מעבדות לחירות

s h o o s h a

New member
מעבדות לחירות

דווקא בפורום הזה, שיש בו כל כך הרבה מתלבטים שעולות כל כך הרבה שאלות ותהיות לגבי העתיד, המשך הדרך דווקא פורום זה מייצג עבורי את היציאה מהעבדות לחירות. העבדות שבה חייתי 15 שנים בעת שהייתי נשואה לאיש שנקרא בן זוגי ואבי ילדיי. עבדות שבה כמעט נמחקתי ואיבדתי את עצמי. עבדות. ובתום שנות העבדות, זקפתי ראש (היה לא קל ולא פשוט, מודה), אך עשיתי זאת ובחרתי בחיי החירות. חירות מילה קטנה לעומת עבדות - שנשמעת כל כך איומה ונוראית אבל אם נחשוב על זה (ואני חושבת ומשתפת אתכם) להיות בזוגיות כי 'אין בררה' או כי 'פוחדים ממה שיש שם בחוץ' הרי שזו בעיני עבדות לשמה. להיות בן חורין לחיות לחייך לאהוב להיות נאהב להיות בן חורין מאחלת לכל אחד ואחת מאיתנו למצוא את אושרו כי לכולנו מגיע מנת אושר ולכל אחד ואחת מאיתנו מגיע להיות בן/בת חורין חג שמח

אני מנצל את ההזדמנות לאחל חג שמח

שנהיה בני חורין - שנהיה מי שאנחנו רוצים להיות ולא מי שאחרים רוצים שנהיה. חג שמח.

adam33

New member
בזכות האמונה מגיעה החירות האישית

גם במצריים היו יהודים שאמרו בשביל מה לברוח מהמצריים כי הרי יש להם כח ונשק ופרשים ואנחנו בכלל מעטים ללא כלום גם במדבר היו כאלה שלא רצו לאכול את המן ואמרו בשביל מה לנו האוכל במצריים היה יותר טוב לאקטואליה לא כולם במצב דומה יש כאלה שתמיד ימצאו את הפתח לומר נמאס לנו ואנחנו רוצים ללכת יש כאלה שמעולם לא התאמצו להשיג משהו בכח האמונה אז לחלקם לברוח זה פתרון נחוץ ופתרון חירום כי הבעל אלים פיסית ומילולית או אפילו בכלל לא רוצה להשתנות מההרגלים הרעים שלו אבל רובם לא כאלה!!! רובם צריכים את הכלים והאמונה שאפשר לנצח את מצריים ואפשר להמשיך קדימה ולחיות בחירות גם עם בן או בת הזוג!!! לחיות בחירות ניתן או כשבורחים או כשמתמודדים ומנצחים ככה שיש כאלה שהיציאה מהעבדות היתה המעשה הנכון אבל לאחרים יש מצבים ופתרונות אחרים לא אומרים יצאתי ממצרים אלא יצאנו ממצריים ..ביחד..יד ביד.. סיפור קטן.. במצרים פרעה גזר על הבנים שמעו את זה הגברים ..התיאשו כי היו מגיעים רצוצים ושבורים אחרי עבודת הפרך ורצו רק לישון ולא לעסוק באהבה וזוגיות ואז הנשים שלהם היו מתאפרות ואיך שהם היו מגיעים הביתה הן היו מפיחות בהם רוח אהבה ואמרו להם זה שאתם עייפים אנחנו יודעות אבל פרעה גזר רק על הזכרים ואם בכל פעם תלכו לישון אז יוצא שאתם גם גוזרים על הנקבות כי הרי אין לכם כח לכלום וזה מה שאומרים בזכות נשים צדקניות יצאנו ממצרים שלא התיאשו שעבדו קשה בכדי לשמור על הזוגיות שלהן גם כאשר הבעל שלהם ישנוני ו כ ב ד אז שיהיה לכם חג שמח ו..בבקשה זו לא התנצחות אלא רק הארה..

ברכות לחג האביב

כיון שהייתי עסוקה ערב חג לא הספקתי לאחל לכם חג שמח ואני רוצה לעשות זאת עכשיו. פסח נקרא חג החירות אך הוא נקרא גם חג האביב. אביב הוא סמל להתחדשות בטבע של כל היקום, כולל שלנו - בני האדם. זו ההזדמנות לראות את השמש המאירה. את הפריחה היפה והצבעונית, ולחיות בהתאם. זו ההזדמנות הטובה ביותר עבורינו לראות את האור הזורח בביתינו אחרי החרף הקשה והחשוך, ואת הצבעוניות והיופי בקשר הזוגי והמשפחתי. כאשר אני מאחלת לכם חג אביב שמח אני מתכוונת לאחל לכם שתראו רק אור ויופי בקשר הזוגי והמשפחתי לאור הצבעוניות בבית, כל אחד והצבע שלו כל אחד והיחודיות שלו. ברגע שנראה את הצבעים היפים שבבית יהיה לנו תמיד אור בבית.

למעלה