מעביר קדמי

benny1001

New member
מעביר קדמי

משהו מכיר מעביר קדמי תוצרת sr suntor האם הוא באותה רמה כמו alivio ?,

chenrp

New member
מעביר או שיפטר?

המעביר פחות משפיע (אם בכלל) באכות העברת הילוכים. השיפטרים הכי משפיעים. הקדמי בכלל (לדעתי) לא חשוב.כולה חתיחת ברזל. לדעתי ALIVIO זו רמה טובה(אחת מיתחת ל DIORE) ואת ה SR SUNTOR אני לא מכיר (לא במעביר קדמי לפחות).

benny1001

New member
תודה

תודה , הכוונה למעביר , השיפטר שלי Shimano Altus , פשוט קניתי אופניים עם מעביר משיכה תחתונה , כאשר הכבל מגיע מלמעלה , החליפו לי למעביר הנ"ל , כך שאם זה לא משנה זה בסדר רק לא להתקע בדרך

JacB

New member
הארה קטנה

כאשר הכבל מגיע מלמעלה, זאת משיכה עליונה. ודאי התכוונת לטבעת תחתונה - אותו חבק שמחבר את המעביר לשילדה ונמצא בחלקו התחתון של המעביר - קרוב לציר המרכזי. טבעת תחתונה מוגדרת כ Top Swing (מנגנון הנדנדה מעליה) וטבעת עליונה מוגדרת כ Down Swing (הנדנדה מתחתיה) קאפיש?

benny1001

New member
זה מובן לי

זה מובן לי , רק רציתי לדעת אם יש הבדלים ביין המעבירים , בטיב, באמינות . אם יש לך משהו חדש להעיר אשמח

JacB

New member
מובן שזה מובן לך

רק משום מה כתבת הפוך: "פשוט קניתי אופניים עם מעביר משיכה תחתונה , כאשר הכבל מגיע מלמעלה" . ואל כך הוספתי את ההארה (ב א', להאיר את עיניך). ולגופו של עניין: המעביר הקדמי הוא כמעט כלום. חתיכת פחית שמזיזה את השרשרת ימינה או שמאלה. צריך להיות מוצר מחורבן במיוחד כדי שלא יבצע את העבודה. ו sr suntor ודאי אינו כזה. כ"כ השאלה: איך sr suntor לעומת שימאנו אליביו היא בערך כמו השאלה איך שברולט מאליבו 3.5 LFT לעומת פורד. אתה מבקש להשוות שם יצרן לשם דגם. ובקיצור: מה שחשוב בפחית הזאת שנקראת מעביר קדמי: א. שתהיה מותקנת באופן מדוייק ומכוונת באופן מדוייק. מעביר זול המורכב נכון יתפקד היטב, מעביר יקר שלא הותקן נכון יגרום צרות. ב. שתופעל ע"י שיפטר טוב. תפקידו הרבה יותר חשוב. אז אתה יכול להסיר דאגה מליבך באשר לאילן היוחסין של מעבירך.

למעלה