מס' דירה ומס' בניין

מה איתי1

New member
מס' דירה ומס' בניין

שלום, אנחנו בתהליך חיפוש דירה לקנייה. האם עלינו לבדוק את מס' הדירה או את מס' הבניין? או את שניהם? מאיזה מספרים כדאי להיזהר? תודה

גל סופר

New member
אני לא ממליץ לבדוק את מספר הדירה/הבניין

מכיוון שההשפעה שלהם כ"כ חלושה שאין בכלל צורך להתייחס לזה. כמוה כקליפת השום...

היי גל

נכון שהשפעה של הבנין והדירה לא משפיעה כל כך חזק אך לצערי יש לזה השפעה על האדם מבחינת הויברציה האנרגטית של המקום כמובן זה תלוי באנרגיה של המספרים שלו וכדומה שיהיה לך בהזדמנות חגיגית זאת שנה טובה ומדהימה תמיר בן אשר נומרולוג קבלי ומערבי

גל סופר

New member
היי תמיר

אני מעדיף לאמץ את דעותיהם של גדולים ממני בתחום הטוענים שלספרת הבית משקל של נוצה. נכון, זה וודאי משפיע על האדם מבחינת הויברציה האנרגטית של הסיפרה, אבל בסופו של דבר גם הסיפרה הסידורית של החשבונית שהוא קיבל בסופר משפיעה, ובכל זאת לא מסתכלים עליה כקובעת בגלל העובדה שהיא לא דומיננטית, בדיוק כמו הבית. הבית הוא לא מסגרת, הוא בגד לבגד.

גל סופר

New member
וכמובן... ../images/Emo13.gif

מועדים לשמחה ושנה טובה

היי גל היקר

אני מסכים איתך שלבית ולדירה יש השפעה מינורית אבל יש דברים שאחד משפיע לשני והשפעות נוספות 1 גלום בשני מסתכלים על כל הנתונים בלבדכמכלול שלם לחלוטין , יש מצבים שאדם עם מספר X בנתונים שלו לא יהיה לא מומלץ לגור בבית V או דירה X מכיוון שמבחינת המספרים זה לא מתאים ויעשה להפך אך כמו שאמרת ואמרת שגדולים ממך אמרו לבית יש השפעה קטנה העיקר זה השם הפרטי +אימא ותאריך לידה מלא .

גל סופר

New member
היי תמיר ../images/Emo13.gif

אני מסכים איתך, בסופו של דבר לכל סיפרה השפעה. "כל דבר הוא מספר" אמר פיתגורס... שבת שלום

למעלה