הוא עם מבט מושפל... קשור... עומד בפינה... מתחנן... בוא אלי... נקה אותי... קח אותי לסיבוב... ואני מסביר לו שאי אפשר... יום כיפור היום... וצריך לכבד אחרים... אבל מבטיח... שמחר.......
גומעי הפיח זקוקים למכשיר הזה שהיה ליקירי מקיר המוות....... סטנד עם שני גלילים מסיביים, האופנוע עליו, ופול גז במקום (דומה למכשיר דינמומטר). לביז´ו יש כבר רעיון לסטארטאפ בשנה הבאה....... אני אביא כמה מכשירים כאלו לארץ, ואשכיר אותם למורעלים שיכניסו הביתה ביום כיפור, יכניסו ויעמיסו הבהמה, יסגרו טוב טוב חלונות, ו.......... com.ביז´ו הוגה דעות ואשליות
כל גרוזיני מתחיל יספר לך ששכנים .......זה עניין של חינוך !!! 1) חנך אותם. 2) אם אתה עדין מדי לכך, חפש לך דירה עם שכן שיש לו ילד על תופים או גיטרה חשמלית, ומה הוא יאמר לך ????....... 3) ואם גם זה לא ילך, קח בית בבת ים. שם אתה מתעורר בשבת 05:00 לקול צווחת מנוע אדירה מהכביש למטה, יוצא לחלון, ומה עיניך רואות ??? ערס עם כפכפים ליד מכונית אמריקאית חמישה מטר אורך, מכסה מנוע פתוח, והוא מרביץ כוונים, אתה מרים את הראש - ורואה את כל השכנים עם הראש מחוץ לחלון, וכוווווולם שותקים.... ותגיד.......איתך הם יתעסקו שם ??????........ CBR900 בתוך הבית בבת ים ?????...... com.ביז´ו רזיאל ז´קונט יועץ אקוסטיקה
אחי, שים כפכפים ושרשר עבה עבה מזהב כמו שצריך....... וטבעת מרובעת ענקית על האצבע השלישית, וגדל הציפורן האחרונה איזה 10 סנטים מכובדים, וגילוח, אחי, פעם ב...... וזהו. גם בחיפה זה יעבוד........