מס בצורת

מס בצורת

איך אתם נערכים? אני משתמשת בין 40 ל-45 בחודשיים. זה אחרי שאני אוספת תמיד את המים מהמקלחת-עד שהמים החמים יגיעו, אוספת את מי המזגנים,איתם משקה את האדניות ושוטפת את הבית. מספר הקוב שהקציבו למשפחה בת 4 נפשות נראה לי נמוך מידי. אני גרה ברחוב ראשי וחייבת לשטוף את הבית פעמיים בשבוע בגלל אלרגיות של אבק.

smagi

New member
אצלי הממוצע לחודשים הוא בערך 26

קוב, גם למשפחה בת 4 נפשות. לא יודעת נראה לי סביר. למרות שעצם הרעיון על גביית מס טפשי מיסודו !

גם אני הייתי משתמשת שנים ב-22/26קוב

לצערי הרב עיריית חולון החליפה חברת שגובה את חשבונות המים, משהתחלפה החברה חשבונות הקוב שלנו צמחו במעל ל100%. כל התושבים מתלוננים אולם אין עם מי לדבר. עיריית חולון עושה מה שבא לה

pf26

New member
זה נורא מרגיז אותי

אבל מכיוון שלא יעזור שאתרגז, אני מנסה להתיחס לזה בהומור. הרי כמו תמיד הממשלה מתעלקת על האזרח הקטן. כמה מים כבר הולכים לצריכה ביתית? שיפנו לתעשיה ויתפילו כבר מים. טוב נו, בכל זאת התרגזתי, הולכת לעשות מקלחת קרה כדי להרגע

רעיון לחסכון

בעצם זה חסכון בכסף של היטל הבצורת ולא חסכון במים למדינה. שמעתי מישהו מסביר איך הוא חוסך: שלוש פעמים בשבוע הוא הולך עם שלושת ילדיו לבריכה והם מתרחצים שם. אפשר, כמובן, להוסיף אפשרויות של רחצה במקוואות.

אני אישית לא אוהבת להתקלח ולהתארגן

במלתחות הציבוריות. אבל אני יודעת שיש כאלו שבאמת אחרי הבריכה מתקלחים וחופפים ראש ומתארגנים וחוסכים מקלחת בבית.

אנחנו 4 נפשות ומשתמשים בכ33 קו"ב

ככה שלא צריך להתאמץ הרבה כדי לחסוך אותם. מצד שני אנחנו גם לא משקים גינות ולא מתקלחים שעות וסוגרים ברז כשמצחצחים שיניים - אז אני באמת צריכה לחשוב איפה לקצץ.

אנילה1

New member
חסכון במים אולי בכביסות. לחליף פחות בגדים

במשך היום, וככה יש פחות כביסות. לכבס רק כשהמכונה מלאה. אפשר לחסוך גם במדיח למי שיש. להפעיל רק כשהמדיח מלא. להתקין חסכמים בברזים. ובכלל להכנס למצב של מודעות לחיסכון במים.

למעלה