מסתבר ש...

מסתבר ש...

מסתבר שחמותי לשעבר, אשה מקסימה לכל הדיעות- בכל מקרה לדעתי, שברה את האגן החודש
מצד אחד, ממש ממש בא לי להרים אליה טלפון ולשאול אותה לשלומה, מצד שני, אנחנו הרי לא נישאר בקשר, זה די ברור- מאז הגירושים לא דיברנו בכלל. מצד שלישי, אין צד שלישי האמת, מישהו אמר לי לשלוח sms- זה לא מחייב וכך גם יימנעו אי נעימויות, השאלה היא כזו- "אם כבר אז כבר"- 'זתומרת- לא להתקשר וזהו? ואז שוב מתחילה הדילמה- אם בכלל היא תהיה מעוניינת לדבר וידה ידה ידה...

הייתי מתקשרת

זה לא סתם ג'סטה - את באמת מתענינת ודואגת. ואם היא באמת אישה מקסימה אין סיבה שלא תרצה לדבר איתך. רק בריאות...

לילי301

New member
תתקשרי..

הרימי שפורפרת וחייגי המספר, לא חושבת שאשה מקסימה לא תרצה לדבר אתך, מקסימום לא..אז לא, את עשית את שלך!
ו..בריאות.

n e o m i 5

New member
אני הייתי מתקשרת

בשם חצי מצווה של ביקור חולים בשם האנושיות ובשם הימים הטובים וחוץ מזה בכל מקרה את יוצאת גדולה מהחיים

רק שיר

New member
לא

לחלוטין לא הייתי שולחת SMS. יש משהו מרגיז בלקבל SMS לחיוב או לשלילה. אם את רוצה, תתקשרי זה יתן את האפקט המלא, אם אינך רוצה אז תורידי ארת הרעיון מהפרק. אני אישית מאד מאד לא אוהבת להתענין בחצאים,,,או שאני מתעיינת ודואגת או שלא. החלמה מהירה לה.
)))

אם כבר

אז להתקשר ככה תרגישי שעשית את שלך, לא תצטערי על משהו שהתלבטת לגביו ולא עשית וגם תצאי גדולה אם היא לא תרצה לדבר איתך ותנתק - זו בעיה שלה ולא שלך ואני מסכים עם שיר - זה ממש לא מקרה למשלוח sms

בת עולם

New member
אני ללא ספק הייתי מתקשרת

אולי תגלי שהיא מתגעגעת אליך וכן רוצה להיות איתך בקשר

תתקשרי. מקסימום תראי שיש אווירה לא נעימה..

אז תגידי לה משהו כמו: "חבר שלי קורא לי" ותסגרי..

פ ו ז מ ק

New member
תתקשרי.

לשלוח SMS - לדעתי - אני נגד. SMS זו שיטת תקשורת שאומרת בעצם (במקרים כאלה) לא ממש בא לי לדבר איתך, אז אני יוצאת ידי חובה.

שחR

New member
Rק את יודעת את מערכת היחסים ביניכם

אני לחמותי לא מתקשר ולא בטיח, בגלל הצרות שעושה לי פרעה. אבל זה אני.

tintong

New member
להתקשר וזהו....

ואן קשר על להישאר בקשר. חייגי זה לא טלפון אדום, אולי מישהו אחר יענה

אגם גם

New member
SMS נשמע לי די מעליב..

עדיף לא לעשות כלום מאשר לסמס, לדעתי. אני הייתי מתקשרת..

../images/Emo51.gifההתלבטות לא היתה בעיקרה אם לשלוח SMS או

להתקשר, ההתלבטות היתה בעיקר אם להתקשר או לא, והחלטתי להתקשר, וזה כמובן יעשה מחר מפאת השעה המאוחרת...

אני לא הייתי מתקשרת

אני מניחה שזה אחרת עם ילדים משותפים, אבל ברגע שאת מתנתקת מהלשעבר, אני חושבת שאין סיבה לא להתנתק ממי שקשור אליו (למרות שזה לפעמים מאוד קשה)

mr_lonely

New member
כמובן להתקשר !

ראשית, אישה מקסימה...אמרת בעצמך. שנית, ממש בא לך....אמרת בעצמך. שלישית...זה לא מעניין מה היא תגיד ומה יגיד הבן שלה. מעניין מה את תגידי כשתביטי לעצמך מחר בבוקר במראה. זה הכי חשוב ! זה מה שקובע !

ברור שלהתקשר

אני נשארתי בקשר טוב עם ה"גרוש" התגרשתי מהזוגיות ולא מהחברות והאנשים שמרכיבים את משפחתו או משפחתי מן הסתם אינם חלק מהזוגיות לכן אין סיבה לא לשמור איתם על איזשהו קשר (קרי חגים שמחות וחלילה....) אני בעד להיות אדם, ולהתקשר במקרה הזה, בעיקר כי מרגיש לך... מאמינה שתרגישי טוב יותר עם עצמך אם תתקשרי כמובן ללא קשר למה היא או בנה יאמרו בהצלחה.

למעלה