מסתם נוסף בלב

ק ה ו ת

New member
מסתם נוסף בלב

אני מבקשת לשאול את הדוקטור מהו מסתם נוסף בלב או מסתם עם שני עלים ??? עשיתי אתמול בדיקת אקו לב והטכנאית אמרה שיש לי מסתם אחד נוסף וזה דבר שלא רואים כל יום. הבדיקה נעשתה עקב חולשה וכאבים באיזור הלב, כשברקע מחלת ריאות כרונית הגורמת לפיברוזיס ריאתית. כמו כן לפני 6 שנים סבלתי מיתר לחץ דם ריאתי ואי ספיקת לב ימנית עקב גילוי מאוחר של המחלה. האם הכאבים שיש לי היום בלב וביד שמאל יכולים להיות מהמסתם הנוסף או שזה קשור למחלת הריאות ממנה אני סובלת ???

ke12m

New member
דר קיציס

המושגים שבהם את משתמשת לא נראים לי נכונים. אבל אני מבין שיש בעיה מולדת ועוד מחלת ראות - אם תרצי אשמח לראות אותך עם כל החומר במרפאת המסתמים של איכילוב. 6974624 לקביעת תורים תודה

ק ה ו ת

New member
הבהרה בנוגע למסתם הנוסף !

תודה על ההתייחסות לשאלתי, אך אני רוצה להבהיר משהו שכנראה לא הובן. נולדתי בריאה לגמריי ולפני שש שנים לקיתי במחלת ריאות תעסוקתית שנגרמה מחשיפה לאבק בריליום. הטכנאית שביצעה בי את בדיקת האקו אמרה שיש לי מסתם נוסף, אבל הדגישה שזה לא פגם, אלא מבנה מיוחד שלא אמור להוות בעיה כלשהי. הפניתי אליך את השאלה, כי לא מצאתי את המושג בספרים ובאינטרנט. אני אחכה בסבלנות לתוצאות הבדיקה ואפסיק לבזבז את זמנך היקר. ושוב תודה !

ke12m

New member
דר קיציס

מה הכוונה "מסתם נוסף" (אין מושג רפואי כזה) איפה ממוקם וכו' וכו' וכו' בלי כל הפרטים האלו לא אוכל לחוות כל דיעה. אני חושב שאת לא ממש מצטטת במדויק את תוצאות הבדיקה תודה

למעלה