מס' שאלות

מס' שאלות

1. אני כרגע בשלבי חיפש עבודה במקצוע, וקצת חסר לי רקע איפה לחפש. ניסיתי מנועי חיפוש באינטרנט, ולחפש במגזיני רפואה משלימה שונים, אך לשווא. האם ישנן המלצות היכן אוכל למצוא קצת יותר מידע? 2. קמתי שלשום קצת מצוננת... ניסיתי כל מיני תרופות סבתא, אבל הנזלת חלפה חלקית, יש למישהו רעיון איך מסלקים אותה לפני שהיא נהפכת לשפעת? 3. הייתה שאלה לגבי מיטה. יש לי אישית בעיה קטנה. אני לא יכולה לסחוב דברים כבדים (מבחינה רפואית אסור לי), האם מישהו מכיר מיטה שעשויה מטיטניום או מתכת אחרת שהיא קלה במיוחד? תודה מראש, קואלה המקורית

vca

New member
ברוכה הבאה

1. מה, בעצם, את שואלת/מחפשת ? 3. ישנן מטיות מתקפלות מאלומיניום והן קלות יותר ממיטות המתכת הרגילות. יש גם מעץ אך טיב משקלן אינו נהיר לי. בהצלחה.

תודה רבה לכולם

על התשובות אני בנתיים כבר קצת יותר בסדר, שומרת על עצמי. אוכלת מאכלים חמים, שותה תה חם ומתכסה טוב. לגבי עבודה, נרשמתי במנוע חיפוש על מנת לנסות למצוא משהו, ואני אתקשר למורים שלי לשעבר לנסות למצוא דרכם משהו. על מיטה- גם 10 ק"ג כבד לי מיטה, ואכן יש משהו בדברים של הגעה לקליניקה, במקום להגיע למטופל הבייתה. אני בכיוון חיובי, העיקר שימשיך ככה. תודה רבה על העזרה, ננתם לי כיוונים למחשבה...

csh018

New member
מס' תשובות

1. לגבי חיפוש אפשר בקופ"ח אם את רוצה לעבוד ב"גישה" שלהם, ישנם מרכזי ספא ( אפשר בדפי זהב) או להצטרף לקליניקה עובדת ולהשכיר חדרים. 2. לצינון אני לוקח סנרגי ( של חיים). 3. לגבי מיטה פשוט להחליט שאת לא מסתובבת בין לקוחות ועובדת במקום אחד. 4 בהצלחה שלומי

sarah111

New member
מהניסיון שלי מיטה מתקפלת שהכי קלה

היא מיטה מאלומיניום והיא שוקלת 11.5 ק"ג. אם רק לרפלקסולוגיה מומלץ רוחב 70 ס"מ. אבל במקרה שלך, לדעתי, באמת עדיף לא להסתובב מבית לבית שהרי כפי שאמרת אסור לך לסחוב דברים כבדים. חוץ מזה, יש יתרונות גדולים לטיפול בקליניקה ולא בבית הלקוח. אחד מהם הוא שהמטופל מתנתק מהסביבה הרגילה והשגרתית שלו, לוקח פסק זמן מהחיים ומגיע אליך לשעה של פינוק והתייחסות אישית. בהצלחה יפעת

שלום קואלה המקורית

מנסיון, גם המיטה הכי קלה מאלומיניום כבדה יחסית לנשיאה, אבל תנסי (תעשי ניסוי בסביבת טיפול אמיתית - מטופל בקומה שניה
). אבל דווקא מה שרציתי לכתוב זה, שאני מאד מסכימה עם יפעת לגבי היתרונות שבטיפול בקליניקה. גם הסביבה המנותקת (ולא בין הסירים/ילדים/צלצולי הטלפון וכו') כמו שכתבה יפעת ולא פחות חשוב - העובדה שהמטופל עושה צעד אקטיבי לקראת הריפוי ברגע שהוא יוצא מביתו לעבר הקליניקה. בעניין מציאת עבודה, את יכולה לנסות להציע שיתוף פעולה למקום שכבר יש בו אנשים שבאים לטפל בעצמם - מספרה, מכון קוסמטיקה וכו' ושישלחו אלייך או אפילו לשכור חדר במקום, ככה גם הם ירוויחו חשיפה למטופלים שלך שלא יגיעו דרכם וזה גם נותן ערך מוסף למקום (שוב מנסיון). לגבי השפעת, אני מקווה שהיא כבר חלפה לה... הרבה הצלחה!

avorly

New member
קואלה, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

עניתי קודם, בחיי
והתפוז הרעב אכל לי את ההודעה
אנסה למחזר אותה. לגבי עבודה- את צריכה להחליט איזה כיוון את רוצה: עצמאית? קופ"ח? שותפה? עובדת בקליניקה? עובדת בספא? ואז יהיה יותר קללהתכוונן. לגבי השפעת- אם תתני יותר תיאור של התחושות יהיה יותר קל לייעץ. לגבי מיטה- אכן מיטות אלומיניום קלות יותר. שווה לעשות סבב בחנויות לפני שקונים ולראות אם הקיפול קל ואם המיטה קלה לנשיאה.

runa999

New member
היי אורלי

איפה אוכל למצוא קליניקות המשיכרות חדר ליום אחד. אשמח לקבל אינפורמציה בנידון. תודה ושפע של אור רות

vca

New member
האם אני גם יכול לענות ?

אם כן אז ישנם מגאזינים העוסקים בנושאים אלטרנטיביים ובהם, בסוף בפרק לוחות המודעות, ניתן למצוא מודעות הנותנות פתרון לשאלתך. ייתכן שגם באתרים מוכווני רפואה משלימה ישנם לוחות/פרסומות. מרפאות מומחים או מרפאות המאגדות בתוכן רופאים ואו מטפלים מסוגים שונים יכולות לבוא בחשבון. מקווה שעוזר.

ברוכה הבאה,

ובנוסף למה שנאמר לך ובהמשך לדברי אורלי,רצוי שתחליטי אם ברצונך להיות ניידת או לעבוד במקום קבוע כבבית,קליניקה בשכירות וכ"ו. בהצלחה.

למעלה