מעבירי הילוכים

ipinchav1

New member
מעבירי הילוכים

שלום, מבקש הסבר קצר בקשר למעבירי הילוכים:במעביר הקדמי יש מעביר Bottom Swing ו top-מה ההבדלים ,מה יתרונות וחסרונות מתי משתמשים בכל אחד מהם. מה דעתכם על שימנו מול סרם אני מעוניין לקנות ב-EBAY מה אני צריך לבדוק לפני הקניה כדי שמבחינה טכנית המעביר יתאים לאופניי. שנה טובה, איציק

קצת פרטים בפנים

כשרוכשים מעביר קידמי יש לשים לב ל 2 דברים עיקריים. 1. כיוון משיכת הכבל וזה תלוי בשלדה האם הכבל מגיע מלמעלה Top או מלמטה Bottom. 2. שיטת החיבור לשלדה וכאן הרוב הוא ע"י חבק שצריך להתאים לקוטר של הצינור שעליו מתחבר המעביר או מעביר בשיטת E-Type. הוויכוח שימנו לסרם הוא אין סופי יש לכל צד מעריצים שרופים. בכל מקרה מעבר להעדפה האישית את מעביר אחורי של סרם עובד עם שיפטרים של סרם ומעביר אחורי של שימנו עובד עם שיפטרים של שימנו (יש לסרם דגם אחד של שיפטרים שעובד עםמעבירי שימנו) בנוסף אתה צריך לקחת בחשבון האם המערכת שלך היא 21 ,24 או 27 הילוכים ולהתאים את רמת החלקים

nintense

New member
זה לא עניין של יתרונות או חסרונות...

זה עניין של התאמה לשלדה. רוב השלדות מחייבות שימוש במעביר עם חיבור ספציפי, ורק בחלקן ניתן לבחור. לגבי סרם, נתקלתי במקרים בודדים שהתאמת מעביר סרם בשלדות מסויימות היתה טובה יותר, ואלו המקרים הבודדים שאני מכיר שמישהו קנה. חשוב לדעת את כיוון משיכת הכבל במעביר של סרם, ומעבר לזה אני חושב שהוא בסה"כ מעביר איכותי.

ronenal10

New member
התאמת מעביר של סרם

לא שמעתי על הבעיה המתוארת במעבירי סרם. שני המעבירים חליפיים ואין שום בעיה להחליף בין החברות המעביר של סרם היה בעל יתרון שנמחק כאשר שימנו יצאו עם השדאו . ההבדל היום הוא מידת התנועה של הכבל שבמעביר של סרם הוא ארוך יותר.

למעלה