מעבד מזון
החלטתי לרכוש מעבד מזון. אני רוצה שהמכשיר יוכל לשמש אותי גם לאפייה, אני מכינה בממוצע פעם בשבוע בצק לפיצה מקילו של קמח ועוגה לשבת. הייתי רוצה שיהיו כמה שיותר אפשרויות קיצוץ (דק, עבה וכד). ושהמכשיר יהיה נח לשימוש, ולא יתפרק אחרי תום תקופת האחריות. ראיתי מעבדי מזון עם קערות בכל מיני גדלים אחת בתוך השנייה- האם השימוש בזה נוח, המזון לא גולש ומלכלך גם את הקערה הגדולה יותר? אני אשמח לשמוע את ההמלצות/דיסהמלצות שלכן.
החלטתי לרכוש מעבד מזון. אני רוצה שהמכשיר יוכל לשמש אותי גם לאפייה, אני מכינה בממוצע פעם בשבוע בצק לפיצה מקילו של קמח ועוגה לשבת. הייתי רוצה שיהיו כמה שיותר אפשרויות קיצוץ (דק, עבה וכד). ושהמכשיר יהיה נח לשימוש, ולא יתפרק אחרי תום תקופת האחריות. ראיתי מעבדי מזון עם קערות בכל מיני גדלים אחת בתוך השנייה- האם השימוש בזה נוח, המזון לא גולש ומלכלך גם את הקערה הגדולה יותר? אני אשמח לשמוע את ההמלצות/דיסהמלצות שלכן.