מס' שאלות...

אריק 004

New member
מס' שאלות...

שלום לד"ר דן טורנר הייתי רוצה שתשיב לי על מספר שאלות במפורט..תודה. א:לפני כחודש וחצי התספרתי במספרה ונחתכתי מהטער ליד הפאה וירד לי קצת דם,למיטב ידיעתי הספר שלי לא מחליף את הטערים מלקוח אחד לשני,מה שכן עבר לפחות בין 5-10 דקות שלא נעשה בטער שימוש לפני שהוא התשמש בטער עלי..האם אפשר להדבק באיידס ממקרה זה ואם כן מהו הסיכוי? ב:לפני חודש הייתי במועדון ואחת הבחורות נשכה אותי באיזור החזה שלי מעל החולצה שלי,לא ירד לי דם אבל היה לי סימן אדום שעבר לאחר יום יומיים..האם אפשר להדבק באיידס ממקרה זה ואם כן מהו הסיכוי? ג:בחורה ירדה לי(אני זכר) בלי קונדום וגמרתי לה בפה..האם אני יכולתי להדבק ממקרה זה? אם כן מהו הסיכוי?? עלי להדגיש שאני תמיד מקיים מין בטוח ולא יורד לבחורות,האם בעקבות מקרים אלה עלי להיות בלחץ וללכת להבדק?? מקווה שתענה לי לכל השאלות,תודה מראש!!!

שאלות

א. אם היה דם של חולה נגוע על המספריים שנכנס ישר לתוך הפצע. סיכוי להדבק יש אך הוא שואף ל 0. ב. לא מכיר מקרי הדבקה כאלו. ג. אם יש לה פצע מדמם בפה באופן תיאורטי יש סיכוי אך גם כאן הוא קטן ביותר. לדעתי עליך להיות יותר בלחץ כל פעם שאתה עובר את הכביש ואיני אומר זאת כהלצה. אנשים חרדים מאידס בגלל התקשורתיות של המחלה והסטיגמה אך לא מפחדים לעשן או לאכול אוכל לא בריא שמביא יותר סיכוי למחלות לב. בכל מקרה כדאי לא לשכוח את הקונדום.

למעלה