מסר שקיבלתי

רותי 11

New member
מסר שקיבלתי ../images/Emo140.gif

זה המסר שקיבלתי בעקבות החלום והתקשור עם אמא שלי. (הסבר יש למטה בשרשור אחר). אהובים יקרים! אנושות נכבדה, אתם מתחיחלים בימים אלה תהליך התחדשות מואץ, אנו כרגע עוזרים לכם במלוא המרץ לשחרר את הישן, לרוקן את המחסנים לאוורר אותם, ולמלא אותם באנרגיה ומידע חדש מסוגו. התדר עובר פאזת השתנות מואצת חלקכם ירגיש זאת ממש חזק ואצל אותם אלה שעדיין לא משחררים את הישן זה יגיע בעוצמה חלשה יותר (מועטה יותר) כדי לא לזעזע אותם, בכדי שלא יווצר מצב שיהיה הפוך מהרצוי, והכוונה היא לכך שבעקבות אותם זעזועים אנרגטיים אותם בני אנוש יתרגמו את אותה אנרגיה לכיוונים שליליים. השינוי מבורך הוא ואף רצוי מאוד, השתדלו להיות פתוחים וערוכים לכל שינוי שיגיע ללא שיפוטיות וביקורתיות מצדכם, תנו לדברים לקרות קבלו אותם באהבה כדי שתוכלו להשתחרר מהר יותר מהישן ולקבל בצורה האופטימלית את החדש. בתקופה הקרובה הרבה "סודות" קבורים יצאו ויצופו על פני השטח הן ברובד האישי והן ברובד הכללי, וכל זה כהערכות לחדש, לאנרגיה החדשה. נכון שעד כה אין שום דבר חדש בנאמר, אבל סוג האנרגיה שתיכנס תהיה שונה מהרגיל, הבנו שבכדי להאיץ תהליכים עלינו לשנות את תדר האנרגיה אשר אנו שולחים אליכם לצורך השינוי. לאחר שעיבדנו את מה שקורה באזורכם בכדור ארץ, הבנו שעלינו לשנות פאזה, כפי שאתם לומדים את עצמכם ואת העולם גם אנו לומדים עמכם, ותהליך הסקת המסקנות משתנה בהתאם להתקדמות שלכם. אתם נמצאים בתקופה שהיא חדשה בבריאה ושכמותה עדיין לא הייתה, אנו יכולים לומר לכם שאתם תורמים רבות לתהליכי התפתחות הבריאה הכוללת. מה שעליכם לעשות הוא להוציא את הישן לעבד, לפרק ולשחרר אותו. אתם תשימו לב לכך בעקבות גלי נוסטלגיה או גלי זכרונות שיצופו לכם כאילו משום מקום, כמובן שזה לא קורה סתם יש לכך סיבה נעלה, לכן אנו מבקשים מכם לא לבטל את אותם זכרונות, לשים לבכם אליהם להבין אותם ולשחרר אותם. היו ברוכים על כל פעולה. ב ה צ ל ח ה

סוזי10

New member
שיתוף לגבי התקשור שלך

בשעות אחר הצהרים קראתי בריפרוף את מה שכתבת כי לא היה לי זמן, עכשו התפנתי לקרוא מה שכתבת ולנסות להבין , ואני פשוט נדהמת ממה שאני קוראת ואספר למה. משעות הבוקר המוקדמות התחילו לעלות לי כל מיני פלשבקים מעברי כילדה, ומערכת היחסים שהיתה לי עם אמא שלי. זכרונות שלא קלים לי. כל מיני תמונות עוברות לי בראש עם כל מיני סיטואציות, ופתאום ככה עם כל פלשבק כזה אני חווה את הסיטואציה ממש ריגשית , ופתאום אומרת לעצמי, די עזבי אותך ממחשבות על זה. זה מיותר, וככה בשניה המחשבה חולפת, כאילו שמתי אותה סופית בצד, הראש כאילו התאפס ואני ממשיכה הלאה. ככה במהלך כל היום חוויתי זאת מס' פעמים ,ממש הייתי שם . אולי זה קשור למה שאת כתבת , או שסתם זה הדמיון הפורה שלי?

סוזי10

New member
עכשו כשקמתי מהמחשב

נזכרתי שחוותי גם סיטואציה עם אבא שלי ז"ל , וגם כאן מצאתי את עצמי אומרת לעצמי , יאלה די עבר, כאילו מנחמת את עצמי, ואומרת לי "די להתייסר עם מה שעבר" , באמת כמו שחלמת בחלום כאילו הוצאת מסמכים ישנים מהארכיון, כדי שיהיה מקום למשהו אחר וטוב יותר. אני טועה בהסבר לעצמי לגי התקשור שלך או שזה רק נדמה לי. בחיי לפעמים נדמה לי שאני מעופפת,

סוזי10

New member
מדהים , פשוט מדהים

ואני שאלתי את עצמי באותם רגעים, הלו מה קורה לך היום עם כל הנוסטלגיה הזאת, לא הבנתי למה כל כך הרבה פעמים באותו יום אני הולכת אחורה במחשבות. לעיתים קורה לי כאן מחשבה שם מחשבה אבל בכזה רצף לא היה לי מעולם.

Mandy18

New member
אני חשבתי על העבר אתמול....

אתמול לפני שנרדמתי התחלתי לחשוב על הדירה הישנה שלנו... ואז הרגשתי שאני צריכה לחשוב על כל הזכרונות הטובות שיש לי ממנה... זה היה קצת מוזר.. זה מעניין שהמסר אומר לרוקן את הישן ולמלא את זה בחדש... כי אצלי אני שומרת זכרונות ואז אם אני מספרת למישהו אז אני מרגישה שהזיכרון יצא ממני ואני כבר לא זוכרת אותו... לכן לפעמים אני מפחדת לספר על דברים כי אני רוצה להשאיר את הזיכרון לעצמי... לכן קצת לא רציתי לחשוב לפני השינה על הדירה, כי פחדתי שאם אני אחשוב עליה אני יותר לא אזכור את זה.. מוזר, הא?

נפש2

New member
מדהים!!!

אני לא יודעת אם זה היה קיים בי תמיד, או דווקא עכשיו (בעקבות המסר) שמתי לב לזה, אבל אכן עולים לי המון זכרונות מהעבר , ולאו דווקא מהעבר הקרוב, אלא הרחוק, פתאום אני נזכרת במצבים שקרו לי בילדות, כל מיני וויכוחים קטנים שהיו לי עם הורי, או עם חברים שהיו ילדים כמוני. פתאום אני מבינה שכל מיני דברים באישיות שלי אכן מושפעים מהילדות ואני גם יודעת 'לשים את האצבע' בדיוק על המצבים הנכונים. השאלה היא איך משחררים? אוקי, אני נזכרת, אבל זה קרה כשהייתי ילדה, אני לא יכולה לבוא היום בטענות להורי וגם לא יכולה לתקן את העבר, מה גם שאני בטוחה שיש לי את ההורים הכי טובים בעולם וכל מה שקרה בילדות לא קרה מרוע. תודה

רותי 11

New member
כמו שאמרתי צריך להבין

מה היה ההבנה של הדבר כבר כמעט עושה את כל העבודה להבין ללא שיפוטיות וביקורתיות, להבין שמה שקרה זה היה נכון לאותו זמן ולשחרר אין צורך לקחת אשמות או טינות על דברים שקרו הם סה"כ תוקעים אותנו בעבר ולא מקדמים אותנו. להבין שאם קרה משהוא ואפילו לדוגמא, אחד ההורים התייחס אלינו בצורה שלא אהבנו והיה לנו קשה איתה - אפשר להבין שמה שהוא עשה זה ממקום של מה שהוא ידע לעשות ולא ממקום של שינאה או צורך להזיק לנו. אפשר לשחרר את זה ע"י תהליך סליחה לעצמנו ולאותו אחד שהרע עימנו (לתפיסתנו אז).

למעלה