מסתבר שהמות זה רק,,,,,,

מסתבר שהמות זה רק,,,,,,

בוקר טוב אני מבקש לשתף אתכם בארוע עצוב עד מאוד שפקד את השכנים הקרובים אלי, ראש המשפחה שמו כשמי אברהם חלה במחלה קשה לפני כ 5 חודשים , לבני משפחתו ולכל מכריו ברור היה שימיו ספורים. משפחתו עשתה הכל וטיפלה בו במסירות עמ להקל על סבלו, חמתו של אברהם המתגוררת בסמוך בקרה את בתה שהיא אשתו של אברהם, לאחר ארוחת ערב השבת חזרה החמה לביתה, לאחר כשעה התקשרה החמה לבתה ואמרה לה שהיא אינה חשה בטוב, הבת(אשתו של אברהם) הגיעה לבית אמא , ואכן החמה הרגישה מאוד לא טוב ולאחר חצי שעה היא נפטרה מדום לב. בעודה מנסה להתאושש ולעכל את המוות הפתאומי של מות אמא, היא קבלה הודעה שבעלה אברהם נפטר בבית החולים, שני מקרי המוות היו בהפרש של חצי שעה. חצי שעה שבה איבדה שכנתי את אמא ואת בעלה. הלוויה היתה מאוד עצובה .בראש הלוויה נישאו הגופות של שכני אברהם ז"ל ושל חמתו. מצאתי לנכון לשתף אתכם בסיפור עצוב זה מכוון שאבהרם היה שכני הקרוב ביותר, איתו נהלתי שיחות רבות. יחד צפינו במשחקי כדורגל, שתפנו אחד את השני בחוויות ואפילו היו וויכוחים. אני מניח שרק מי שמתגור בישוב, כפר מושב או מושבה להבדיל מהעיר יודע שלשכנות יש משמעות שונה, במובן זה שהיא שכנות קרובה ממש ואולי אף יותר ממשפחה. שזה בבחינת "טוב שכן קרוב מאח רחוק" שכני אברהם ז"ל יחסר לי מאוד. מסתבר שהמוות זה רק שאלה של זמן. מאחל לכולכם חיים ארוכים, חיים של נחת ושלווה. אני מזכיר לכולנו שהחיים יפים אבל יותר מכך קצרים. בוקר נפלא ויום כייפי אבי

*יערית

New member
לא נעים ועצוב חופשי..../images/Emo7.gif

שלא נדע מצרות שכאלו....כ"כ מבינה את עיניין השכנות הזו שכ"כ היהת חשובה לך ...ועכשיו תרגיש חיסרון גדול... מקווה שהחבר הכי קרוב לך תהייה אישה שתעניק לך את כל החוסרים מסביב....אבל תהייה ראויה לך! ותודה על התיזכרות..אני לעולם לא שוכחת זאת! הרבה הרבה בריאות חופשי

זה הדבר היחידי שודאי בחיינו

המוות. אם נרצה או לא הוא יגיע ועד אותו הרגע אני אישית שמתי לעצמי מטרה והיא לחיות את החיים במלוא עוצמתם,להביט לפחדים בעיניים ולא להכנע להם לחייך ולצחוק גם במצב הכי נורא לשקוע ,להרים ידיים ולהמתין לו - למוות זה הכי פשוט לחיות אל אף ולמרות זו בחירה ,בחירה בצד היפה והטוב של החיים. חופשי אין ספק כי שכנך יחסר לך ואיני מקנאה בשכנתך שאיבדה באותו היום את שני היקרים לה.עצוב. קח נשימה עמוקה מלוא ריאותך והמשך לצעוד בדרכך עם אור ואהבה בלב.

למעלה