיוון מזרח. הדירה בה אני אגור פונה לכיוון צפון-מזרח (חדרי שינה ילדים פונים לצפון מזרח וכן חדר עבודה); כיוון צפון-מערב (חדר שינה הורים) וצפון-מערב (מטבח). דלת הכניסה לדירה פונה לכיוון מזרח (סלון). אני לא ממש יודעת מה המשמעות של מבנה מעידן 8, אבל אשמח להסברים ואם זה ארוך, אז לכיוונים כלליים.כפי שאמרתי, עיקר הנושאים שמעסיקים אותי הם מיקום הריהוט בחדר העבודה, שמיועד לשני אנשים (די שונים. אני למשל מאד מסודרת ובעלי קצת להיפך...). תודה רבה, דפנה.

דנה A

New member
כיוונים

הי דפנה, ישנן מס' אפשרויות לבחירת המיקום - עפי' מפת המבנה נבחן הפוטנציאל המאפיין את החדר, ובהתאם למפה נבחר המיקום התומך והמיטבי ביותר להצבת שולחן העבודה, כך שיזין ויתמוך באדם היושב שם. ועפי' כיוונים אוניברסליים עפי' תאריכי הלידה של כל אחד, כאשר שיטה זו מתחשבת רק בתאריכי הלידה, ואינה מביאה בחשבון את אנרגיית המבנה הספציפי. עידן 8 זהו העידן הנוכחי - כאשר מורכבת המפה האנרגטית של המבנה יש צורך במעלת החזית ובעידן הבית (שנת הבנייה של הבית). על גבי הרשת אוכל לענות רק באופן אוניברסלי וכללי, סופש' מקסים דנה

dafdafit

New member
המשך

הי דנה, תודה רבה על התגובה המהירה והברורה. הבניין נבנה בשנת 2003, אבל אין לי מושג מה המעלות של חזית הבנין. אשמח ואודה לך אם תוכלי לענות לי באופן אוניברסלי לגבי מיקום שולחנות העבודה בחדר העבודה, עפ"י תאריכי לידה. תאריך הלידה שלי: 15.6.74 ושל בעלי: 9.7.70. המון תודה על הסבלנות, דפנה.

dafdafit

New member
הי,

נשארתי ללא תגובה, במקרה??? אודה לך, דנה, אם תוכלי לעזור או לתת לי רעיונות לגבי סידור חדר העבודה. כל טוב, דפדפית

למעלה