"מעברים קסומים"

ZaZen

New member
"מעברים קסומים"

האם המעברים הקסומים הם מדרכו של חואן מטוס? היכן למדתם אותם?

סתר

New member
סספר הנקרא "מעברים קסומים"

מאת קרלוס קסטנדה. בכל חנויות הספרים... באהבה... סתר

סתר

New member
תלמידיו של חואן מטוס תרגלו אותם

ללא לאות עד שהיו טבולים בהם. נסה ותווכח... שינוי רב עוצמה בחיים...

time to fly

New member
(בלחש) דברייייייךךךךך

כללללללככככךךךךךךךךך ממיייסססתתתוורריייםםםםםםםםםםםם .............................................. (בלחש)

deep ocean

New member
קסטנדה

מסמך שמאגד בתוכו הרבה חומר על קסטנדה מדרך הלוחמים, נמצא בקישור הזה. במסמך ישנם קישורים לספרים של קסטנדה, לציטוטים מתוך הספרים, וכן לדיונים הקשורים אליו. אם אתה מעוניין לקנות את הספר באופן ספציפי, הנה הודעה שמפרטת את מחירי הספרים שלו ברשת, תוך השוואת מחירים. (מעברים קסומים עולים 40 ש"ח במקום אחד!!!)

deep ocean

New member
מופלאה אחת

אין לי זמן לצ´אט, אני בדיוק מתנתקת. לאבא שלי יש יום הולדת היום, וכל המשפחה (יהיו המון אנשים) נוסעת לתל אביב, למועדון של מלצרים מזמרים חהחחה לחגוג לו את היום הולדת. אני ואחותי חיברנו שיר עבורו (שיא עליז, שכל האחים שלי ואני נשיר לו), וכרגע אני עובדת על עוד משהו (לא שיר, אלא ברכה מרגשת). הידד, מיכל מנצלת את כישורי הכתיבה שלה. חהחהחה. היום הייתי אצל הספר שלי, עשיתי פן בפעם ה-2 בחיי. עשיתי פן כי בפעם שעברה שעשיתי פן אבא שלי התרגש וחיבק ונישק אותי. אני יודעת שהוא מאד אוהב את זה, ואני נהנית לעשות עבורו היום את המחווה הזאת. אני מאושרת שאני רואה אותו מאושר. התכנות מחדש שעזרת לי לעבור ממש עוזר. אני כל כך רגועה. לא רק בתחום הלימודים יש שינוי. גם בתחום הגלישה באינטרנט (עזרת לי להוריד את מינון הגלישה, לא ברור איך, אבל עזרת). תודה לך. אוהבת אותך. שבת שלום. את אור מאיר גדול אהבה מקיפה אותי ועוטפת אותי. אני בתוך ענן רך ונעים. שלווה.

deep ocean

New member
היכן למדתי אותם?

-בכמה מפגשים שהעביר BERTCAT -בשיעורי קונג פו אצל בן -לאחרונה התחלתי לקרוא את מעברים קסומים -לבד: מעברים קסומים שהמצאתי בשיעור אומנות היכולת יש לי עוד הרבה ללמוד בכל אופן. כרגע יש כמה מעברים שאני התחברתי אליהם במיוחד. האפקט שלהם תוך כמה שניות ממש חזק. אפילו היה לי חלום בו אני מתרגלת טנסגריטי. מעניין.

"מעברים קסומים" ב 40 ש"ח בסנטר.

לידיעת המעונינים: ניתן להשיג את "מעברים קסומים" במבצע ב40 ש"ח,ב"יריד הספרים"0רשת חנויות ספרים שיש לה סניף בדיזינגוף סנטר בין השאר).

ZaZen

New member
תודה

אני מכיר את ספריו של קסטנדה מזה שנים רבות גם הספר הניזכר נמצא ברשותי. חשבתי שאתם לומדים את החומר מאדם שהתנסה בלימוד. האם ניסתם את הצמחים שהוא מזכיר?

סתר

New member
יאיר,

השימוש בצמחים גרם לקרלוס להזיז את נקודת המאסף שלו. קרלוס היה כל כך מקובע, עקשן ו"תפוס" שדון חואן היה חייב לייקש אותו על ידי שמוש בצמחים אלו... לשמוש בצמחים היתה מטרה... אבל יש אנשים שאינם זקוקים לטלטלה מן הסוג הזה... מפני שהם נולדו רואים... אוהבת, סתר

מעברים קסומים ../images/Emo13.gif

הקשר היחיד בין המעברים הקסומים לבין קרלוס קסטנדה, הוא הפצתו של המונח (MAGICAL PASSES). אני, אישית, הכרתי את המונח הזה דרך ספרי קסטנדה. לפני כן השתמשתי במונחים אחרים, מסורבלים יותר, ביניהם "פורמים" ו"תבניות" ו"פורמות" ו"תנועות קסם" ו"תנועות לשינוי ה..." וכולי. המונח MAGICAL PASSES (שתורגם בעברית ל"מעברים קסומים") בא לתאר כל סדרה קבועה של תנועות שבכוחה לחולל שינוי מהותי אצל המבצע אותה. דוגמאות למעברים קסומים: - פורמות של טאי צ´י - תנוחות של יוגה - תרגילים מסויימים של פלדרקרייז - פורמות/תנוחות/תרגילים של צ´י קונג סט המעברים הקסומים שהנחיל קסטנדה לאנושות, מכונה Tensegrity. זהו מונח הלקוח מעולם הארכיטקטורה. משמעות המונח הוא "תכונה של מבני מסגרת העושים שימוש בחלקים שנמצאים במתח מתמשך ובחלקים שנמצאים בדחיסה מקוטעת, באורח כזה שכל חלק מתפקד במירב היעילות והחסכנות". בנוסף לכך, יש למונח הזה גם זיקה למלים "שלמות" ו"מתח" באנגלית - ובעצם למלים נוספות, השייכות לעניין. הטנסגריטי הינם בעצם מקבץ של כמה וכמה אוספים של פורמות ותרגילים, אך זהו רק סוג אחד של מעברים קסומים - ורק הם קשורים ומשוייכים לקרלוס קסטנדה (הוא לא בדיוק המציאם, אלא יותר העבירם הלאה תוך ביצוע התאמות ושינויים קלים). לפיכך, כאשר אני מלמד מישהו פורמה רבת-עוצמה עבורו, המשפרת את תפקוד הכליות, הטחול והלבלב שלו, אני בעצם מלמד אותו מעבר קסום שביצועו מפגיש אותו עם מציאות חדשה, שבה הכליות, הטחול והלבלב שלו מתפקדים בצורה טובה יותר. לפיכך, מבין אתה, שגם אתה וגם אני מלמדים מעברים קסומים בשיעורינו - ומתרגלים מעברים קסומים בזמננו הפרטי...

ZaZen

New member
תודה

זו גם תחושתי האשית תשובותך תמיד עוזרות לי לראות פנים נוספות בקסם החיים

איזה כיף ../images/Emo13.gif

עכשיו אני צריך רק להיזהר שלא לתפוש את דבריך כבתור מחמאה
אני חושב שאני די מצליח - תודות לך (חה חה חה!
) אז תודה...

למעלה