מעבדים...

Ancient

New member
מעבדים...

כרגע אני עובד עם פנטיום 3, 450 מגה-הרץ, והחלטתי לשדרג. עומדות בפני שתי אופציות: א. פנטיום 3, 800 מגה-הרץ. ב. AMD 900 מגה-הרץ. ראשית כל, מה ההבדל בין AMD Duron, לבין AMD Athlon Thunderbird ? האם ההבדל במהירות יהיה כל-כך משמעותי? שנית, האם המחיר (הגבוה!) של הפנטיום שווה את ההשקעה, או שעדיף לקחת את ה AMD (במחיר נמוך בהרבה!), ואני אהנה ממנו? שלישית, האם יש צורך להחליף מארז \ ספק \ זיכרון ? רביעית, לגבי הלוח - מה אתם אומרים על הלוח המצורף? תודה!

noam01234

New member
תשובה

אני אישית לא הייתי משדרג, לא תרגיש הרבה בהבדל.. ההבדל בין Duron ל Athlon הוא בערך כמו ההבדל בין פנטיום 3 ל 4. עבדתי עם המון מעבדי AMD - הם טובים מאוד רק צריך קירור טוב (מזגן מפוצל או מיני מרכזי
) כי הם מתחממים. בקשר להחלפת מארז וספק אז תלוי מה תשים: לוחות מסוימים של פנטים 4 לא נכנסים למארז רגיל. בקשר לזיכרון תוכל להשאר עם הזכרונות שלך או להחליף - החלטה שלך...

Ancient

New member
כסף, אנשים, כסף!

יש לך אולי הערכת מחיר, כמה יכולים לעלות מקסימום, מעבד AMD 900 מגה-הרץ, ולוח טוב? אגב, הלוחות של AMD דורשים ספק אחר, או ATX רגיל?

noam01234

New member
כסף

מעבד 900 עולה בערך 90 עד 100 דולר, לוח אסוס מתאים (וטוב) עוד 100 דולר, מארז לא צריך להחליף

למעלה