תשלומי רשותמס ארגון
עבדתי בחברת כח אדם למשך חודשיים ובחודשיים ירד לי סכום כסף תחת סעיף: תשלומי רשות - מס ארגון. מה זה מס ארגון? ומה המשמעות של תשלומי רשות? הבחירה בידי? תודה.
תודה.תשלומי רשות
הם כל ניכויי השכר שאינם ניכויי חובה. מס ארגון הוא תשלום להסתדרות למי שחבר בה. אם אינך חבר אתה יכול לדרוש גם הפסקת הניכוי וגם החזר.
דמי חבר ברשויות המקומיותתשלומי רשות
הם כל ניכויי השכר שאינם ניכויי חובה. מס ארגון הוא תשלום להסתדרות למי שחבר בה. אם אינך חבר אתה יכול לדרוש גם הפסקת הניכוי וגם החזר.
אי אפשר לחיי אותךדמי חבר ברשויות המקומיות
אני עובדת של רשות מקומית וכששאלתי מדוע מורידים לי דמי חבר, נאמר לי שזהו תשלום חובה להסתדרות. האם הדבר נכון?
אי אפשר לחייב אותךאי אפשר לחיי אותך
להיות חברה אם אינך רוצה בכך, זה נוגד את חוק יסוד: כבוד האדם וחרותו המגן גם על קניינו של אדם.
הערהתשלומי רשות
מיסי ארגון ממספר מקומות עבודההערה
על פי החוק מעסיק שחתם הסכם קיבוצי מפעלי עם אחת מהסתדרויות העובדים (כללית או לאומית) מחויב לגבות משכרו של עובד שאיננו חבר הסתדרות מס ארגון לטובת הארגון שבו חברים רוב העובדים בחברה, יש לשים לב שבמקרה כזה, אחוזי ההפרשה נמוכים יותר מאשר לגבי עובד שהוא חבר הסתדרות.
חברות בהסתדרות היא כלליתמיסי ארגון ממספר מקומות עבודה
אני עובדת בעוד שני מקומות עבודה שגם בהם מורידים לי מיסי ארגון. האם אני יכולה לבקש ביטול הגבייה מהעבודה ברשות? מה עשויות להיות ההשלכות במידה ולא אהיה חברת הסתדרות דרך הרשות המקומית?
תשלומי חובה..תשלומי רשות
זה היה ההשג הגדול של שר הבטחוןתשלומי חובה..
דיברתי עם חברת כוח האדם, ותשובתם די דומה לתשובת שיר. הם אומרים שזה מכורח החוק, והם חייבים לגבות את "תשלומי הרשות" הללו...
במילים אחרותזה היה ההשג הגדול של שר הבטחון
בתפקידו הקודם כיו"ר ההסתדרות וחבר כנסת בהעברת חוק חברות כח אדם, שלמעשה אילץ את החברות לחתום על הסכמים קבוציים עם ההסתדרות (אחרת היה עליהם לתת תנאים טובים יותר לעובדיהן) ולגבות מהעובדים תשלום לטובת הארגון אותו ניהל עמיר פרץ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.