מסר שקיבלתי

רותי 11

New member
מסר שקיבלתי../images/Emo140.gif

אהובים יקרים! אנושות נכבדה, אתם מתחילים בימים אלה תהליך התחדשות מואץ, אנו כרגע עוזרים לכם במלוא המרץ לשחרר את הישן, לרוקן את המחסנים לאוורר אותם, ולמלא אותם באנרגיה ומידע חדש מסוגו. התדר עובר פאזת השתנות מואצת. חלקכם ירגיש זאת ממש חזק ואצל אותם אלה שעדיין לא משחררים את הישן זה יגיע בעוצמה חלשה יותר (מועטה יותר) כדי לא לזעזע אותם, בכדי שלא יווצר מצב שיהיה הפוך מהרצוי, והכוונה היא לכך שבעקבות אותם זעזועים אנרגטיים אותם בני אנוש יתרגמו את אותה אנרגיה לכיוונים שליליים. השינוי מבורך הוא ואף רצוי מאוד, השתדלו להיות פתוחים וערוכים לכל שינוי שיגיע ללא שיפוטיות וביקורתיות מצדכם, תנו לדברים לקרות קבלו אותם באהבה כדי שתוכלו להשתחרר מהר יותר מהישן ולקבל בצורה האופטימלית את החדש. בתקופה הקרובה הרבה "סודות" קבורים יצאו ויצופו על פני השטח הן ברובד האישי והן ברובד הכללי, וכל זה כהיערכות לחדש, לאנרגיה החדשה. נכון שעד כה אין שום דבר חדש בנאמר, אבל סוג האנרגיה שתיכנס תהיה שונה מהרגיל, הבנו שבכדי להאיץ תהליכים עלינו לשנות את תדר האנרגיה אשר אנו שולחים אליכם לצורך השינוי. לאחר שעיבדנו את מה שקורה באזורכם בכדור ארץ, הבנו שעלינו לשנות פאזה, כפי שאתם לומדים את עצמכם ואת העולם גם אנו לומדים עמכם, ותהליך הסקת המסקנות משתנה בהתאם להתקדמות שלכם. אתם נמצאים בתקופה שהיא חדשה בבריאה ושכמותה עדיין לא הייתה, אנו יכולים לומר לכם שאתם תורמים רבות לתהליכי התפתחות הבריאה הכוללת. מה שעליכם לעשות הוא להוציא את הישן לעבד, לפרק ולשחרר אותו. אתם תשימו לב לכך בעקבות גלי נוסטלגיה או גלי זכרונות שיצופו לכם כאילו משום מקום, כמובן שזה לא קורה סתם יש לכך סיבה נעלה, לכן אנו מבקשים מכם לא לבטל את אותם זכרונות, לשים לבכם אליהם להבין אותם ולשחרר אותם. היו ברוכים על כל פעולה. ב ה צ ל ח ה

רותי 11

New member
שושית המתוקית

את המסר קיבלתי מההדרכה הישירה שלי. האנרגיות מגיעות לכולם, הן מגיעות לכדור הארץ באופן כללי. ומה שקורה עכשיו זה פשוט לשחרר את הישן הוא כבר לא משרת אותנו ורק תוקע אותנו לכן חשוב לשחרר אותו כדי שנוכל להתקדם

kikona126

New member
רותי תודה!

זה נכון! באמת אני במעין גל נוסטליה, ואת זה אפשר לראות בשרשור של התחרות, כי עוד לפני שראיתי את הפרסום שלו, עלו בי נוסטלגיות של החלומות, מעין חלומות יעד שלי. ובכלל לאחרונה יש לי הרבה חלומות על הילדות, יכול להיות שכבר הגיעה האנרגיה?

מגי 336

New member
kikona126 ../images/Emo24.gif

ממליצה לך לקרוא את הספר: "מבשרי השחר" מסרים מהפליאדות, מאמינה שתקבלי גם שם תשובות לשאלותיך.

kikona126

New member
מגי ../images/Emo24.gif

מה נשמע? תשובות לאילו שאלות? (כי יש לי הרבה שאלות...
)

מגי 336

New member
קיקונה ../images/Emo24.gif

כתבת / שאלת: "יכול להיות שהגיעה כבר האנרגיה"?

kikona126

New member
כן אבל את התשובה קיבלתי פה ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני אברר בקשר לספר היום בחנות הספרים
תודה על ההמלצה. חזרתי אתמול (אחרי 4 שנים) לקרוא את הספר גלגולים בזמן, הספר הזה היה ניראה מפחיד לפני 4 שנים עכשיו הוא כבר לא

מגי 336

New member
כשנשאלת שאלה - התשובה תמיד מגיעה ליעדה...

שמחה שקיבלת תשובה לשאלתך, כשקראתי מה שכתבת לא יכולתי שלא לכתוב על הספר, שמדבר בדיוק על האנרגיה החדשה שמגיעה... חשבתי שיוסיף לך זוית ראיה נוספת. והספר "גלגולים בזמן" - את קוראת עכשיו או שכבר קראת? האם דומה למסע הנשמות?

kikona126

New member
את מסע הנשמות לא קראתי

אבל את הספר (סליחה טעיתי בשם) שורשים ושיעורים בזמן (של ד"ר בריאן ל. וייס) התחלתי בתקופת הצבא. הספר הפך להיות ממש מיסטי וזה הפחיד אותי, לא יכלתי להכיל את המידע הזה עדיין. וחזרתי לקריאה של הספר אתמול, מאיפה שהפסקתי אז

רותי 11

New member
kikona126 - בהחלט

ואת בעצמך שמה לב לזה לבד המסר רק מחזק את מה שאת עוברת ובעצם נותן הסבר לזה.

kikona126

New member
רותי זה כבר יותר משבועיים

חלומות וזכרונות מהעבר, ממש בצורה חזקה, ובאמת שאלתי את עצמי מה פשר החלומות האלו. מה המטרה בנוסטלגיה? מה פוספס בעבר שצריך לתקן? האם זה למטרת תיקון או שזה גל שעובר ואין צורך ליחס לו חשיבות?

רותי 11

New member
היי מתוקה- זה למטרת שיחרור

ונקיון. המטרה היא לשחרר את הישן כאילו לנקות את המחסנים כדי לפנות מקום לחדש, לאנרגיה החדשה.

../images/Emo24.gifלשחרר...מילת המפתח להתקדמות

ללכת קדימה בלי משקעים מהעבר שבולמים,מקשים,מפריעים...
תודה רותי

ממש לדבר אליהם....

להגיד להם תודה על הצורך שהם מילאו בעבר להגיד להם שאין צורך בהם בעתיד.... לסלוח

kikona126

New member
לסלוח תמיד צריך

אבל הרגשות שעלו לי היו רגשות טובים. זכרונות עבר טובים. על רוב הדברים הרעים כבר סלחתי, וגם לא היו הרבה כאלו, לא הספקתי לעבור הרבה בחיים שלי עדיין (רק בת 23...)

הזכרונות הטובים הם התמיכה,העידוד, הבסיס

לעתיד טוב יותר ולידיעה שיש משהו טוב באוויר

למעלה