עד הקצה ומעבר לו
New member
מסתובבת
"בואי...תתפשטי ושבי על הכורסא", הוא מבקש ומתיישב בעצמו על הספה מולי, תחתונים בלבד לגופו והזין מבצבץ מתוכם. הזין זקור, אני רואה אותו באור המעומעם.
מתיישבת על הספה, מרימה את ההדום ומתרווחת לי. מדליקה סיגריה ויושבת מולו.
"תגעי בעצמך", הוא מבקש. אני מתחילה בפטמות ומגיעה מהר מאוד לכוס.
"תמשיכי"...הוא נוגע בעצמו ומבקש שאמשיך.
מתרומם ממקום מושבו ומתקרב אלי, מקיים את מה שהבטיח מראש - שמן נעים בריח ובטעם של שוקולד מטפטף עליי.
נגיעות על הפטמות ומסביב לשפתיי הכוס. השמן נוזל באיטיות משוועת ומחרמנת.
שוב, הוא מולי, מבקש שאמרח את פתח הכוס בשמן ואני מורחת, בחיי שאני מורחת.
מכניסה גם את האצבע לפי בקשתו אבל מוציאה אותה, אני אוהבת כשהיא בחוץ, צמודה לדגדגן.
ביד שניה מלטפת פטמה מרוחה בשמן וטועמת את האצבע.
לא עוברות דקות רבות והוא מתקרב אליי. מסובב את הכורסא אליו ומתחיל...
העיניים נעצמות כשהכורסא מסתובבת: אני מסתובבת, הלשון מלקקת, היד מלטפת ואני כולי מתחרפנת כמו נמצאת על גלגל ענק של טעמים ריחות חושים ותחושות.
הלואי ויכלתי לתאר במילים את הזיקוקים שאפפו אותי בזמן שהוא שיחק בגופי כבשלו.
הוא הרי מכיר כל נגיעה וכל נקודה. מלטף, מלקק, מוצץ ומנשק בדיוק במקום הנכון, בזמן הנכון, בכמות הנכונה ובאיכות הידועה לשמה.
אני על הכורסא המסתובבת ככלי ביד היוצר, הוא מסובב אותה איתי והראש מוטה לאחור וכל כולי מרוכזת בעונג בתוכי.
שומעת את רחשי המיצים הבוערים בי -
כשהוא מלקק אותם ואוסף אל פיו,
כשהוא מחדיר אצבע וגורם לי יותר ויותר להרטיב,
כשהידיים שלו בוחשות בי, מלטפות, מחבקות וגם צובטות.
כשהשפתיים שלו פוגשות את השפתיים הרטובות שלי המקבלות אותן באהבה רבה, בתשוקה בלתי נגמרת ובלתי נשלטת.
מסתובבת, מסוחררת בטירוף חושים, גומרת ורוצה עוד..עוד..עוד..
אצבע שלו נכנסת לפי ואני מוצצת אותה כאילו היא הזין שאני משוועת אליו. שתי אצבעות בפי ואני פוערת אותו. הוא לא צריך הסבר מיוחד, מיד מבין מה אני באמת רוצה עכשיו.
מתרומם על רגליו ונעמד לצידי כשהזין מופנה לפי. אני לא משתהה, מלקקת ומוצצת את כולו בתוכי, מרטיבה אותו עם המון רוק.
הקולות האלה של הרוק והזין הנמצצים מצטרפים לחגיגה עשירה בטעמים בריחות בצבעים בתשוקות ביצרים ובתאוות.
אני על הכורסא המסתובבת, נמצאת בסחרחורת מטורפת, בעינוג חושים.
"בואי...תתפשטי ושבי על הכורסא", הוא מבקש ומתיישב בעצמו על הספה מולי, תחתונים בלבד לגופו והזין מבצבץ מתוכם. הזין זקור, אני רואה אותו באור המעומעם.
מתיישבת על הספה, מרימה את ההדום ומתרווחת לי. מדליקה סיגריה ויושבת מולו.
"תגעי בעצמך", הוא מבקש. אני מתחילה בפטמות ומגיעה מהר מאוד לכוס.
"תמשיכי"...הוא נוגע בעצמו ומבקש שאמשיך.
מתרומם ממקום מושבו ומתקרב אלי, מקיים את מה שהבטיח מראש - שמן נעים בריח ובטעם של שוקולד מטפטף עליי.
נגיעות על הפטמות ומסביב לשפתיי הכוס. השמן נוזל באיטיות משוועת ומחרמנת.
שוב, הוא מולי, מבקש שאמרח את פתח הכוס בשמן ואני מורחת, בחיי שאני מורחת.
מכניסה גם את האצבע לפי בקשתו אבל מוציאה אותה, אני אוהבת כשהיא בחוץ, צמודה לדגדגן.
ביד שניה מלטפת פטמה מרוחה בשמן וטועמת את האצבע.
לא עוברות דקות רבות והוא מתקרב אליי. מסובב את הכורסא אליו ומתחיל...
העיניים נעצמות כשהכורסא מסתובבת: אני מסתובבת, הלשון מלקקת, היד מלטפת ואני כולי מתחרפנת כמו נמצאת על גלגל ענק של טעמים ריחות חושים ותחושות.
הלואי ויכלתי לתאר במילים את הזיקוקים שאפפו אותי בזמן שהוא שיחק בגופי כבשלו.
הוא הרי מכיר כל נגיעה וכל נקודה. מלטף, מלקק, מוצץ ומנשק בדיוק במקום הנכון, בזמן הנכון, בכמות הנכונה ובאיכות הידועה לשמה.
אני על הכורסא המסתובבת ככלי ביד היוצר, הוא מסובב אותה איתי והראש מוטה לאחור וכל כולי מרוכזת בעונג בתוכי.
שומעת את רחשי המיצים הבוערים בי -
כשהוא מלקק אותם ואוסף אל פיו,
כשהוא מחדיר אצבע וגורם לי יותר ויותר להרטיב,
כשהידיים שלו בוחשות בי, מלטפות, מחבקות וגם צובטות.
כשהשפתיים שלו פוגשות את השפתיים הרטובות שלי המקבלות אותן באהבה רבה, בתשוקה בלתי נגמרת ובלתי נשלטת.
מסתובבת, מסוחררת בטירוף חושים, גומרת ורוצה עוד..עוד..עוד..
אצבע שלו נכנסת לפי ואני מוצצת אותה כאילו היא הזין שאני משוועת אליו. שתי אצבעות בפי ואני פוערת אותו. הוא לא צריך הסבר מיוחד, מיד מבין מה אני באמת רוצה עכשיו.
מתרומם על רגליו ונעמד לצידי כשהזין מופנה לפי. אני לא משתהה, מלקקת ומוצצת את כולו בתוכי, מרטיבה אותו עם המון רוק.
הקולות האלה של הרוק והזין הנמצצים מצטרפים לחגיגה עשירה בטעמים בריחות בצבעים בתשוקות ביצרים ובתאוות.
אני על הכורסא המסתובבת, נמצאת בסחרחורת מטורפת, בעינוג חושים.