מס הכנסה וטיס

דור לוי

New member
מס הכנסה וטיס

כמובן שכולם כאן מליונרים וכולם גם מדווחים על כל שקל, ובכל זאת אחד היעדים הבאים של מס הכנסה זה מדריכי טיס וחניכי טיס. כך לפחות על פי כתבה של גד ליאור בידיעות אחרונות מהיום. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2430315,00.html הנושאים העיקריים שיטופלו: ... טיס: בירור פרטיהם של חניכי טיס ומדריכי טיס. ... חבל רק שמס הכנסה עוסק בזוטות, באיסוף מידע במקום לנצל מידע קיים, ובפתיחת פרצות במסוה של רפורמה ... לידיעתכם... דור

tiraman

New member
תגיד למס הכנסה שייכנסו במחשב

להתחל , חפש ושיחפשו מי ינענע אותם

שילכו להזדיין

שיבואו לחקור. בכל רגע נתון אני מוכן להתחלף אתם. שיתנו לי את מה שאני משלם להם כל חודש ושיקחו לעצמם את מה שהם משאירים לי. חבורת הזבל.

אחת מהסיבות העקריות

שאני לא ניגש להתחיל ללמוד זה בגלל מס הכנסה. יש כח להכל.. רק לא בשבילם..

Doron Sussman

New member
מס הכנסה

ידידי הטיסים היות ואני שוהה בחו"ל ובאופן פרינציפיוני לא מוכן לשלם לידיעות עבור כניסה לאתר שלהם לקריאת הכתבה האם משהוא מוכן לספר בקצרה עד לאן ידידינו אוכלי החינם הגיעו? בתודה דורון

YHS

New member
דוד - בחו"ל צריך להרשם ולשלם...

בבקשה, מתוך YNET: על כוונת מס-הכנסה: תחנות דלק פירטיות וחברות כ"א יקים מאגר מידע על פעילויות עיסקיות של ישראלים בחו"ל, יאסוף מידע על מכירת ני"ע זרים על-ידי ישראלים גד ליאור חוקרי מס-הכנסה סימנו לעצמם השנה מספר מטרות להעמקת הגבייה. בין הגורמים במשק אחריהם יתבצע מעקב: בעלי תחנות דלק פיראטיות, אנשים הקשורים בלימוד טיסה על כלי-טיס פרטיים, רוכשי מוצרי צריכה יוקרתיים, בעלי חברות כוח-אדם, קבלני מצבות ועוסקים בתחום האופטיקה וברפואה פרטית. בדיון פנימי שנערך בנציבות מס-הכנסה הוחלט, בין השאר, שבעקבות הפעלת הרפורמה במס ושינויי החקיקה שהתלוו, תגביר מחלקת המודיעין את פעילותה בתחום של איסוף מידע על פעילויות של ישראלים בחול ומיסוי שוק ההון. בכוונת מס-הכנסה להקים מאגר מידע אליו יוזנו פריטי מידע רבים ומגוונים על פעילויות עיסקיות של ישראלים בחול, רכישת נכסים והשקעות כלכליות. בנוסף לכך תתמקד המחלקה באיסוף נתונים על שוק ההון ובתחום של מכירת ניירות-ערך זרים על-ידי ישראלים. הנושאים העיקריים שיטופלו: נכסים והכנסות של ישראלים בחול: ייאסף מידע בנושא זה בעקבות הרפורמה במס, שבה שונתה שיטת המיסוי לפרסונלית. השוק הפיננסי: ייאסף מידע על לקוחות שביצעו פעילות בניע זרים בחול ויבוצע מיפוי של כל החברות הישראליות הנסחרות בחול, חברות-בנות, חברות תושבות ישראל או חברות זרות. פרויקטים גדולים: ייאסף מידע מוועדות בניין ערים על פרויקטים שהיקף הבנייה בהם עולה על 10,000 מר או ששוויים מעל 50 מיליון שקל. חקירה מיוחדת תיערך לגבי כל הקשורים ב-3-2 אתרי בנייה גדולים, שבהם ייאסף מידע על יזמים, משקיעים, קבלנים, נותני שירותים ומלווים בנקאיים. תחנות דלק פיראטיות: איסוף והפצת מידע על תחנות דלק פיראטיות והעובדים בהן. חברות כוח-אדם: קבלת רשימת חברות כוח-אדם בארץ והפקת עיבוד של חברות לצורך בדיקה מעמיקה. קבלני מצבות: איסוף מידע על קבלני מצבות, סוגי המצבות שבנו )יחידות או כפולות( ואף סכומי האגרות ששילם הקבלן לחברה-קדישא. צריכת מים: איסוף מידע על צריכת מים על-ידי חקלאים, כדי לאמוד את היקף עסקיהם. אופטיקה: איסוף מידע על רוכשי מסגרות, עדשות, עדשות מגע ותמיסות. רפואה פרטית: איסוף מידע ממכונים העוסקים ברפואה ומבתי חולים על רופאים שביצעו ניתוחים פרטיים. ועדות בניין ערים: איסוף מידע על היתרי בנייה שניתנו לבנייה פרטית. המידע יתרכז בבעל הבית, האדריכל והמהנדס. מכירת כלי-רכב במכרזים: מידע על סוחרים הרוכשים כלי-רכב במכרזים. טיס: בירור פרטיהם של חניכי טיס ומדריכי טיס. גלריות: מכירות וקניות של ציורים ופסלים בגלריות ברחבי-הארץ. מוצרי יוקרה: איסוף מידע על רוכשי מוצרי צריכה יוקרתיים. בעלי בתים: בעלי מקצוע שנטלו חלק בבנייה הפרטית ובדיקת מקורות המימון לבנייה.

omni

New member
חדשה ישנה

המעקב הצמוד של מס הכנסה אחרי הפושעים הלומדים לטוס נמשך כבר שנים מספר זה לא חדש מהיום, וכל אחד שלומד או, למד טיס, יכול לבדוק בבית הספר שבו הוא למד ולגלות כי מתנהל דיווח קבוע למס הכנסה (בכל תחילת שנה) לגבי התלמידים והמדריכים בכל בית ספר, וזאת על פי מכתב מפורש ממס הכנסה.

רן בג

New member
מס הכנסה ומס רכוש

בזמנו, בתחילת שנות ה-90 החליטו במס הכנסה להחיל מס רכוש חד פעמי על כלי טיס. כך מצאנו עצמנו, כל בעלי האזמ"ים, חייבים 6000 ש"ח למטוס ונתנו לנו חודש לשלם זאת. הלכתי לפגישה במס הכנסה (נדמה לי עם ויקטור ברכה) והפקיד התורן אמר (ציטוט מדויק) "מאנשים שלוקחים את כל המשפחה שלהם פעם בשבועיים לקפריסין או לרודוס (על אז"מ..)אני לא מצפה להתחשבן על סכומים כה זעירים" בשלב זה הוצאנו את כל תמונות האזמ"ים הקלסים (מטוסי החוטים והבד כמו שחלק מהאנשים קוראים להם)דבר שגרם לאותו פקיד "מבוכה לא רגילה". סופו של הסיפור, אני ,הפקיד הנ"ל ושי שוהמי שהיה ראש מינהל התעופה אותו זמן הלכנו לועדת הכספים ואחרי ה"מצגת" שלי סוכם על הורדת הסכום ל-500 ש"ח עם הבטחה שהוא יהיה חד פעמי. וכך היה. מעניין לציין רק את תגובתה של שולמית אלוני שישבה שם - מי שלא מכיר ,לוחמת דגולה לזכויות האדם (בתנאי שיהיה הומו או לסבי, או מיעוט אתני) שאמרה שהיא תצביע להשארת הסכום המקורי בגלל "שנימאס לה שמעירים אותה בצהרים" - היא גרה בכפר שמריהו...אזי התברר לי סופית שמר"צ היא חרטה ברטה...

צודק.. כבר מספר שנים..

שהם חוקרים את " הפושעים " החושקים לטוס. ואף את " הפושעים " המלמדים לטוס. אחד מחברי שהעז לממש את רצונו וניגש ללמוד טיסה לפני כ 5 שנים פה בארץ זבת חלב,דבש,חוקרים,ומיסים. קילל את אביו על שהכיר את אמו הורתו על שהחליטה בשעת תשוקה לאביו שהיה אז עלם צעיר..להתעבר וללדת אותו כפרי משובח תוצר אהבתם של ההורים. ואף ואת עצמו על רצונותיו ה"עבריניים" הנוטים להתרחק מפיסת הקרקע המוצקה עליה דורכים בהנאה מרובה חוקרי המס. כ3 חודשים לאחר הוצאת רשיון הטיס המיוחל, התהפכו חייו של האיש,והפכו לסיוט מתמשך, פישפשו בבני מעיו עד כדי כך שמאס וחיסל הלה את כל עסקיו בארץ הקודש. כיום הוא יושב בניכר ,מפרנס משפחות גויים בעלי מוסר עבודה גבוה משל אחינו היושבים בציון.. ומעופף להנאתו נטול חרדות מיותרות למינהן.. אני יודע שרבים יקפצו ויאמרו.. אלמלא היה " ישר "ומשלם מס כחוק כמו " כולנו " ..ולא היה מסתיר, לא היה מגיע לכך.. או אתה.. מה אתה מתבכיין.. שלם מס כחוק, ותלמד טיס, תוציא רשיון,אצבע משולשת, ואף לשון. .. טוס בגובה נמוך מעל בניין מס הכנסה,, ונופף להם בכנפיים לשלום. כולם צודקים..

איזה פחד...

לפניי כחודש החלטתי שהגיע העת להגשים חלום ילדות וללמוד טיס. באושר רב נסעתי להרצליה והפקדתי בביה"ס לטיסה את מיטב חסכונותיי מהשנים האחרונות, וכן את כספיי ההלוואה שלקחתי מהבנק לצורך השלמת מימוש החלום. האם חוץ מתלאות אלה עליי לעבור עכשיו ידרת עינויים נוספת בדמות מס הכנסה? מה יהיה הסוף???

מס הכנסה וטיס

אפרופו ידיעות עיתונאיות - לאלה שזיכרונם קצר ו/או לאלה שאינם קוראים עיתונים באופן תדיר - האמינו לי, כל שנה מופיעה אותה ידיעה ו/או דומה לה בעניין הנדון.ולגופו של עיניין, כל שנה בלי יוצא מן הכלל מגיע נציג מס הכנסה לכל חברות התעופה - ומקבל מהן דו"ח (עפ"י דרישות החוק כמובן) לעניין חניכי הטיסה ומדריכיהם. במס הכנסה מבצעים כנראה הצלבת נתונים, בין מספר החניכים של כל מדריך, ובין הצהרתו של המדריך באותה שנת הכספים הרלוונטית. מה לעשות - חיים קשים......... יוסי

מי שלא גונב את הכסף, שלא ידאג

בעבר היתה שמועה על אחד מעובדי המינהל שכיום כבר לא שם שהוא חיי על הלשנות למס הכנסה

למעלה