מס הכנסה

תודה רבה ,,,

תודה על הפירגון והתמיכה . שאלה לי , היית עם אישה ??? מה תוכלי לספר לי , אשמח לשמוע ,,,

ביגבן

New member
נכנס לי לחדר עם תיקיות על ידיי

ממרום גובהי 190 עומד נפעם מגודל המחזה...גבר ספון במרכז תאווה של אחת כאשר האחרת...על ברכיה מוצצת דגדגן חשוף.....אברי מזדקר לו בחוצפה מעבר למכנס...אתן קולטות אותי המום....המממממממ ניגש אלייך פאני....ומאפשר לך לפתוח לי את הרוכסן בעודי עומד מעלליך מתחרמן מהנוף....

אמממ........ננסה../images/Emo13.gif

<כתשובה למלכת הלילה - לא חמד לא הייתי עם אישה אם כי אני מתארת לעצמי שזו אחת הפנטזיות שלא מומשו .....ולמען האמת דיי בספק אם תמומש אי פעם ......אבל כבר אמרו חכמים ממני NEVER SAY NEVER בכל אופן...אנסה בעקבות ביג גן לאמץ את מוחי החד-תאי ולפנטז ללא כל מוסכמות.....סייגים...וכו´> ידיי הרוטטות מהעונג שמסבה לי מזכירתי במרכז תאוותי...אני שולחת יד לעבר מכנסיך ופותחת את רוכסן מכנסך.....איברך קופץ לו מול עיניי...גדול..אדום וחם מרוב תשוקה לחדור אל מזכירתי או אליי..רוצה לפרוק את כל הזרע החמים שהוא מכיל בחובו.....<אני חושבת לעצמי מזל שאין צורך לפשוט לו זוג תחתונים...הבן אדם בא מוכן...> כולי מתפתלת תחת לשונה המיומנת של מדכירתי < שמא נקרא לה נאוה?!> אני גונחת .....ורטיבותי גוברת מרגע לרגע.....אני גומרת פעם אחת ואז היא מחדירה לתוכי אצבע מעודנת ממשיכה לשחק עם אגודלה על הדגדגן התפוח שלי...ואני בשיאי.....גומרת בשרשרת פעם אחר פעם.....כל אותה עת אני אוחזת בזיקפתך האדירה כאשר אני מרגישה את זרימת הדם גואשת בה...איך ראש התורן שלך מתנפח לי ביד ושוב נרגע וכך חוזר חלילה..... לאחר מספר גמירות .......כאשר כולי מתנשפת ומתנשמת אני מסובבת כלפיך את ראשי ועם קצה לשוני אני מתחילה אט אט ללקק ברפרוף קל את כיפתך...אתה מרגיש את חום פי ורטיבות לשוני והדבר מעביר בך רטט קל....... באותה עת אתה משחק עם ידיך החסונות בשדיה המלאים של נאוה...מלטף את קצות פטמותיה..מחדיר אצבע לפיך מרטיב אותה וחוזר לפסגות הנהדרות של נאוה..... אני עם לשוני סובבת את איברך...כמו ספירלה היורדת אט אט לכיוון אשכיך הנפוחים מחומר שאותו אתה כבר רוצה לפרוק באחת מאיתנו...אתה עוצר את עצמך ...מעוניין להתענג ולמשוך את הרגע הקסום הזה עד אין קץ...<סממנים של אחד המתאמן בטנטרה?!> אני מלקקת בעדינות את כל זיקפתך מחדירה אותה אט אט לתוך עומק פי......אבל הוא קטן מלהכיל את כולה ......היא ענקית.......מדהימה..... <הייתכן 22 ס"מ?!> אני ממשיכה בתנועות קצובות למצוץ .......ללקק בתאווה.....בתשוקה .....כאשר מרגע לרגע התנועות הופכות להיות יותר ויותר אינטנסיביות...אתה נע קדימה ואחורה לתוך פי.....אני משתנקת קלות...אבל לא מפסיקה .....ממשיכה בשלי...נמצאת באינרציה ובאקסטזה מהנאתך..... אני מרגישה שאוטוטו אתה גומר.....ואז אני שולחת אצבע לפי מרטיבה אותה .....ושולחת אותה לעבר עכוזך הסקסי...בתחילה אני מעבירה את האצבע ברפרוף קל על קו הפתח......ואחר כך אט אט מחדירה אותה בין פלחיך...מגששת איתה את פי הטבעת....ומוצאת!.....מחדירה אותה לאטטטטט לאטטטט ...קשובה אליך.......כל זאת נעשה כמובן כאשר אני עדיין מוצצת לך בטירוף חושים ...ואז מגיע הרגע ......אתה מתחיל לרעוד בגופך.....מחדיר לי את כל איברך.....אוחז בכתפיי......ואני מרגישה גלים חמים זורמים בחלל פי.....אני בולעת את הגל הראשון......ולאחר מכן את השני ..והשלישי..... אממממ......טעם שקדים
אהבתי! בינתיים נאוה לידנו מאוננת להנאתה....... <המשך ביג-בן.......אם תרצה כמובן
>

חחהה.......

ולאחר קריאה מהירה של דבריי .......גיליתי שלא ממש ניהלתי סקס לסבי ......דיי התמקדתי בביג-בן ......כנראה שמשיכתי למין בעל הנחש בין רגליו היא בלתי נלאית ונדלית......מצטערת מלכה..

ביגבן

New member
בלה...קראו לה למזקירה.... ../images/Emo68.gif

וואלה קרעת לי את ת´תחת... סתמ בצחוק...את ממש רעה/טובה פאני הילס.... הייתי רועה בגבעותייך יום וליל ביחד נשתולל....כמו תן מיילל ביגבן השרליל

את טובה

איזיס את ממש טובה הייתי רוצה לשמוע אותך ממשיכה לדבר , לפנטז , לשמוע מה את אוהבת שעושים לך , איך את אוהבת שנוגעים בך אם היית פעם עם אישה , אני לא . אבל הייתי רוצה , את רוצה ???

all4u

New member
אך

אך לאחר זמן מה גיליתי שזיני הוא רק 2 סמ איזה מגוכך אני איזה מפגר

למעלה