מס' שאלות

Raphael2

New member
מס' שאלות

1) השיר " יהיה טוב " - שמתי לב שאין לי אותו במחשב... הוא לא נמצא באף דיסק??? 2) בדיסק בדרך שלך יש את שיר 13 - אין לא שם.. והוא לא רשום על הא\עטיפה של הדיסק.. תודה חברה

תשובות:

1) "יהיה לנו טוב" נמצא בדיסק אוסף שנקרא "יהיה לנו טוב-שירים שעושים נעים בלב". 2) ב"בדרך שלך" אין 13 שירים.

Raphael2

New member
וואלאק

פשוט כשהורתי את הדסיק הזה למחשב.. היו 13 שירים ובאמת כמו שאתם אומרים אין 13 שירים... וזה מה שאני לא מצלליח להבין... אני ינסה לברר מה זה..

ZGala

New member
צריך לבדוק את זה היטב

לפעמים אומנים עושים ככה באלבומים שלהם למשל באלבום של שלמה ארצי יש שיר יום הולדת אשר אינו מופיע באטיפה או ברישום אך באמת קיים בסופו של האלבום לכו תצפו מה יכולים לשחק אתניקסים!
בוקר טוב אנשים!

אין מצב כזה.

השיר "בלון כתום", הוא האחרון בדיסק וברגע שהוא נגמר הדיסק נעצר ולא ממשיך להתנגן. לו היה שיר חבוי, הדיסק היה ממשיך לנגן אחרי "בלון כתום", דבר אשר היה הורס לדעתי את הגאוניות שביצירת המופת הזו....

tzvira

New member
תן לי להבין משהוא

Raphael2 אמרת "כשהורדתי את הדיסק למחשב" ????? למה לא קנית

Raphael2

New member
מה זה החשדות האלו...

אם מכניסים את הדיסק כל פעם לכונן זה שורט והורס אותו.. ולכן מכניסים אותו למחשב... וככה גם אפשר לשמוע את כל השירים ביחד... אני לא יודע למה אני צריך להגיד את זה... אבל יש לי את כל הדיסקים המקוריים בבית.. תודה

KeLeMeNcY

New member
והאמת שזה רעיון גאוני

אני עשיתי את זה אחרי שנאלצתי לקנות 2 מסאלות ו2 אתה, כי הראשונים נהרסו לי במערכת ועכשיו אני צריכה לקנות עוד יללת תן. רוב האנשים עושים ככה ומעכשיו גם אני, לא חורשים על המקוריים! והדיסק האחד שכולל את כל השירים זה אחד מהדברים היותר נוחים, עשיתי את זה עוד לפני שיצא 13 ונאלצתי לעדכן.. אבל זה שווה

mitahat laor

New member
לא להוריד חבר'ה

מספיק להוריד אלבומים של אתניקס זה לא עושה לי טוב על הלב

KeLeMeNcY

New member
הבנת הנקרא אנשים

בשרשור הזה, אף אחד לא הוריד אף אלבום לקרוא טוב בבקשה

למעלה