מעבר דירה= בעיות

taz512

New member
מעבר דירה= בעיות

טוב אנשים, כמו שרוב האנשים פה כבר יודעים אני עובר דירה מחר. אז אנחנו פה בעמוק של אריזות סופיות, אמא שלי אורזת מסודר בארגזים, ואני זורק כל מה שאני מוצא לפח או לתוך ציפה ענקית. (וואי כמה יהיה לי לסדר) עכשיו לבעיות, זריקה לפח, איך משכנעים אמא בעייתית שעושה אוספים של ג´אנק שהגיע זמנם ללכת לזבל? יש לנו ארגזים סגורים שלא פרקנו עוד מהמעבר דירה האחרונה. דבר שני וחשוב יותר, עלה פה הרבה פעמים ביומיים האחרונים נושא האוכל, עם הסקר של ג´חנון, וההודעה של טלי (עשית אותי רעב
). ואמא שלי החכמה, לא קנתה אוכל לבית, כששאלתי אותה למה. היא נתנה את התשובה המעולה: "אנחנו עוברים דירה, צריך לרוקן את המקרר" אז נכון באמת צריך לרוקן את המקרר, אבל מה עושה מישהו כמוני שצריך לאכול 22 שעות ביממה? פלוס אני צריך הצאות לאיך לעצב את החדר שלי, מדובר בחדר ארוך שלוש על חמש, שבתוכות צריכים להיכנס הדברים הבאים: מחשב, טלויזיה, מיטה זוגית, ארון בגדים, וזהו. יש לחדר שלוש דלתות על שני הצלעות הארוכות שלו, לא בפינות ממש באמצע. יש הצאות למישהו? טוב יש כמה שאלות, אז קדימה תענו להן. זאת בעיה רצינית ודחופה כי מחר אני עובר, ואני רעב כבר עכשיו!!! טאז, השד הרעב

אושר מ

New member
ככה

בקשר לחדר, אתה תביא שרטוט, אני אכניס את הדברים. לא רוצה לעשות את העבודה המשעממת. באשר לשכנוע, תעשה כמוני, תזרוק כשהיא לא רואה. מה שהיא לא רואה שזרקת, היא לא תדע שזרקת. ומשום שהיא רוב הסיכויים לא יודעת שזה קיים בכלל, היא לא תחפש זאת אח"כ. לזרוק זה עניין של מצב רוח אצל אנשים שאוספים.. פעם כשיהיה לה מצב רוח לזה, תפוס אותה ושכנע אותה לעשות סדר. אוכל, אתה גר במרכז. לך תאכל מחוץ לבית.

taz512

New member
וואלה צודקת

היא עכשיו יצאה מהבית אני עכשיו הולך לזרוק חצי עולם. בקשר לסרטוט נראה מה נעשה. ובקשר לאוכל אם שכחת אני גר בתל מונד, מקום שאין בו מקומות שפתוחים בשבת, ולי אין רכב. אין אוכל במרחק קילומטרים מפה. אני רעב!!!!!!!!!!!!! ודורק´ה אתה חייב לי סרביסים, בגללך זרקתי אותם מהחלון, תצפנה לחשבון בדואר. ואושר בואי לצ´אט. כולם בואו לצ´אט. טאז, השד והבעיות

ברק א.

New member
בעניין האוכל

אני לא ממש יכול לעזור לך , כי הייתי מציע לך ג´חנון וקובנה , אבל מישהו שכח להפעיל את התנור אתמול בלילה , ככה שגם אני עכשיו די מורעב... בעניין החדר , קצת קשה לי להבין איך הוא נראה , אבל תנסה לשים את המיטה בפינה אחת של החדר , ומולה את הטלוויזיה , ובצד את המחשב ואת הארון ( אוי , כמה ש"העיצוב" הזה שהצעתי עכשיו מטומטם..) . ממממ...תזרוק , תזרוק כל עוד נפשך בך . לאמהות יש נטייה מוזרה להשאיר דברים חסרי ערך , מוסר ועניין בבית בתירוץ המושלם שיום אחד עוד נצטרך אותו..

zimes

New member
בשביל מה יש לך סוסים?

תרכב אל עבר ה... ארוחה.

zimes

New member
כמה תשובות:

לגבי אמא שלך |סגדש| - עזוב. לא תפקיד שלך לחנך אותה! קווה שיום יבוא והיא תתחיל להתעשת (אני, למשל, צוברנית רצינית. התחלתי לעכל שצריך לזרוק, אבל כבר לפחות שנה שאני לא זורקת דברים, למרות ההבנה שצריך. אלה תהליכים איטיים מאוד, ועמוקים בנשמה.) לגבי האוכל - רוצה לבוא הנה לארוחה? (זה כאן קרוב - משגב). יש מרק ירקות שהילדים מוכנים לרצועח עבורו (לפחות לפי הבכי כשהם רוצים מרק ולא מצליחים להסביר לי את זה) ועוף סביר + . לגבי החדר - אני אתאר לך חדר שמצא חן בעיני: הארון משמש מחיצה באמצע החדר, דלתות לכיוון החצי שהוא "חדר שינה" (מיטה, מערכת, דיסקים), דיקט לצד השני, מכוסה בבד, וצמודה אליו פינת ישיבה. בחצי הזה סביר לשים את המחשבץ לגבי הטלויזיה - תלוי מה אתה מעדיף - לראות טלויזיה כשאתה יושב עם אנשים (רמז:
), או מהמיטה. החסרון בצורה זו של חדר: שני החללים הנוצרים די קטנים. ייתרון: יש לך איזור פרטי, אליו לא פולשים אנשים שאתה לא רוצה. רגע - לאן 3 הדלתות של החדר יוצאות, בעצם? וכרגיל - בסוף האירגונים - תספר מה עשית בסוף, אה? ב ת א ב ו ן

taz512

New member
טוב

אבל אין לי איפה לשים את כל הזבל הזה, זאת דירה קצת יותר קטנה. וטלויזיה חייבים לראות מהמיטה, כי עם לא, אז זה בעיה. והדלתות יוצאות, שתיים אחת ליד השניה (זה שני חדרים קטנים שחיברו לחדר גדול) למסדרון הראשי של הבית. והדלת השלישית מול שתי הדלתות האחרות יוצאת לפרגולה החיצונית. וכל החדר שלי זה איזור פרטי, מי שאני לא רוצה שיכנס אליו לא יכנס אליו, זה עד כדי כך פשוט. ואיפה בדיוק את גרה? אני רעב!!!!!!!!!!!! טאז, השד הרעב

Outlast

New member
בקשר לחדר-

שלוש הדלתות- על אותה הצלע של החדר? שלוש דלתות אחת ליד השנייה, או איך?

taz512

New member
מראה החדר.

שלוש מטר על חמש וחצי מטר. שתי צלעות ארוכות, אחת עם שתי חלונות ודלת במרכז. והצלע הארוכה השניה שתי דלתות אחת ליד השניה באמצע הצלע. יש מובן עכשיו? טאז, השד והסרטוט

taz512

New member
בדיוק

עכשיו מה שמים איפה? טלויזיה, מחשב, מיטה זוגית, ארון בגדים. טאז, השד והסידור

Outlast

New member
לא כל כך מהר...../images/Emo3.gif יש עוד שאלות..

אוקיי, מאיזו דלת אתה נכנס לחדר? איזה גודל הארון? המחשב שלך נמצא על שולחן מחשב? חשוב לך שהמיטה תהיה ליד המחשב/ארון/מול הטלויזיה... וכו´...

taz512

New member
תשובות

שתי הדלתות הצמודות זה הכניסה לחדר אבל אפשר לחסום אחת מהן. הארון הוא ארון ארבע דלתות סטנדרטי, הוא מפורק כרגע אז אני לא יכול למדוד אותו. יש לי שולחן שאליו יושב המחשב. הדרישה היחידה זה שאני יוכל לראות את הטויזיה מהמיטה. ושכחתי יש ארונית קטנה עם שתי מדפים ומגירה, אבל היא קטנה. ויש אפשרות לקנות זרוע ברקן כזאת. עכשיו לעיצוב. טאז, השד והעיצוב

nutmeg

New member
עיצוב בגרוש

לא בעייה טאז: את המיטה לשים כשראש המיטה תחת החלון ואת הTV למקם ממול עם זרועות ברקן לפינה של החדר. על הקיר שליד המיטה לסדר מדפים לכל מיני דברים שאתה צריך ממש ליד. אם אפשר - לסגור בפרגוד את הצד השני של המיטה (מול הקיר) + שליש ממרגלות המיטה כך שייוצר לך מעין "אזור שינה עם מיטה TV ומדפים + קצת פרטיות. ויצא ככה שמול (בערך) הדלת שפותחים להכנס, יראו את השליש הקטן של הפרגוד למרגלות המיטה ותוכל למקם שם משהו לנוי כמו עציץ גדול להגברת הפרטיות. בצידו השני של החדר סדר לך פינת עבודה ליד החלון ואת הארון תמקם על פי גדלו או בחלק הצר או בחלק הארוך יותר ב- 90 מעלות. הכי אידאלי היה אם תוכל למקם את שולחן העבודה בהמשך לדופן הארון כדי לחסוך מקום. בחלל האמצעי: שטיח, כורסא או שתיים, כריות וגמרנו. לא אמרת לנו אם הדלתות נפתחות פנימה אל החדר או החוצה... זה משנה!

taz512

New member
תשובה

הדלתות נפתחות פנימה לפי זיכרוני הרע. ומאיפה אני משיג עכשיו כורסאות??????? טאז, השד והבעיות

tali_le

New member
טאז טאז טאז

תזרוק! הכול! הרבה! אני לא יודעת איך זה אצלך, אבל 80% משטח הארון שלי (ש-ל-י!!) מלאים בזבל שאמא שלי תקעה שם אחרי שהיא מילאה את כל שאר הארונות בבית והחליטה שהדברים שלי יכולים להצטמצם קצת אתה מוזמן לבוא ולאכול כאן, אפילו יש לי קצת בשר להביא לך (לא שלי כמובן) ואגב, לא רחוק ממך בדרך בינך לבין צומת רעננה יש מסעדה שפתוחה בשבת ובקשר לסידור החדר - אין לי מושג.... החדר שלי מאז ומעולם היה מסודר בצורה שהמעבירים סידרו שם את הדברים טלי

d@r121

New member
טאז ידידי...

גם לי יש בעיית אגירה רצינית (שמישהו יבוא ויראה את המגירות שלי כל כך הרבה שטויות שקשה לי להפטר מהם) עצתי היא פשוטה קח את כל הדברים שאתה מת להפטרק מהם ותרום לצדקה לא רק שיש לך תירוץ מעולה למה העפת את הדברים גם עשית מעשה נבון בקשר לאכול יש אתר באינטנרט שנקרא 10bis (מי שלא הבין את משמעות השם זה פשוט מאוד תן ביס) אתה יכול להזמין ממנו וזה יגיע ישרות הבייתה גם נט סל עושים משלוחים... בקיצור לא חסר אנשים טובים שיביאו לך את האוכל עד הבית...

למעלה