מעבדת זרע MFC

אמאלה 55

New member
מעבדת זרע MFC

היי בנות, מקווה לחזור אליכן שוב בקרוב

יש לי 2 ילדים בבית מ-IVF אצל ד"ר ברקוביץ ועם מיון זרע במעבדה של ברטוב בבר אילן.
לפני כמה חודשים עשיתי טיפול לילד שלישי אצל אותו רופא אבל הוא שלח אותי לבצע את מיון הזרע במעבדה ליד אסותא ראשון שנקראת MFC.
לצערי אמנם היה הריון אך הדופק פסק בשבוע 8 ונאלצתי לעבור גרידה ולהתחיל הכל מהתחלה.
אחרי מחשבות רבות שאולי כדאי לחזור לעשות את מיון הזרע שוב אצל ברטוב למרות שברקוביץ הפנה אותי שוב ל-MFC חיפשתי באינטרנט על המעבדה הזו ולא מצאתי אף מידע למעט בנות שכתבו על זה בפורומים והם כתבו שהמעבדה היא של ברקוביץ ושמנהל אותה מישהו מהפוריות באסותא ראשון. מישהי יודעת על זה משהו? או בכלל על המעבדה?
אין לי בעיה שהיא של ברקוביץ אבל חשוב לי לדעת שהוא מפנה לשם כי היא טובה ולא כי יש לו קשר אליה, אני חוששת לבזבז את זמני וכספי (כל מיון עולה 2800 ש"ח!!!) על מעבדה שאולי טובה פחות.
 
מעבדת זרע MFC

היי אמאל'ה,

אנחנו היינו מטופלים של ברקוביץ' (עשינו שם סבב אחד) והתוודענו למעבדת זרע MFC לאחר שהוא בעצמו הפנה אותנו למעבדה הנ"ל כאשר קבע כי הסיכוי שלנו להיכנס להיריון יהיה גבוה יותר משמעותית עם מיון הזרע.
כששאלנו אותו לגבי המעבדה של ברטוב הוא ציין כי המעבדה יקרה מאוד ומעבדת הזרע MFC זולה יותר - אבל טובה באותה המידה.
אין כל מידע באינטרנט מאחר ומדובר במעבדה יחסית חדשה. חקירה באינטרנט (ממה שהיה) ובמעבדה עצמה (שאלנו את הפקידה במעבדה) העלתה כי אכן המעבדה שייכת לברקוביץ'.

מכל מקום, הטיפול עם המיון במעבדת הזרע MFC - נכשל (בהתאם לדוח של המעבדה- נמצאו 4 זרעונים במצב "בינוני" והשאר במצב לא טוב).

היום אנחנו בשבוע 16+3 (
) אחרי שחזרנו לבית חולים ציבורי - שם כמובן התנגדו לשיטה של "מיון הזרע" ועברנו IVF ICSI ללא כל מיון (ולמרות שתוצאות המעבדה הנ"ל הראו כי המצב של הזרע לא טוב).

אם את מאמינה במעבדה של ברטוב, אז זכותך לדרוש לעבור את המיון שם- ולא במעבדה החדשה של ברקוביץ'.

בהצלחה
 
למעלה