מסתובבת בישוב ומדברת עם אנשים רבים על הבחירות

טווול

New member
מסתובבת בישוב ומדברת עם אנשים רבים על הבחירות

ואני שומעת הרבה אומרים שלא משנה מה נצביע בכל מקרה יהיה ראש מועצה שהוא תושב קדימה כיוון שאין לאנשי קדימה שום סיבה להצביע למישהו מצורן במיוחד כשקדימה מתפתחת כלכך יפה הן בבני ביתך והן בגני השעשועים וכו'... כיון שעדיין לא לקחתי החלטה למי להצביע והיתי כבר בכמה חוגי בית והתרשמתי לא מעט אני עדיין שואלת את עצמי האם זה ככה? האם באמת מראש עדיף להצביע למועמד מועדף מקדימה כדי לא לשרוף קולות? אז יקומו כל תומכי אקרמן ויגידו לי שזה לא נכון? בבקשה נמקו והסבירו כי זה חשוב לי לדעת.. הדעות על אקרמן חלוקות כאן ביישוב ואני כאדם מהשורה לא יודעת היכן האמת נמצאת... מה שמציק לי בכל העסק הזה שאנחנו כישוב במקום להתלכד רק עסוקים במלחמות ביננו לבין עצמינו... למה???? מה זה השלט המטומתם ש'וך מוכר את צורן? ממש פאטתי... אין לאנשים מה לעשות? אשמח לדעתכם שלכם רולי

Master Stav

New member
הי טוול של רולי ../images/Emo13.gif

גם אני מסתובב ביישוב כולו כולל קדימה ואני משוחח עם אנשים כשנה חצי לפני בחירות צפיתי את התעוררותם של כול מיני אושיות לא נודעות לפני הבחירות צפיתי את מילחמת הליכלוך שתוטל במיקי על העשיה שלו ....צפיתי ובכל זאת אני פה גם בקידמה יש לא מעט אנשים שמעונינים בהחלפת הראש אותם אנשים מסתכלים על המועמדים חלקם בוחרים שכונתי/שבטי במוטעמד מקדימה וחלקם עושים את החושבים שלהם בצורה רצינית ואומרים שיבחרו ברשימה היחידה שהיא מאוזנת באמת אקרמן משכונת צורן, דהן משכונת בני ביתך , גנש ניר משכונת צורן , קרן משכונת השיכון ..... יש פה אנשים כל אחד מומחה בתחומו שמאחוריו עשיה מרובה ביישוב אנשים שחושבים מדברים ורוצים את טובת היישוב ושמים אותו לא פעם מעל לטובתם האישית משיחות שלי עם אנשים עולה תמונה אחרת ממה שאת מתארת, עולה תמונה של אנשים שיבחרו במיקי אקרמן מתוך רצון לשנות את פני היישוב והבנה שלמעשה הוא היחידי עם הנסיון והיכולת לשחות בבריכה הזו ללא מצופים וכר לימוד על שיעורי שחייה ..... לגבי אותו ברושור ...זה לא פטאתי זה פשוט עצוב .... אם זה מה שמניע אנשים ...שהייה להם לבריאות ...בסופו של דבר הכל מתגלה לטוב ו/או לרע .

רולי10

New member
אל תשכח שאתה מזוהה עם אקרמן...

אני לא נוקטת עמדה פוליטית ולו רק מהסיבה הפשוטה שאני לא ממש מעורבת. לאחרונה נכנסתי יותר ויותר לענינים ואני כבר בפנים ומרגישה שלוקחת מאוד אישית את כל מה שקורה כאן... עצוב לי לגלות שחברים מאוד יקרים לליבי מלכלכים על מיקי אקרמן וקוראים לו בשמות של שקרן ומשביט שמחות בעוד הבן אדם כפי הנראה לא מוותר על דרך החוק והישר... השאלה שלי אליך סתיו היא איך אני מעבירה לאנשים שלי שבוודאות הולכים להצביע למנדי היכן נמצאת האמת? איך אני מסבירה לאנשים שיש פה משחקי כוחות... יש לי תחושה שמיקי אקרמן הוא זה שצועק :המלך הוא עירום ואנשים פשוט לא רוצים לראות את העירום של המלך ובוחרים להשתיק אותו... מה קורה פה לעזאזל? מה הסיפור שהיה בבחירות הקודמות עם יוסי מלכה? למה מיקי בחר ללכת עם גולברי?

Master Stav

New member
אני אכן מזוה מעריך ומוקיר את מיקי

לגבי הסיפור של הבחירות הוא די פשוט מיקי פנה אל יוסי מלכה דאז ראש המועצה וביקש ממנו מימון לבג"צ נגד האיחוד יוסי ענה : אם אתן אפילו שקל אחד אנשי קדימה לא יצביעו לי כלומר טובת היישוב לא עמדה אל מול עיניו אלא טובתו האישית מיקי הבין שאין לו קנדידט מבחינת עשייה ציבורית וחיפש תחליף שמסוגל לקחת את המושכות ומצא ...את מיש הצליח לקחת את הראשות לצערי לא את המושכות ...אבל גם פה מיקי המשיך עם היושרה שלו והתנגד בכל תוקף לעשרות דברים שעלולים היו היגמר רע מבחינתינו הדוגמא העכשיווית היא הכיכר , אבל בואי ואספר לך עוד משהו היה צורך לבנות לבני המושבים מקום ....גולבר הציע את השטח בין המתנ"ס לבין הכיבשה ...קרי 80 מטר מיקי התנגד בכות תוף ודרש מבנה מכובד של מינמום 300 מ"ר .....ואכן זה מה שניבנה בימים אלו אז כן מיקי צועק כבר 3 וחצי שנים לערך המלך עירום וכך עשו גם החברים הנכבשים יוסי מלכה וצ'וך אבל עכישו ...ובכן ...איך אמר ידידי גיל ברקאי בסופו של דבר אנשים לא טיפשים !

אליה ל

New member
בואי ואומר לך דבר מה רולי

ראי, כשהגעתי לצורן, הגעתי בין הראשונים באוגוסט 94. לכולנו, לכל מי שהגיע לצורן אז היה חלום ורוד בעיניים, לראות ירוק, לחוות שקט ובטחון, להעניק לילדים שלנו מקום מבטחים לצמוח בו וחדוות היצירה היתה גדולה. צורן היתה תחת כנפייה של מועצת לב השרון, חלפה תקופה די קצרה יחסית ובמהלכה יצאו קריאות לנטוש את לב השרון ולגרום למועצה עצמאית מאחר ואנחנו (צורן) ישוב עירוני ואנשי לב השרון הכפריים אינם מבינים את הצרכים שלנו העירוניים. מודה ומתוודה שגם אני הייתי בין אלו שהאמינו שפרוק החבילה הזו הוא מעשה נכון. בתום תקופה שבה הפעלנו את כל מי שרק אפשר הוחלט להקים מועצה עצמאית לצורן ומונתה ועדה קרואה בראשותו של אגסי שהיה עד כמה שזכור לי איש משרד הפנים - בקיצור המינוי הזה היה קאטסטרופאלי מבחינת צורן לעניות דעתי ובנוסף אם קודם היו בישוב מינויים של החבר של החבר שלי ולא צריך פרוטקציה אבל זה היה רק מפה לאוזן הרי שכעת זה בכלל הפך להיות די על השולחן, שלא לדבר על כך שעד כמה שזכור לי לאותו אגסי זה היה אמור להיות התפקיד האחרון שלו לפני יציאה לפנסיה וכך הפסדנו עד כמה שאני זוכרת את האפשרות הראשונה לרכישת שני המגרשים הריקים בינתיים שנמצאים במרכז האחד הוא זה שנמצאים בו בתי הכנסת והשני הוא המגרש שמולו. אגסי והשחיתות לדעתי האישית כמובן כבר היו בדרכם החוצה והתחלנו במערכת בחירות בתוך הישוב ולצערנו כי רב האיש שנבחר להיות יו"ר מועצה היה יוסי מלכה ושותפיו כמו צ'וך ועוד וכן גם מיקי אקרמן היה בין אותה חבורה שתמכה ביוסי מלכה. האם נדמה לך שבתקופה של יוסי מלכה הדברים התנהלו כשורה - ובכן לא בדיוק וזאת כמובן על פי דעתי האישית ועל סמך דברים שאני חוויתי אישית באותה תקופה. כך או כך, מיקי הבין שיוסי הוא לא טלית שכולה תכלת ופרש מתמיכתו את יוסי מלכה כאן בנוסף לכל אכלנו אותה היטב - אנשי צורן בכך שיוסי מלכה לא הזיז את קצה קצה השפיץ של זרת כף ידו בכדי לנסות ולמנוע את האיחוד הזה בטענה מטופשת שהושמעה כלפי התושבים שאין סיכוי שאפשר יהיה להצליח בזה ובסופו של דבר הרי ידוע לכולם שהיו מועצות רבות שנלחמו על האפשרות להשאר עצמאיות ואכן הן נשארו ואנו חברנו לקדימה כשהריחוק בין שני הישובים גדול יותר מהקרוב. משעמדו בחירות בפתח והפעם בחירות לשני הישובים גם יחד כישוב אחד, עמדו שני אנשים האחד מול השני - יוסי וגולברי. מאחר ואת הצרה הזו ששמה יוסי מלכה כבר כולנו הכרנו או מרביתנו כמובן על פי דעתי האישית, הרי שמרבית האנשים העדיפו לבחור במשהו חדש שעשה רושם נחמד ובעל קשרים בעולם הפוליטי ושמו גולברי תושב קדימה. בואי ונאמר שדי סמוך לבחירתו של גולברי ולמרות שהוא איש מאוד נחמד (מחוץ לנושאי המועצה) הרי שהבנו גם הפעם אכלנו אותה הן קדימה והן צורן ואולי צורן קצת יותר מאשר קדימה מכיוון שצורן הוזנחה לחלוטין תרתי משמע. בחודש אוגוסט האחרון עזבתי את צורן ועברתי צפונה אך עדיין משום מה היישוב הזה שאליו הגעתי ובשלו הבת שלי שרה יחד עם ילדים אחרים את הפזמון: "לאנטנה שלי שלוש פינות, שלוש פינות לאנטנה שלי, לולא היו לה שלוש פינות לא היה לי גידול סרטני" - זה היה השיר של ילדי צורן ואולי רק של ילדי המחזור של דורון בתי מאחר ובת כיתתם נפטרה מסרטן כשהם היו בכתה ג' או ד' כבר אינני זוכרת. בכל מקרה הבת שלי עדיין קוראת לעצמה "צורנית גאה" ואני עדיין אוהבת את צורן מאוד מאוד. אך אם נחזור לענייננו. רשימת יחד שאני מכירה את כל אנשיה פסולה בעיני לפחות בגלל שני אנשים. הראשון הוא צ'וך שלדעתי האישית מעולם לא תרם ולא כלום לצורן חוץ מאשר להראות רציני ועסוק. הפסילה השניה או יותר נכון האי הבנה של אי זה יכול להיות זה גיל ברקאי שבכל הודעה שלו כותב שהוא תומך בגולברי - ציטוט: גיל ברקאי, מס' 5 ב"יחד בתנופה" תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה" מאחר וגיל יודע בוודאות שגולברי לא טוב ל"קדימה צורן" או "צורן קדימה" הרי שכאשר הוא יוצא בכזו כרזה הרי שמבחינתי משהו כאן אומר דרשני ומאוד לא ברור. דרך אגב את כל שאר חברי "יחד בתנופה" אני מאוד מחבבת. אינני מכירה אישית את המועמדים שמגיעים מקדימה וסביר להניח שהם אנשים טובים והאנשים שהם רצים איתם לבחירות הם אנשים טובים לא פחות. אך, אבל וברם.............. לאף אחד מהם אין נסיון מוניציפלי במועצה. בשלב זה של הישוב המאוחד חוסר נסיון שכזה מהווה מכשלה אחת גדולה שכן ל"צורן קדימה" אין יותר זמן בכדי ל"התגלש על הזקן שלה" הישוב הזה מבחינה חברתית כמו גם מבחינות אחרות נמצא על הקצה. כל נפילה כעת תהא הרבה יותר כואבת מנסיונות העבר ולכן ולפחות מבחינה ריאלית/לוגית/הגיונית האדם שיכול להוציא את הישוב המורחב מהבוץ הוא מיקי אקרמן. מיקי אינו שקרן וסביר להניח שמי שאומר שהוא שקרן - שקרן בעצמו - או אולי משקר לעצמו. מיקי כשאינו יכול לעשות משהו - אומר שהוא אינו יכול לעשות. כשהוא אינו יודע - הוא אומר שאינו יודע ושיבדוק וכך הלאה. אני אישית מאמינה למיקי אקרמן ומאמינה שהוא זה שיוציא את הישוב מהבוץ כמו שכתבתי לך ואינני חושבת לצערי כי מישהו אחר מהמועמדים יכול לעשות זאת כעת. אני כן מאמינה שאם הם יצטרפו למיקי בהובלת הישוב המורחב הרי שבעוד כארבע שנים בבחירות הבאות הם יוכלו להתמודד מול מיקי עם ידע ויכולת מוניציפליים גם כן מה עוד שסביר להניח שעגלת הישוב תהא בדרכה רחוק במישור מאותו קצה של פי פחת שעליו היא נמצאת כעת. מקווה שהצלחתי איך שהוא לסבר את אוזנך. ודרך אגב, היו אי אלו פעמים שאמרתי למיקי שאני חושבת שהוא טועה אבל עדיין לדעתי הוא הטוב מבין כולם נכון לימים אלו.

שירי147

New member
זיגזג מיקי

קראתי בעיו רב את שכתבת וזה יפה אבל מספר עובדות כדאי לחדד! בבחירות לראשות צורן לאחר המועצה הממונה מיקי היה ממובלי יוסי מלכה ! בבחירות לקדימה צורן מיקיחבר לגולברי! בחירות עכשיו מיקי עצמאי !לאחר שפרש מחברותו עם גולברי במהלך הקדנציה ! אנשי יחד בתנופה לא "אוהבים" את מיקי. כך את רוצה להיות מיוצגת במועצה הם יאכלו אחד את השני ולאן זה יוביל . מיקי לא מתאים לראשות ואכן מתאים להיות חבר ולא יותר מכך כי הוא ישותק במיידית ובמי זה יפגע ? בנו התושבים. אי לכך הפתרון הטוב זה להכניס דמות כמנדי שיש לו צוותים מצוינים וראשי חץ ומחשבה מעולים ויכול לשים קץ וסליחה על הביטוי לטימטום הזה שמתחולל. עובדה פוליטית נוספת גם עם שליש וקצת יצביעו מיקי וזה לא יקרה אין לו סיכוי להיות ראש מועצה אזיי מה עשינו זרקנו קולות לפח אי לכך צריך לתת צאנס למי שיש סיכוי גם לנצח וגם להביא לשינוי במקום המשותק הזה מועצת קדימה- צורן . במצב כוחות שכזה אין צורך להפעיל רגשות אלא את השכל הישר וטובת הישוב קודמת לכל !!

motisisr

New member
העובדה הפוליטית רחוקה מהמציאות

בגדול אני לא רואה היום כשיש 5 מועמדים לראשות המועצה את המועמד שסוחף יותר 40% מהקולות ולפיכך לא יהיה מצב של זריקת קולות לפח כהגדרתך, היות ויהיה סיבוב בחירות שני שעליו יעלו 2 המועמדים בעלי מספר הקולות הגבוה ביותר. מה שכן יהיה בהצבעה הראשונה הוא קביעת הרכב המועצה ובמצב שנוצר חייבים לדאוג שבין הסיעות שיכניסו לפחות 3 חברים תהיה רשימתו של מיקי!! בהנחה (ובתקווה שמה שאני כותב עכשיו לא יתגשם) שגולברי יעלה לסיבוב הבא הצ'אנס לנצח יעבור למועמד השני שיעלה, כך שזריקת קולות בטוח לא תהיה פה. דבר נוסף -אני מעדיף את מי שעשה, טעה, בדק, תיקן לעומת מי שישב על הגדר ב-8 שנים שהוא גר פה ולא תרם את קצה אצבעו. (וכן אני מכיר את סיפורי הלחימה בחזית החברתית שהיא שקולה בעיניו לשירות צה"ל ובשב"כ, אז תחסכי לעצמך) -אני מעדיף להצביע למישהו שאפילו ולמרות ולא יבחר לראש אני יודע שימשיך לשמור על האינטרסים של היישוב ולא יקפל את פקלאותיו ויחזור למקום ממנו הוא בא לעוד חמש שנים. (אני אומר זאת למרות ששאלתי מס' פעמים לא קיבלתי התחייבות שבמידה ולא יבחר ימשיך לשרת את הציבור כחבר מועצה מהמניין) -אני מעדיף לשנן את המשפט "מי שנכווה ברותחין, נזהר בצוננין" כי היה לנו מועמד שהבטיח הבטחות שדיבר מילים יפות בעל כריזמה שסחף אותנו ל5 שנים של אי עשייה. הישוב קדימה צורן לא יכול להרשות לעצמו עוד 5 שנים כאלו. -אני מעדיף להצביע למנהיג שרואה את טובת הישוב המאוחד לא רק במילים. לא כזה שבלחץ פוליטי של מצביעיים ואסטרטגיה של קולות יעדיף לשנות את האני מאמין שלו וידיח את נציג צורן מהמקום השני הראלי. ובטח שאני לא מעוניין לשמוע בעתיד שהעשייה היא א-סימטרית היות ורוב הקולות נמצאים בקדימה. אני התלבטתי רבות למי להצביע בבחירות הקרובות, הייתי בהרבה חוגי בית שאלתי חקרתי היום אני יכול להגיד שאני ממש מסכים עם המשפט האחרון שכתבת, ואני מצטט: "במצב כוחות שכזה אין צורך להפעיל רגשות אלא את השכל הישר וטובת הישוב קודמת לכל !!" ולכן אני מתכוון להצביע ולתמוך במיקי אקרמן ובסיעתו בבחירות הקרובות.

שירי147

New member
עובדות

למיקי אין סיכוי להגיע לסיבוב שני רק למנדי יש ואלי גם לקחת בראשון לכן בל נתבלבל . להערכתי ולאחר שקראתי את כל הפורום במשך מספר ימים והינך בולט בו אתה מסנוור ולא בדקת היטב את יתר המועמדים צא לחוגי בית ואם לא ההית אצל מנדי אני מציעה לך ללכת ולשאול את השאלות הכי קשות שיש וכנראה דעתך מעט תשתנה . אבל סיכוי מול סיכון הינך בצד הסיכון שגולברי יחזור בעזרתכם ולפי מה שקראתי אינך מאוהדיו וזה בלשון המעטה. להזכירך טרנר ראש עירית באר שבע הגיע בכלל מרמת שרון וראה זה פלא העיר התקדמה שנת דור . בירוחם מונה מיצנע סע לשם וראה את הפלא עם הצוות שקיים כיום במועצה אולי זה הפתרון אחד שלא מעורב בניבכי הסיכסוכים העמוקין ואגו מנופח על הגב שלנו ואם זה רצוננו בל נבכה כי הכל מתועד בפורום זה ולא יוסיף לנו כבוד ועתיד ילדנו בישוב חשוב ! אגב מנדי התחייב ושמעתי זאת זו היתה שאלתי אליו שבמידה ולא יבחר הוא ישאר ויתרום בעשיה כחבר מועצה אבל הוא יועד כנראה להרבה יותר . כנראה שלאנשים כמוך אין אומץ לעשות שינוי ואני מבינה זאת זה טיבעי לפחד משינויים. מיקי קיבל יחד עם צוח יוסי אורית צאנס 5 שנים ולא בדיוק כיכבו וזה בלשון המעטה ניתן להם צאנס נוסף כחברי מועצה ולא לראשות וצוח לפחות יודע שהוא לא טוב לראשות ולאהתמודד על כך אז אנא תתעוררו והתחילו לחשוב . שירי

Master Stav

New member
לא אנסה לשכנע את המשוכנעת

אבל מצד שני ....גם אם תגידי 3 פעמים אין כמו מנדי זו הייתה ותישאר דעת בלבד כמובן שיש שתומכים בה שלא תביני לא נכון, מצד שני יש שחושבים אחרת
קוראים לזה דמוקרטיה אכן יש פה אנשים עם אגו מנופח, מיקי אינו אחד מהם, אם תעייני בפורטוקולי המועצה תראי שהיה מי שדחף כול הזמן למינהל תקין, לשקיפות מול כולם, ולכיבוד החוק על כולם ספחיו ויתרה מכך ...מרבית הפרוייקטים שבוצעו היו בשותותמלאה שלו , הש שהתנוסס עליהם היה גולברי .... כך שאגו ...ואתייס לנושא האגו שוב בהמשך .. מנדי איש יקר ....ואני הראשון שחושב שהוא ראוי לשבת במועצה כלשכן לקחת על עצמו את תיק החינוך ולסדר את הנושא הזה אבל ראש מועצה ...? זה לא ניהול בית ספר .... צריך נסיון צריך לדעת לשחות ע הכרישים ומנדי עם כל הכבוד ויש כבוד בעיני עדיין לא למד את צורת השחייה הזו .... את מביאה דוגמאות של מיצנע ...שמכיר את המערכת הפוליטית כך גם טרנר ניהולח מועצה זה לא גנון בו בושקים מי משך למי בקוקיות ו/או זרק חול מדובר בניהול של הדבר הכי חשוב שלנו העתיד של ילדינו וביתינו אנשים שאני מכיר היו בחוגי בית של מנדי ולא שוכנעו .... את כותבת למוטי לך לחוג בית ...טוענת שקראת את הפורום , הוא עשה זאת ההי בחוג בית ו....לא שוכנע .... אגב רק לאחרונה החליט על דרכו ( דרך שאני אישית מברך עליה ) שירי .... בידקי את העובדות לפני שאת מטיחה האשמות או קופצת למסקנות 1. מיקי והמטה שלו לא עוסקים בליכלוך , מה שיש לנו לומר אנו אומרים בקול רם וברור ללא צורך בהיסתתרות 2. אגו ....מיקי במשך 5 שנים ניהל את מטה המאבק באנטנות ושם הייתה התפרצות של אגו ובכל זאת ראי את התוצאה המדהימה 3. מיקי כיהן כסגן ראש מועצה שלא בתשלום 5 שנים, עבודה סיזיפית קשה ולא מתגמלת , היה גומר את עבודתו בערית תל אביב באחת המחלקות היותר מכובדות , מחלקה שתקציבה גדול מתקציבה של מועצת היישוב ....מגיע לביתו אוכל לפעמים מצליח גם לתרחץ ורץ לעבודת הציבור אותה לקח על עצמו, זה אדם עם אגו ? זה אדם שמונע מתוך שליחות !!! 4. את אומרת על מנדי שכנראה יועד להרבה יורת מזה ...אולי ....אני אומר שאקרמן יהיה ראש המועצה הבא של היישוב ויצעיד אותו למקום הראוי לו , המקום עליו חלמנו כולנו שבאנו לגור ביישוב הזה .

motisisr

New member
שירי אני מודה לך על המחמאות

טוב שהארת את עיניי אחרת לא היתי מבחין שאני מסונוור שיטחי (לא בדקתי) ופחדן, וכבר אמרו טובים ממני שהפוסל במומו פוסל. לכן לא נישאר לי מקום אלא להסיק שמי שמתבלבל כנראה זה מנדי ואת יחד איתו . לדעתי אין למנדי שום סיכוי שבעולם לנצח בסיבוב הראשון (בל נישכח שבקושי הוא הצליח להשיג את מס' החותמים הנדרש למשרד הפנים ...) רק למען העובדות הייתי במספיק חוגי ביית, מתוכם 2 של האדון מנדי, מה לעשות האיש אותי לא הצליח לשכנע שהוא אדם של מעשיים, מעבר לדיבורים. (ואכן הוא יודע להתבטא יפה אבל משרת דובר המועצה לדעתי מאויישת) חוץ מקשקשת על חזון לא התרשמתי כי אכן יש אסטרטגיה איך להגשים את החזון. אין לי ספקר שמנדי מפגין כריזמה מול הקהל הביתי והתומך, אבל בשישי האחרון כאשר עמד ביציאה מבית ספר לב-רן, בלי הקהל הביתי, הבחור פשוט נראה עובד עייצות ולא ככה אני רוצה את ראש המועצה שלי. לסיכום מנדי הוא איש מצויין, שהתעורר קצת מאוחר מידיי, אם היה לפני שנה שנתיים נרתם לעשיה מלכלך את הידים בעשייה ציבורית ומציג קבלות כנראה שהיה מצליח במקרה שלי קצת יותר.

yonib1231

New member
הסכמות ואי הסכמות

שירי 147 שלום, מדברייך אני בהחלט יכול להסיק שגם את הצטרפת למחנה שדורש להחליף את גולברי, אולם את מתלבטת מי המועמד העדיף לעשות זאת, ולכן אצביע על מספר נושאים שאולי יאירו את עינייך: 1. למיקי אקרמן יש נסיון מוניציפלי בהובלת אלפי אנשים תוך חתירה למטרה והשגתה. למנדי יש נסיון בהובלת צוות של כ-60 אנשי צוות חינוכי. 2. מיקי אקרמן שומר על יושרו לאורך כל השנים ולא פוחד להודות בטעויות ולהתמודד איתן. אין לי מושג כלל איך מנדי יתמודד עם טעויות שיעשה (ובטוח יעשה כי אין לו נסיון מוניציפלי). 3. מיקי אקרמן מכיר את התהליכים המתרחשים במועצה ואת הפרוייקטים המוקפאים על ידי גולברי וניתנים לביצוע מיידי. מנדי לא מכיר את המועצה כלל ושכר הלימוד שלו יהיה אנחנו וילדינו במשך השנה הקרובה (האם את מוכנה שילדייך יהיו שפני הניסיונות ושכר הלימוד של מנדי?). 4. מיקי אקרמן מכיר את נושא החינוך מקרוב ומעורב בו בכל צורה שהיא במשך חמש השנים האחרונות. מנדי בא לפני כחודש וחצי, עלה על הדוכן ואמר אני איש חינוך. איפה מנדי היה בשנים האחרונות שרמת החינוך התדרדרה בעזרתו האדיבה של גולברי? למה הוא לא תרם מיכולותיו וידיעותיו לטובת היישוב, אלא נזכר ברגע האחרון שהוא איש חינוך והנושא של החינוך ביישוב קרוב לליבו? (דבר שמעלה בליבי ספקות רבים לגביי היום שאחרי הבחירות והצהרותיו של מנדי). לסיכום - כל ראש מועצה שייבחר יעשה טעויות, אבל אנו בשלב הזה צריכים להחליף את גולברי במי שיעשה הכי פחות טעויות וששכר הלימוד שלו יהיה הקטן ביותר ולדעתי בהשוואה בין מיקי אקרמן למנדי - מיקי לוקח בהליכה. יום טוב, יוני

אליה ל

New member
שירי יקרה

אינני מבינה מדוע "לחדד" דברים שהתייחסתי אליהם בגלוי וידועים לכל.
מיקי בהחלט היה ממובילי יוסי מלכה - וכן...... מיקי פנה לאחור מיד כשהבין עם מי יש לו עסק במועצה
מיקי בהחלט חבר לגולברי בבחירות וכמוהו עוד רבים אחרים (גם אני) וכן....... גם כאן הוא ועוד מספר חברים הבינו חיש קל במה מדובר ויצרו אופוזיציה נהדרת לגולברי. אף אחד לא מסתיר את הדברים הללו והם גלויים וידועים לעין כל וממש אין צורך ל"חדד" אותם

רולי10

New member
תודה לכל המגיבים בניסיון להעיר\להאיר את עיניי

אכן סופקו לי כאן תשובות ואני מתחילה לקבל תמונה של המצב מאז ועד היום... החיים לימדו אותי שאין אמת מוחלטת אבל יש אמת של הלב ולאמת הזו צריך להקשיב... אמת שרחוקה מאגו ונקמות,אמת שכשאני מתבוננת בה היא עושה לי שקט ולא רעש בנשמה... עם כל זאת אני חייבת לומר משהו (מבלי שנקטתי עמדה סופית למי אצביע)לגבי מה שהרבה אומרים כאן על מנדי. אני אומרת שלפעמים בן אדם קם בבוקר עם תחושה פנימית שמה שהוא צריך להעשות והוא האדם לקום ולעשות את השינוי... לא משנה מה היה לפניו,לא משנה מה הוא עשה עד היום למען הישוב... כולנו עוברים דברים בחיינו ולעיתים מתעוררים ואומרים לעצמינו: זהו,זה הדבר הנכון לעשות עכשיו... כעת אני מוכן! נכון,מנדי לא עשה דבר וחצי דבר למען היישוב עד היום... אז מה? אולי הוא לא היה מוכן לעשיה הזו עד היום מהרבה סיבות שקשורות אליו? נכון,מצד אחד צריך לדעת איך לנהל מועצה ומצד שני מי אמר שהאנשים הנפלאים שישבו במועצה יחד איתו לא יסייעו לו להגשים את חזונו? מי אמר שהאדם לא ראוי להיות ראש מועצה? אני קטונתי מלשפוט ולמרות שאין לי מושג עדיין למי אצביע אני חושבת שכל אחד ואחת מאיתנו צריך להתנקות מדעות קדומות,להסתכל על המועמד,להקשיב לו,להקשיב לאחרים ולשבת בינו ובין עצמו ולהחליט מי האדם שאתם באמת מאמינים לו שרוצה בטובתינו... בברכת חג שמח רולי

למעלה