מעבר דירה= בעיות
טוב אנשים, כמו שרוב האנשים פה כבר יודעים אני עובר דירה מחר. אז אנחנו פה בעמוק של אריזות סופיות, אמא שלי אורזת מסודר בארגזים, ואני זורק כל מה שאני מוצא לפח או לתוך ציפה ענקית. (וואי כמה יהיה לי לסדר) עכשיו לבעיות, זריקה לפח, איך משכנעים אמא בעייתית שעושה אוספים של ג´אנק שהגיע זמנם ללכת לזבל? יש לנו ארגזים סגורים שלא פרקנו עוד מהמעבר דירה האחרונה. דבר שני וחשוב יותר, עלה פה הרבה פעמים ביומיים האחרונים נושא האוכל, עם הסקר של ג´חנון, וההודעה של טלי (עשית אותי רעב
). ואמא שלי החכמה, לא קנתה אוכל לבית, כששאלתי אותה למה. היא נתנה את התשובה המעולה: "אנחנו עוברים דירה, צריך לרוקן את המקרר" אז נכון באמת צריך לרוקן את המקרר, אבל מה עושה מישהו כמוני שצריך לאכול 22 שעות ביממה? פלוס אני צריך הצאות לאיך לעצב את החדר שלי, מדובר בחדר ארוך שלוש על חמש, שבתוכות צריכים להיכנס הדברים הבאים: מחשב, טלויזיה, מיטה זוגית, ארון בגדים, וזהו. יש לחדר שלוש דלתות על שני הצלעות הארוכות שלו, לא בפינות ממש באמצע. יש הצאות למישהו? טוב יש כמה שאלות, אז קדימה תענו להן. זאת בעיה רצינית ודחופה כי מחר אני עובר, ואני רעב כבר עכשיו!!! טאז, השד הרעב
טוב אנשים, כמו שרוב האנשים פה כבר יודעים אני עובר דירה מחר. אז אנחנו פה בעמוק של אריזות סופיות, אמא שלי אורזת מסודר בארגזים, ואני זורק כל מה שאני מוצא לפח או לתוך ציפה ענקית. (וואי כמה יהיה לי לסדר) עכשיו לבעיות, זריקה לפח, איך משכנעים אמא בעייתית שעושה אוספים של ג´אנק שהגיע זמנם ללכת לזבל? יש לנו ארגזים סגורים שלא פרקנו עוד מהמעבר דירה האחרונה. דבר שני וחשוב יותר, עלה פה הרבה פעמים ביומיים האחרונים נושא האוכל, עם הסקר של ג´חנון, וההודעה של טלי (עשית אותי רעב