מסתבר
שישנם אנשים הגונים בין הטסטרים...או לפחות כאלו שיודעים להוריד מכבודם כדי לצאת אמיתיים. אתמול היה לחבר שלי טסט, והכל הלך לו מושלם מלבד מקרה אחד בו הוא נכנס לנתיב אכסון, עצר והתחיל לנסוע..תוך שניה הטסטר שם לו ברקס [הוא רק החל בתהליך של הנסיעה]. כך נשמעה השיחה לפי חבר שלי: הטסטר: אתה יודע למה עצרתי אותך? אמיר: לא. הטסטר: *שתיקה* אחרי הטסט חבר שלי הלך למורה שלנו [שלי לשעבר
] וסיפר לו מה קרה..הם נסעו ל"זירת המקרה" והמורה שלי לא הבין על מה ולמה הטסטר שם לו ברקס. ידעתי שהמורה שלי יגיש ערעור, וינצח בו, במידה והחבר שלי ייכשל...אבל זאת עדיין הייתה יכולה להיות עוגמת נפש גדולה לחבר. לפני שעה הוא התקשר אליי ואמר שהוא עבר בסוף, וממה שהמורה שלי הבין מהטסטר, הוא בעצמו (הטסטר) לא הבין למה הוא שם לו ברקס. לכן הוא לא מצא סיבה למה להכשיל את התלמיד. אני שמח שהאדון הנכבד הועיל להוריד מכבודו במקום לצאת מנייאק שרק דואג לכך שהוא לא יראה טמבל. הוא שם ברקס בטעות, לא דאג להגיד לנבחן שזה היה בטעות...אבל בסוף יצא צדיק. מה שגם אמור להביא לכם כאן ללקח שטסטרים לא באים סתם כדי לפסול או לסמן אנשים. בקלות חבר שלי היה יכול להיכשל בטסט היום, אבל הטסטר התאפס והודה בטעותו.
שישנם אנשים הגונים בין הטסטרים...או לפחות כאלו שיודעים להוריד מכבודם כדי לצאת אמיתיים. אתמול היה לחבר שלי טסט, והכל הלך לו מושלם מלבד מקרה אחד בו הוא נכנס לנתיב אכסון, עצר והתחיל לנסוע..תוך שניה הטסטר שם לו ברקס [הוא רק החל בתהליך של הנסיעה]. כך נשמעה השיחה לפי חבר שלי: הטסטר: אתה יודע למה עצרתי אותך? אמיר: לא. הטסטר: *שתיקה* אחרי הטסט חבר שלי הלך למורה שלנו [שלי לשעבר