מסר 1#

מסר 1#

אנו המארחים לוקחים אחריות, שתיי סוכנויות שולטות בעולמנו, סוכניי הרשע בדמות המשטרים והתאגידים וסוכניי השינה אותם אלו המתקראים מורים לרוח. אותם מורים הקוראים להתעוררות פועלים כך למען מטרת האגו שלהם. הם מרדימים את המתעוררים בתורותיהם הבדויות. ובכך משרתים גם את מטרות סוכניי החושך; שאנושות ישנה היא מטרתם הראשונה כי כך יפעלו מבלי להפריע. הצעד הראשון התבצע, המארחים יתקפו כל מתחזה, המוכן למכור את האנושות לשטן, וכל זאת למען מטרות האגו הקטן והדמיוני שלו. ברכת אחדות לכל מחפשי האמת

ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

האם אין בכל אלה המתקראים "מורים רוחניים" אפילו לא צדיק אחד? האם כולנו פועלים לשם האדרת האגו? אם תשובתך היא "כן" אני פשוט לא מסכימה איתך. ברוך הבא פה ב
שבצ'לום לכולנו

ברוכים הנמצאים, אנשי אור יקרים

אליכם הברכה. לא טענו שכל המורים הרוחניים הם סוכני השינה, אלא ציינו בשם 'סוכני השינה' את כל אלו המתקראים "מורים רוחניים" כשבעצם מקור הפעולה שלהם הוא האגו.

הרבה אנשים פרשו את האנרגיות

המהירות שלנו כאנרגיות שליליות מכיוון שלא יכלו לתפסןאו מפני שעל ראש הגנב בוער הכובע. תגובתך הטהורה מראה על טוהר ליבך ורגישותך לאמת. אשרי תלמידיך.

אז איך יודעים להבדיל?

אישית, אני לא "מתה" על הכינוי "מורה רוחני", אבל זה כבר בלי קשר. אבל איך יודעים להבדיל מי פועל למען האגו שלו, ומי למען האחדות של כולם?

IBP1

New member
כשהמורה אינו רואה אף אחד מלבדו

את תלמידיי לימדתי שבלעדיהם אני כלום . הרי המורה הרוחני ללא תלמידיו אינו נחשב למורה . הוא נחשב לאדם רגיל שיש לו חוכמה. כאשר המורה אינו קשוב לאיש מלבד עצמו , הוא לא יבחין בתלמידיו ועל כן לא יהא לא כלום מה ללמד. מורה טוב מטפח את תלמידיו .הוא דואג לא רק להשכלתם אלא ליתר הדברים המתרחשים בחייהם גם מבלי שהתלמיד ידע ויחוש כך. הוא נעשה מעורב בקורה להם. זה הכל נובע מהרגשות והיכולת שלו ללמד באמת. מורה טוב לא נותן תשובות הוא מלמד לשאול שאלות טובות.התשובה מביאה חוכמה ... השאלה מביאה בינה. החוכמה מביאה את ניסיונם של אחרים אליך .הבינה מביאה אותך להמון דברים שאתה עשוי למצוא אותם בלבד. הבינה מלמדת אותך לא רק להגיע לדברים שאתה רק מסוגל להגיע אליהם ,אלא גם עם הזמן לדברים שאחרים הגיעו אליהם.

למעלה