מס' שאלות לגבי NFL GAME PASS

• פותח הנושא y63s
  • פורסם בתאריך

y63s

New member
מס' שאלות לגבי NFL GAME PASS

עכשיו שאין יותר את ESPN מן הסתם עלה לי לראש לרכוש גיים פס.
לפני שאני מתחיל חשוב ברצינות רציתי לדעת אם מישהו יכול לענות לי על כמה שאלות, רצוי מכאלה שכבר רכשו בעבר.

1) יש שלוש חבילות: 360 ש"ח, 470 ש"ח, 720 ש"ח.
לפי מה שמקבלים בכל אחת, היחידות שנכון לקחת הן הבינונית והיקרה (https://gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages).
אף סכום מפה לא ירושש אותי, השאלה היא אם בכלל שווה לשלם את זה?
האם מישהו שרכש בעבר יודע להמליץ?

2) איך השידור עצמו, חלק? והאם יש בעיות או הגבלות מכיוון ומדובר בישראל (לפעמים יש שירותים בארה"ב שפתוחים רק להם). חבל לשלם ובסוף לא יעבוד טוב.

3) בד"כ אני צופה בכמה משחקים במקביל, האם ניתן להשתמש בגיים פס כדי לצפות במס' משחקים בו זמנית? אני לא מדבר על לעבור בין משחקים אלא על מצב בו יש כמה חלונות ועם משחקים שונים.

4) רעיון שעלה (אך סביר כי אינו אפשרי) הוא לרכוש ביחד עם אדם נוסף. השאלה היא האם הכלל ניתן לצפות במקביל משני מחשבים/מכשירים שונים?

אשמח כמובן לקבל עוד הערות ועצות בעניין.

תודה

10nircohen

New member
תשובות

רכשתי את ה-Game Pass בשנתיים האחרונות ואני חייב לומר שאני מרוצה עד הגג. מבחינתי שווה כל שקל וכל סנט.

ולשאלותיך :

1. אני ממליץ על החבילה המלאה (כלומר היקרה) שכוללת את משחקי קדם העונה והפלייאוף. יש גם את הסרטים של המאמנים אבל אותי אישית זה לא מעניין...

2. השידור עצמו תלוי ברוחב הפס שלך. אצלי רוחב הפס הוא 12Mb והאיכות מעולה... אבל גם ברוחב של 5Mb זה ממש טוב , יותר טוב מ-METV זה בטוח.

3. כן , ניתן לחלק את המסך עד לארבעה חלונות שונים... כשהסאונד מתמקד במשחק מסויים אחד לבחירתך.

4. רעיון מעניין , שווה לנסות. לעניות דעתי , הם חשבו על זה מראש ולכן זה בלתי אפשרי - אבל היי אין מה להפסיד.

שורה תחתונה - עוד לפני שהעיפו את ESPN - ובמיוחד עכשיו - הייתי ממליץ לך לרכוש את ה-Game Pass. אם אתה חולה פוטבול אמיתי , זו באמת אחת העסקאות הכי טובות שתעשה.

y63s

New member
תודה

השאלה השלישית הייתה מאוד ממש חשובה, נשמע טוב.

הצלחתי לבדוק בינתיים לגבי שאלה 4 (הופיע בתמיכה), וכצפוי התשובה היא לא.
ניתן להתחבר ממחשבים שונים אך לא בו זמנית.

roei90210

New member
רכשתי את ה-GP לפני מספר חודשים

גם אני, כמוך, התלבטתי בקשר לאיזו חבילה לקנות.
אם הבנתי נכון, ההבדל ביניהן הוא רק רק על הפוסט-סיזן ועל ה- coaches film שבחבילה הבינונית הוא מוגבל.
לקחתי בסוף את החבילה הבינונית.
בינתיים אני צופה במשחקים מהעונות הקודמות, זה רץ חלק גם בפלאפון ובפעם הראשונה בחיי גם ראיתי סופרבול שבו דאלאס מנצחת, זה כבר היה שווה את כל הכסף

philadelphia76

New member
דאלאס מנצחת?

כנראה ששחררו לצפייה סרטי מדע בדיוני

לעומת זאת - פילדלפיה... גם בסרטי מדע בדיוני מקסימום תגיע לתיקו

PaceDawg

New member
תשובה לשאלה הרביעית

לפי מה שהם אומרים אסור לחלוק את החשבון עם מישהו נוסף אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. הדבר היחידי שצריך לקחת בחשבון זה שאם מישהו התחבר לחשבון שלך ממחשב אחר, אתה לא יכול להתחבר בעצמך עד שהוא יתנתק.

Yo-man

New member
במקרה שלהתחברות כפולה זה טיפה שונה

אם אתה רואה משחק ומישהו אחר נכנס עם החשבון שלך - זה מנתק אותך בלי אזהרה או שאלה. לחלוק מנוי כדאי רק אם אתם לא משתמשים בו באותו זמן.

RoyBehar

New member
לא יודע לגבי לחלוק מנוי,

אבל יצא לי לתרום את החשבון שלי כבר, בעיקר במשחקי פריים טיים שפחות עניינו אותי והיו יותר מעניינים לאחרים.
אבל כמו שאמרו קודם, במקביל זה לא יעבוד.

מעבר לזה, מצטרף להמלצות מעליי. אני כבר שנה שישית מחדש מנוי, כשהייתי עם חיבור מגה וחצי זה עבד סביר, ב5 מגה זה עבד טוב, ב12 מגה זה עבד חלק ובHD ועם 30 מגה זה כבר טס.

לגבי צפייה בכמה משחקים במקביל - יש אכן מסך מפוצל (עד 4 משחקים, מצריך חיבור מהיר בשביל לעבוד כמו שצריך) או הרדזון צ׳אנל - שזה כמו לראות את כל המשחקים במקביל. זה מצויין לבעלי פנטסי או לבעלי הפרעות קשב וריכוז...

eran113

New member
בדיוק מה שבאתי לשאול

בשעה טובה עשיתי game pass בפעם הראשונה.
בשביל לחדד את השאלה, הכוונה היא להתחיל לראות משחק שכבר החל ועדיין לא הסתיים.

RoyBehar

New member
בטח.

יש קונטרול כמו בשלט של טלוויזיה ואפשר להריץ אחורה גם שידור חי.
מה שצריך לעשות, במקרה שרוצים להתחיל לראות משחק שכבר התחיל, אבל מההתחלה (אם הבנתי נכון את השאלה) זה:
קודם כל לוודא בהגדרות שהscores על off - זה בכלל מומלץ בשביל לא לקבל ספויילרים.
וברגע שמעלים את המשחק הרצוי, יש כמה שניות לפני שזה מתחיל לשדר שבהן אפשר להריץ להתחלה (כמו בכל וידאו באינטרנט פשוט לגרור את הסמן לאפס)

eran113

New member
חיבור מספר מכשירים במקביל

מובן לי העניין שלא ניתן להתחבר עם אותו שם משתמש במקביל.
אבל כן הייתי מצפה שיתאפשר להתחבר ממספר מכשירים במקביל במידה ואני מחובר מאותה כתובת IP. אם אני בבית ורוצה במחשב לראות משחק שלם ובטאבלט לראות את ה red zone זה היה נחמד מאוד.

JayneCobb

New member
יש בזה בעיתיות גדולה מאוד

הרי לא חסרות תוכנות שנותנות למשתמש לקבוע כתובת IP ולכן, מה ימנע ממך ומאוד 27 מחבריך הטובים ביותר לקבוע לעצמכם את אותו ה IP ולחגוג על חשבון ה NFL?

אני לא אומר שזה מה שאתה תעשה, אבל אני בהחלט מבין את המגבלה הספציפית הזו...

eran113

New member
האמנם?

אני יודע שניתן לקבע את כתובת ה- IP וכמו כן ניתן לייבא כתובת שתראה כאילו אתה מתחבר ממדינה אחרת. אבל אם כבר אתה מחובר לא נראה לי שמישהו יכול להתחבר עם אותה כתובת כמו שלך, הרי אותה כתובת היא הת.ז. שלך באינטרנטץ

omrili77

New member
אפשר ליצור VPN בין כולם

ולצאת לעולם עם IP אחד. אבל זה אומר שכולם רוכבים על רוכב הפס של בעל הראוטר שיוצא לעולם

JayneCobb

New member
אתרי סטרימינג רבים פועלים בשיטה כזו

או שיטות מאוד דומות, כדי להתגבר על מגבלות IP

למעלה