מסתבר שלא כל הקאברים בעולם רעים

נימרודל

New member
מסתבר שלא כל הקאברים בעולם רעים

שמעתי קאבר ש"קריידל אוף פילת'" עשו לHALLOWED BE THY NAME וזה יצא ממש טוב! זאת אומרת... זה יצא דיי יותר אפל משל מיידן... רק חבל שכשהו צורח הוא אפילו לא מנסה להישמע טוב... חיחיחי אבל עדיין... הם עשו להם ריספקט.

נימרודל

New member
נכון.. בגלל זה

אני אומרת ששל קריידל הוא יותר אפל... אולי הייתי צריכה להגיד שהקאבר של קריידל אפל.

האמתי שבזה הרגע אני שומע אותם

(הכוונה לקאבר) חייב להגיד שאני באמת לא כל-כך אוהב את הלהקה אך ללא ספק הם הביאו קאבר מעולה, ואגב אני חושב שגם הקאברים של Children Of Bodom למיידן הם מעולים.

Awaken

New member
שונא את הקאבר הזה...

מעוות יותר מדי.... אם את רוצה לשמוע קאבר באמת מדהים לhallowed be thy name אז תשמעי את הקאבר ש Iced Earth עשו לו..... הם גם עשו קאבר ל- The Number Of The Beast, ול- Transylvania

Awaken

New member
האמת שהתכוונתי לקריידל....

אבל גם את הקאברים של צ'ילדרן אני לא אוהב

FireoaK

New member
ממש לא

הם עיוותו את השיר והורידו משם את הבאס שכל כך מוסיף לשיר הענק הזה! אגב, אני לא סובל את הסולן הזה. החדש הרבה יותר טוב לטעמי.

קאבר לא רע

אבל הקאבר של Naglfar ל-The Evil That Men Do והקאבר של Graveworm ל-Fear Of The Dark זאת איכות!

HelloweeN

New member
של נגלרפר זה בהופעה חיה,נכון?

מומלץ גם לשמוע את הקאברים לשיר הזה של: Azrael (פאוור) ושל AFTER FOREVER.

HelloweeN

New member
הקאבר של קריידל מעולה! הרבה יותר

טוב מהמקור! אבל, לא יותר טוב מהשיר איך שהוא מבוצע בהופעות חיות (יותר מהר). קאבר ממש ממש טוב. הביאו אותה ביציאה.

עוד המלצה לקאבר

מומלץ לשמוע את הקאבר של Hammer Fall לשיר Aces High(השיר אומנם לא עם הסולן המעולה Joacim Cans אבל עדיין קאבר טוב).

למעלה