מעברים קסומים

• פותח הנושא yom
  • פורסם בתאריך

yom

New member
מעברים קסומים - סדנה במדבר

הי כולם, למעוניינים בפרטים, השאירו טלפון או מייל ואצור קשר. ההרשמה החלה; מצורפת הזמנה כולם מוזמנים
להתראות, אהד

maavarim

New member
סדנאות של מעברים קסומים

שלום חברים יקרים! אנחנו שמחים להזמין אתכם לסדנאות של טנסגריטי ומעברים קסומים שיתקיימו בקיבוץ עין-שמר. סדנא לנשים תתקיים ב-25 לאוקטובר בין השעות 10:30 עד 14:00 בקיבוץ עין שמר בעולם היוגה. סדנא בנושא אומנות הצייד ( stalking) וגבריות ((masculinity תתקיים ב- 1 לנובמבר בין השעות 10:30 עד 16:00 בקיבוץ אין שמר בעולם היוגה. בבקשה תגיעו 30 דקות לפני תחילת הסדנא. אנא תביאו איתכם מזרוני פלסטיק, תלבשו בגדים ונעליים נוחים לתרגל, כלי כתיבה ומחברת, קצת אוכל ושתיה. לפרטים נוספים, למידע אודות סדנאות נוספות וקבוצות תרגול נא תתקשרו ל : 055-797917 052-986135 או תתכתבו ל: [email protected] או תבקרו באתר האינטרנט: http://www.geocities.com/magical_passes בחיבה חמה מארגני הסדנאות.

yom

New member
תודה :), שנה טובה ו.. פרטים נוספים

לכל המתעניינים "ביטוי עצמי, שקט פנימי ומבנים אנרגטיים" זה נושא הסדנה בסדנה זו אנו נעסוק בבניית מבנים אנרגטיים חדשים המדגישים את הפסקת הדיאלוג הפנימי, כלומר, שקט. בשילוב של המעברים הקסומים ועבודה אישית וקבוצתית ניתן להגיע לרמות ריכוז, דיוק והעצמה אנרגטית גבוהים במיוחד. שקט פנימי מאפשר ביטוי עצמי נכון ומהווה את נקודת המוצא לכל שינוי. דרכו מתאפשרות הטרנספורמציות האמיתיות בחיינו כולם מוזמנים להשתתף ועדיפה חוויה האחת על אלף מילים... להתראות

Talia E

New member
אם תרשה לי לשאול שאלה שאני בד"כ

לא שואלת...: היכן למדת את נושא המעברים הקסומים? זו לא שאלה שנועדה לבחון אותך, אלא לספק את הסקרנות שלי

yom

New member
תרגישי נוח :)

יש כמה מקורות לימוד בעולם 1. הספר "מעברים קסומים" - כל אחד יכול לתרגל ממנו בצורה טובה מאוד, כתוב נהדר וברור (יש כמה טעויות בתרגום לעברית) 2. קלטות של cleargreen 3. הסדנאות ברחבי העולם 4. אנשים שהיו בסדנאות שאתה לא היית בהם 5. הרוח - במצב מודעות מסויים ניתן ללמוד תרגילים חדשים ולהעמיק את ההבנה והידע באלו שקיימים ואם אנחנו מדברים על המעברים הקסומים, אז התשובה שכוללת את הכל בתוכה היא "הכוונה" זו אנרגיה שניתן למקד וללמוד להשתמש בה אם יש כוונה נכונה ללמוד, הכל יבוא ויעמוד לרשותך... אז מה שנשאר לכל מי שעדיין ספקות בליבו, זה שוב לקרוא את המשפט היפה הבא מתוך הספר כוח השקט "מה שעלינו לעשות כדי להרשות לקסם להשתלט עלינו זה לסלק ממוחנו ספקות. אחרי שהספקות סולקו, כל דבר אפשרי" ופשוט לבוא ולהתנסות - לדעתי מספיקה פעם אחת ומקסימום 2 כדי שתדעי אם זה מתאים לך או לא. בשונה מהרבה שיטות אחרות, התוצאה כאן, כמעט תמיד, מיידית וניתן לחוש בהשפעה של התרגול. אז... כל יום רביעי 20:30 עד 22:00 שד' בן גוריון 72 ת"א - קבוצת תרגול קבועה ו... הסדנה במדבר - בלינק הבא פירסמתי מעט פרטים: http://idan-hadli.ath.cx/events/events_details.php?Evnt_Id=3738& להתראות אהד

Talia E

New member
דווקא לא ספקות...

יצא לי ללמוד ואף לתרגל מעברים קסומים - גם כאלו שקסטנדה כתב וגם כאלה שבניתי / נבנו עבורי אישית. האם אתה למדת מכל המקורות שציינת או חלקם?

yom

New member
מכולם

בואי לאחד התרגולים. מי בנה לך מעברים?

למעלה