מסר מקרן

מסר מקרן

הי אני עידו קרן נתנה לי את הסיסמא שלה וביקשה להעביר משהו כי היא לא יכולה להתחבר לתפוז דרך המחשב שלה שימו לב: "אני לא מצליחה להכנס לשם משתמש אז בגלל זה אני כבר כמעט חודש לא כותבת פה.. ולא בגלל שאני לא רוצה זה כי אני לא יכולה ;[ ואני מקווה שאתם מבינים.. אני מנסה לסדר את זה אז בנתיים זה בהכנות תחיו את הפורום! ותעשו מפגש! הגר! אפרת! צליל! מישהו שיארגן מפגש "

hagzi

New member
את עדיין לא מצליחה להתחבר?../images/Emo29.gif

תקני את זה מהר! אנחנו מתגעגעים
ובקשר למפגש, אם אנחנו מחליטים מעכשיו זה אומר שזה יוצא על חול המועד, אלא אם עושים את זה ביום ראשון הקרוב... אז אם זה נוח לכולם לעשות את זה בחול המועד- אין בעיה, טוב אז שרשרו אם זה סבבה לכם, ואיזה יום אתם מעדיפים ואז אם יהיו מספיק אנשים נעשה עוד שרשור של הימים הנבחרים ומתוכם יבחר המפגש. וואו! באמת שלא תיכננתי אפילו לארגן משהו, אלא רק להעלות סוגיה! אני מפתיעה את עצמי כל פעם מחדש!

hagzi

New member
טוב בגלל שיש חדשים../images/Emo29.gif

ויותר חדשים מותיקים נסביר קצת על המפגש: באמת שאין לכם מה לפחד! שתפו פעולה תשתדלו להגיע וזה יהיה יותר כיף לכולנו. אף אחד מאיתנו לא נושך (חוץ מאלה שכן... אבל הם כבר לא כותבים פה), והכי הרבה שתרוויחו מזה זה להכיר אנשים חדשים. נכון, בהתחלה זה מביך זה לא נעים וכו' אבל אחרי שמתגברים על זה רק מרוויחים מהמפגשים האלה. כל אחד מאיתנו שהיה במפגשים האלה יכול להוכיח את זה, זה הזמן לגלות עם אתם מדברים מאחורי המסך (ואני מבטיחה שאף אחד מאיתנו הוא לא פדופיל או משו כזה). אזהו! שתפו פעולה תזרמו עם הרעיון הזה, ונעשה מפגש כמו שצריך! (וכמו שמזמן לא היה) אז נו כבר תגיבו...!

למעלה