-= מעבד AMD 1.33 מתחמם =-

אריה Pc

New member
-= מעבד AMD 1.33 מתחמם =-

יש לי מעבד AMD 1.33 והמאוורר שעליו זה המאוורר הסטנדרתי שקיבלתי עם המעבד. עכשיו, הוא אחושרטוטה מתחמם, אפילו שהמארז פתוח מ-2 הכיוונים, אני לא יורד מתחת ל-60 גם ב-5 בבוקר כשקר נורא וכל האוויר קר! אני בדר``כ יושב על 65 מעלות ובמקרים מסויימים קורה שהמחשב פשוט מתחיל לעשות צפצופים חזקים והמנורה הירוקה של ה-Power מתחילה להבהב ואז פתאום הכל קופא. אז אני מפעיל מחדש את המחשב, נכנס לביוס ורואה שהטמפ` היא 69.5 מעלות. כלומר ב-70 מעלות המחשב קופא. אני בכלל שמעתי ש-60 זה נחשב לא יציב. מה אני יכול לעשות? איזה מאוורר אני צריך? אגב - זה מעבד ככה כמו שהוא, לא עשיתי שום O/C

noam01234

New member
מעבד מתחמם

אם המעבד שלך מתחמם אז כנראה שמכרו לך מאוורר זול, אתה צריך מאוורר חזק שמתאים ל AMD - אם המערכת שלך כלכך מתחממת רצוי להוסיף מאוורר נוסף למארז, יש גם מאווררים שמתלבשים על יציאות מאחורה (סלוטים) ויש כאלה שמתלבשים על המקום של כונן הדסקטים. בכל מקרה השארת המארז פתוח לא מועילה כי אין זרימת אויר, המארז צריך להיות סגור והמאוורר צריך להניע את האויר. צירפתי תמונה של מאוורר ל AMD - ראיתי אותו באתר הבא: http://www.tbc.co.il/products/coolers.htm

אריה Pc

New member
תודה אבל זה נראה בדיוק כמו המאוורר

שיש לי במחשב. אגב - מה הכוונה מאווררים שמתלבשים על כטנן הדיסקטים? יש לי במארז מאוורר אחד בחזית (למטה) שהוא מכניס אויר ומאוורר אחד בחלק האחורי שמוציא אוויר (למעלה, כי הרי האוויר החם עולה למעלה), חוצמזה יש עוד את המאוורר של הספק שגם מוציא אוויר מלמעלה בחלק האחורי. אבל... הרי אני משאיר את המארז פתוח אז כל הזרימה של האוויר משתבשת אז עדיף לסגור אותו ? כשהוא היה סגור הוא היה מתחמם יותר, למה זה? ומה הכוונה מאוורר שמתלבש על סלוט PCI ? ודבר אחרון - איזה מאוורר טוב אפשר להשיג בארץ? כי שמעתי שבארץ אין מאווררים טובים למעבד AMD ואם אני רוצה אז או לחכות או להזמין מחו``ל, זה נכון?

למעלה