מסתכל במראה...

טוליפ.

New member
מסתכל במראה...

מסתכל במראה,ולא מאמין תוהה משתומם,מי זה שם בפנים? מי האיש הזר מולי שם נשקף? שעומד שם בוהה,מעט מכופף, לא מכיר,לא מבין,לא רוצה, אני הן צעיר גבוה,יפה... איפוא פני ילד מלא נמשים, חיוך של תקווה,עיני מלאכים? איפה טריקו,מכנסיים קצרים, בשוליו הכיסים גדושים חפצים? לאן נעלמה הבלורית הגבוהה, ניצני השפם,תחילת הפלומה? מדים ירוקה,כומתה אדומה, היכן על כתפי,דבוקה הדרגה? היכן פני יפה,נרכנות על כתפי, מחייכות,בכמיהה,עורגות אל גופי? מי אתה שם ממול,ידיד או אויב, איתי התחלפת,והשארת כאב... לא מאמין,אני שם,אני? אי נעורי,לא איתי,לא איתי??

magy

New member
דיברתי בשם הרבה אנשים../images/Emo7.gif

תודה על הדברים....

Sודית

New member
אהבתי את מבטך בראי...טוליפ...

ואף על פי כן... חשוב יותר מה נראה מבפנים. מה שרואים במראה, זו רק הכסות, טוליפ... את הדובדבן בדרך כלל לא רואים...זו דעתי. סודית שכאשר מרגישה כך... לא מסתכלת במראה..

טוליפ,,,

אני כאן לידך, עוטפת רק אותך, אתה עדיין מסעיר רוחי, ואליך עורג גופי, אתה הוא האיש, שראיתי על הגבעה, שם בין פרחי הכלנית האדומה, התאהבנו עד כי נעצרה הנשימה, אתה עדיין אותו האיש, עם הבלורית,והנמשים, עם קצת לבן בין השיטים, אבל, גם אני הוספתי קצת קמטים, אבל איתך הם מה זה יפים, בא, קח את ידי, ונפליגה בימים, והלילות יהיו ממש נהדרים,,, חולמת אותך

באלי7

New member
גנובבבבבבב

גונב את הראי מהאגדה {של המכשפה הרעה} משנה את הזיסק שיומאר לך אתה הכי הכי בעיר

oritep

New member
מסתכל במראה

טוליפ ידידי, אתה לא לבד. גם ללא כפיפות גו, נראה שהעלומים חלפו והכאב נותר. אך תן הצצה פנימה ותווכח לדעת שעיני האיש הזר הינם עיני הילד, הם עיניך אתה. הכסות אינה כה חשובה. בברכה חמה, אורית.

למעלה