מס הכנסה

2שירזי

New member
מס הכנסה

שלום יש לי שאלה בקשר לתוכנית חיסכון בבנק,שמס הכנסה לוקח מיסים ממנה. אני נכה צה"ל ואני לא עובד יש אולי החזר על זה?

בני1234

New member
תשלום מס

הדבר נקבע בחוק. אין פטורים ואין יוצאים מן הכלל. מדובר במס על הרווחים הריאליים.

מס הכנסה ,יש!!!!!!!

רבותי היקרים, אתם לא יודעים אל תטעו!!! יש פטורים במס הכנסה, הכל תלוי באחוזי הנכות !! לאנשים בעלי % נכות גבוהים אשר מוקנה להם מכח חוק פטור ממס, ואינם מנצלים את הפטור, יכולים למלא טופס של תאום מס ןלקבל החזר וגם פטור על ריווחי חסכונות, וזה עד לתקרה מסויימת. אז לגשת לפקיד שומה הקרוב ולבדוק

עָנת

New member
שירזי שלום,גם אני סבורה שאין לזה

קשר אם את נכת צה"ל. קרוב לוודאי שזו עמלה שנלקחת.

בני1234

New member
שאלה לענת

למה לקחת גבר ולהפוך אותו לאישה? לא מספיק שלוקחים לו מס על הרווחים?

עָנת

New member
../images/Emo6.gif אאוץ סליחה על הטעות../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

החזר מס הכנסה

במידה והינך חושב כי מנכים ממך יותר מדי מס, יש באפשרותך להגיש למס הכנסה דוח שנתי להחזרים ( רק תבדוק קודם שאתה לא חייב להם ) וכמובן בדוח אתה מפרט את כל הכנסותיך (גמלת נכות פטורה ממס). אילן

לנכים יש פטור על הכנסה שאינה מיגיעה

אישית בתקרה של כמה עשרות אלפים ש"ח לשנה- אם אני זוכרת נכון כ 50 אלף ש"ח זה כמובן בנוסף לתקרה של כחמש מאות אלפים בשנה על הכנסה מיגיעה אישית אני מניחה שההכנסה שלך מרווחי תכנית החיסכון נמוכים מהתקרה ולכן בהנחה שאחוז המכות שלך גבוה מספיק - צריך מעל 90 אחוזי נכות רגילה או עיוורון את בהחלט זכאית להחזר המס וזאת על ידי הגשת דוח למס הכנסה בצירוץ אישורי הנכות שלך

ורד צודקת

אבל לפני כל התהליך יש להוציא פטור ממס הכנסה, בגין הנכות !! אחרת אין כלום!!

kor30

New member
לאיש המזח

שאלה :אים נכה יוצא לעבוד ומקבל שכר מינימום האים צריכים לנכות לו מס הכנסה? אשמח לקבל תשובה

נכה- עובד,

ל-KOR הכל תלוי בתגמול שמקבל הנכה, יש אפשרות לעבוד תמיד, אבל ניקח לדוגמא את התגמול נצרך שבו תקרת ההכנסה המותרת הינה 1650 ש"ח <בערך> מעבר להכנסה זו יערך קיזוז ע"י משהב"ט ויש סיכוי גם שתישלל הזכאות לתגמול נצרך- כי הנכה מסוגל לעבוד....... אז כדאי תמיד להתיעץ עם הנציג שלך באירגון ע"מ שלא תיפגע. שבת לכם שלום

עָנת

New member
כל הכבוד לרואת חשבון שלי../images/Emo39.gif

ורד,יש לי אורחים השבת,אתקשר שאמצא זמן לנשוםםם
שבת שלום לכולם

למעלה