מסר של אהבה

iruthya

New member
מסר של אהבה

קוראים יקרים, אני מצרפת קובץ מענין לאחר כל ההתכתבויות וכל המילים בין הגננת לבין מרמריסמה וכו'.... קיבלתי מייל יפה מענין קראו זה חשוב. והעבירו הלאה המון חום ואהבה, אוזן קשבת וכתף למשענת - זה מה שילדינו זקוקים לא יותר רותי

iruthya

New member
מסר - אנא קיראו והגיבו

אני מבינה שאף אחד לא קרא את המסר, וחבל . אנא קיראו והביעו דעתכם, אני תליתי על המקרר בבית וזה די עוזר למתן את הכעסים וההצקות. אני פשוט מזכירה לילדים את המסר שתלוי..... והנה הם מתאפקים לא להציק ולא להעליב... תודה

zivadina

New member
סיפורים על ADHD

לרותי, תודה רבה על "מסר של האהבה". אכן, הוא מופיע גם בספרית סיפורים על ADHD שלנו, ושם שמו ללמוד לשלוט בכעס, ויש לו אפילו מנגינת רקע. אכן, תמיד טוב לשלב סיפורים שונים כדוגמה לדרכי התמודדות. כמו כן, חשוב להבין שכל הורה מתמודד באופן אחר עם ילדו ועם המערכת, כך שדרך שמתאימה להורה אחד, איננה בהכרח מתאימה להורה אחר. לדוגמה, שלושת מנהלות הפורום הזה מביעות לפעמים דעות שונות מאוד ואף מנוגדות, ועדיין הכל לגיטימי, כי מה שחשוב הוא התוצאה שאנו משיגים לבסוף, ולא תמיד הדרך האינדיבידואלית בה הלכנו. אני חושבת שגדולתנו כאן היא בכך שכל אחד תורם מנסיונו, וכל אחד בוחר במה שמתאים לו ונותן לו כוחות להמשיך בהתמודדות היומיומית. אני מקווה שתמשיכי לשתף ולהשתתף אתנו.

madog

New member
צ'טערת

לא אהבתי הסיפור מה ששם היה ברור: הקנית ריגשות אשם לילד הכל אפשר לומר בדרך חיובית ילדים רכים וADHD ישר רואים הדם ניגר עם הגדר מחוררת זה מספיק מעל הראש הקישור לפצע סכין אדם דם באדם? ושוב צ'טער אך כך הרגשתי

למעלה