מעבדה בפיזיקה...

CLASSIFIED

New member
ככה

האור נשבר בגליל, ואם תעשה כמה קרניים לדוגמא תראה שבגלל השבירה הזו האור יוצא "עבה" יותר. היה אפשר לענות על זה גם "פיזור".

II AM 18

New member
כוס אמא של המעבדה הזאת!

עכשיו יש לי ריח של פלסטלינה כחולה!

ayakov

New member
כן

באמת לא הבנתי למה הביאו את הפלסטלינה... ודרך עגב אצלינו כולם לקחו את הליזר וגם את כל השאר הביתה... (למרות שלאף אחד אין מושג למה הוא צריך את זה...)

ליטן א

New member
זה אחלה מחזיק מפתחות.... ../images/Emo3.gif

ובכלל, למה הם עשו את זה בתור מחזיק מפתחות? מן הסתם, בשביל שניקח את זה הביתה, ויהיה לנו שימוש בשביל זה... השמועה מספרת על מורה שנה שעברה, שריצף את כל המרפסת שלו באריחים שבהם היה הניסוי במעבדה בבגרות שעברה... מעבדה על מכניקה. היה צריך להקפיץ איזה כדור על אריח קרמיקה. בסיום המבחן, כולם החזירו את אריחי הקרמיקה, וכך היה לו מספיק קרמיקה למרפסת שלו..

Silence Thunder

New member
תורי../images/Emo9.gif

אז ככה, המורה המניאקית היה קשה לה להביא למישהו 100
... אז היא הגישה אותי על 95... שזה גם בסדר...
המעבדה עצמה הייתה יחסית נחמדה... רק שדחפו בכל פינה שגיאות יחסיות ושגיאות מוחלטות... ולאף אחד לא היה מושג מה זה...
בקיצור.. בסוף איכשהו הסתדרנו... רק שהפלסטלינה הזאת חירפנה אותי...
ולנו לא נתנו לקחת את הלייזר
מקווה שלכולם הלך טוב רעם

Bichlula

New member
חחחחח כולם פה

טוענים שהם לא ידעו מה זה שגיאה יחסית ומוחלטת! לי היה מזל גדול ואתמול בלילה נזכרתי שאין לי מושג מזה אז אני וידיד שלי עברנו על זה ביחד וממש התעמקנו חחח אחרי הבגרות התקשרתי אליו והתחלנו לצחוק על זה!
ולגבי זה ששאל למעלה הקשר היה שאחת הזוויות גדולה פי שתיים מהשנייה :)

The Cat Girl

New member
בבוקר לפני הבגרות כולם אצלנו

דיקלמו מה זה שגיאה יחסית ומוחלטת כי המורה שלנו פשוט מעולה ותגידו איך יצא לכם הגרף? מה היה לכם ב90 מעלות? 180 או אפס? היו כאלה שאמרו שיצא להם משולש בגרף... אהה וד"א אני חדשה כאן אז שלום לכולם!!!

למעלה