מעבר בית עם כלבה

תותח9

New member
מעבר בית עם כלבה

אנחנו נעבור (אם הכל יסתדר) בעוד כחודש לבית אחר, 200 מטר מהבית הקיים בבית החדש תנאים דומים - חצר סגורה ומגודרת, שהכלבה תסתובב בה חופשי (כמובן גם בבית). האם, לדעתכם, ביום המעבר להעביר את הכלבה ראשונה? אחרונה? מה יגרום לה לפחות לחץ? כיום, היא נעשית עצובה כשאנחנו מורידים תיקים ומזוודות כי היא רואה שאנחנו יוצרים לחופש. מה יקרה שכל הבית יזוז? למי שלא זוכר: מדובר בבילבי, בורדרית מעורבת בת 3, שהגיעה אלינו מאס או אס בגיל חצי שנה. כלבה נפלאה, יפה, מתנהגת למופת בכל התחומים, אך קצת פוחדת כשאנחנו עוזבים או משנים משהו בבית. אגב, אנחנו לוקחים איתנו גם את החתולים, אבל זו שאלה לפורום אחר

goolo123

New member
להעביר בסוף...כשהכל יירגע שם ולא תהיה

תנועה של מובילים...

toomuchdogs

New member
אנחנו עברנו לפני כ-3 חודשים

הבית הישן כבר עמד ריק לפני שהכלבים ניכנסו לאוטו ונסעו לבית החדש, נכון, הם שמו לב שהבית התרוקן ומשהו כאן נהיה מוזר.... אבל לפחות היה להם יותר מקום להשתולל
בבית החדש הם גילו שיש להם חצר אז כולם פרצו מהאוטו בסערה ורצו להשתולל - הפעם בחצר.... יהיה בסדר, תעבירו את הכלבה והחתולים כשאתם פחות או יותר כבר ממוקמים בחדש...

DannielR

New member
כשאנחנו עברנו, חיכיתי בבית הישן עם הכלבות

עד שהמובילים העמיסו הכל ואז יחד כולנו נסענו לבית החדש

SCRATCHER

New member
יש לי הצעה

בבוקר המעבר לשים אותה עם קרובי משפחה שהיא מכירה, או חברים, ובערב, כשהמעבר יסתיים לקחת אותה לבית החדש. ככה לא יהיה הלחץ של המעבר, אלא זה יראה לה כמו טיול.

micgev

New member
זה מה שאני עשיתי לפני שבוע

והמעבר שלי לא היה 2 מטר, אלא יותר כמו 30 ק"מ... יום לפני שמו אותו אצל משפחה, בערב של יום המעבר אחרי שכל הדברים כבר היו בבית החדש, הבאנו אותו אה - והבנו אותו ביום של הניקיונות, יום לפני המעבר, כדי שיתרגל קצת. בכל מקרה, בשביל הנוחות שלכם, ביום המעבר הדלת כל הזמן פתוחה, הולכים ובאים, יהיה לכם סתם מעמסה לדאוג איפה הכלב כל הזמן...

למעלה