מעבדת DELL

מעבדת DELL

הטלפון שברשותי לא מחובר ואני לא מוצאת מספר אחר. מישהו יודע את המספר של המעבדה בת"א?

bar666xp

New member
במילה או ש2...

לא פשוט בקישור..
http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=gen

ברשימה יש את המפיצים

אני לא מוצאת את המעבדה בת"א. אני חושבת שהיא נמצאת במגדל לוינשטיין. אולי אני לא צריכה אותם, אני אשאל אתכם: לאחרונה היתה לי פעמיים הודעה שאורך החיים של הבטריה שלי נגמר, אבל שניתן עדיין להטעין אותה... מה זה אומר והאם בתוקף האחריות אני יכולה לקבל בטריה חדשה? המחשב שלי הוא של דל, inspirion 6400, יש לי אותו כ10 חודשים. הוא בעיקר מחובר לחשמל (לפעמים אני מוציאה אותו כי יש לי רשת אלחוטית בבית...).

RoyBO

New member
מגדל רובינשטיין

מענה טלפוני חיצוני! עדיף לבוא ישירות אליהם בכל מקרה זה המספר: 072-2116800 זה הטלפון שם במשרדים פיזית עכשיו מצאתי 03-5614851

bar666xp

New member
עד כמה שידוע לי האחריות על הסוללה היא לשנה אז

כניראה שכן. לגבי מעבדה ספציפית תמיד אפשר לשלוח דוא"ל לדל ישראל ולשאול אותם לא? [email protected] הראשון ברשימה.

RoyBO

New member
קרא במאמרי הפורום

כאשר הסוללה על 100 אחוז ונטענת כל הזמן זה שוחק ומכלה אותה

bar666xp

New member
דווקא ביגלל שהמחשב מחובר כל הזמן לחשמל.

זה עשוי להסביר... {מתוך הטאגליינס}. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1372&msgid=99309329 אחד הגורמים לשחיקה מהירה של הסוללה הוא מצב של 100% לאורך זמן ו10 חודשים בהנחה שבהם המחשב נותק מהחשמל +- פעם בחודשים... זה עדיין לא תקין אבל יכול לקרות. יותר הגיוני שהוצאה והחזרה שלה יפתור את הבעיה מאשר שהיא באמת שווקה חיים אבל למה לא לנצל את האחריות אם אפשר.

תודה על ההסבר!

המחשב נותק מהחשמל בערך פעם בשבוע למשך שעתיים. המחשב לא שווק חיים. אני כותבת ממנו ברגעים אלה :) פשוט עלתה לי הודעה כשפתחתי אותו, ש"הבטריה סיימה את אורך החיים שלה אבל היא עדיין יכולה להטען מהחשמל". מאז ניתקתי את המחשב מהחשמל לבערך שעה ולא קרה כלום. ההודעה הזאת הופיעה פעמיים ומאז נעלמה. חשוב לציין שההודעה הופיעה לראשונה מספר שעות לאחר ששיניתי את ההגדרות של צריכת החשמל. אני לא יודעת אם זה קשור...

bar666xp

New member
המחשב חלילה למה שהוא יפגע?

אני דיברתי על סוללה וסוללה בילבד. הודאות מהסוג הזה שמערכות ההפעלה מוציאות לא מחייבות, לרוב כמו שאמרתי כבר הוצאה והחזרה של הסוללה {בזמן שהמחשב מחובר לחשמל ועובד ו/או כבוי (עדיף בעיקרון כבוי) ומנותק מהחשמל} יאפסו את הזמני סוללה... כמו לדוגמה כרגע אני עם אבונטו {מערכת ההפעלה-לינוקס} אם אני מפעיל את המחשב כשהסוללה לא על 100% הוא טוען כי יש רק 38% אפילו אם היא על 98% הוצאה והחזרת והופ יש 98% וכל בסדר... חוץ מהעובדה שהסוללה באמת כבר בסוף חייה {בת מעל 3 שנים} ומחזיקה את אבונטו LIVECD כשעה בילבד לפי הערכה שהיא נותנת.

למעלה