מסר מדני !

Kelly B

New member
מסר מדני !

חברים/ות יקרים/ות, אנו מניחים שמעתם על ביטול שתי ההופעות של קלי בארץ. הופעות שהיו אמורות לחתום סיבוב הופעות עולמי שנמשך כ-16 חודשים כמעט ברציפות. תקופה זו הייתה מאוד מתישה, ובשבועות האחרונים קלי החלה לסבול מדלקת חריפה בגרון שהלכה והחריפה.בסיום הופעה האחרונה, קלי כמעט לא יכלה לדבר, והרופא הזהיר אותה שאם תנסה לשיר שוב, ללא הפסקה, היא עלולה לגרום לעצמה נזק בלתי הפיך למיתרי הקול. קלי ממש שבורה מכך שלא יצא לה להופיע ולטייל בארץ השבוע, שזה אחד מהחלומות הכי גדולים שלה, והיא אמרה שאין מצב שאנחנו לא חוזרים לארץ לקיים את ההופעה הזאת. אז ההופעה לא התבטלה, אלא נדחתה. אך עדיין מוקדם כרגע לדבר על תאריכים. קודם כל קלי צריכה לצאת לחופשה ולהחלים, ורק לאחר מכן נתחיל לתכנן את סיבוב ההופעות הבא . קלי מאוד רוצה שכולם ידעו כמה שהיא מצטערת על ביטול ההופעות, ושזה באמת כואב לה יותר מלכולנו. אך לא הייתה לה ברירה, היא אף נאלצה לבטל הופעות בפריז ובוינה. זה קרה פעם אחת בעבר, שהתבטלו כמה הופעות בארה"ב וקנדה בגלל בעיות בריאות, וחזרנו לאותם מקומות להשלים את ההופעות. אנחנו מעדיפים שתקבלו הופעה מדהימה, עם אנרגיות חדשות וטריות, מאשר הופעה גרועה, עקב תשישות. אז שוב תודה רבה לכולכם על התמיכה והאהבה, אני ימסור לקלי את כל הד"שים ממכם וגם תודה אישית ממני על הכל. דני ויצפלד (הגטריסט של קלי)

otollo

New member
../images/Emo99.gif איזה חמודה היא../images/Emo70.gif

זה אומר שהיא תחזור
לך ולדני.

ליטול B

New member
איזה חמודים!!!../images/Emo99.gif

גם לי הוא שלח את זה!
ממש יפה מיצדם!! אתם רואים קלי לא תוותר על המעריצים שלה!! היא תחזור!!

Twisted Shadows

New member
בדיוק מה שאמרתי

כואב לה יותר מאשר כואב לנו!!! אגב, מאיפה המסר הזה
איך נדע שהוא אמיתי

Kelly B

New member
תגובה

דבר ראשון אני לא שקרנית כמו הרבה פה... אני לא אמציא סתם...ובמיוחד לא דברים שקשורים לקלי. דבר שני אם אתה מאד רוצה כנס אליי לאייסיקיו 222466118 ואני אביא לך את השם והסיסמא שלי בוואלה שתראה שהוא זה ששלח...

Kelly B

New member
מקור

את המסר דני שלח לי אבל אני מניחה שהוא דיבר עם קלי גם על זה, והיא אמרה לו למסור כמה דברים למעריצים... וקיבלתי את המסר ממנו במייל. לזה התכוונת כשאמרת מקור?

Addicted To You

New member
הוא שלח את זה גם לי!

שלחתי לו הודעה שאני מקווה שקלי תרגיש טוב ותגיע לעשות את ההופעות בשלב מסויים והוא שלח לי את זה בתגובה..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifגם בלי שתגיד../images/Emo15.gif

ידעתי את זה... כפרעליה

spelling

New member
כמה שאלות...

1)בטוח שזה הגיטריסט שלה? 2)לא הבנתי מה הכוונה "סיבוב הופעות הבא",נצטרך לחכות עד שנה הבאה שהיא תתחיל סיבוב הופעות חדש??או שהיא פשוט תבוא להשלים תהופעה? 3)למה בעצם עכשיו כולנו צריכים לחכות?

Twisted Shadows

New member
אממ

1. כן 2. נחכה שהיא תבריא ואז נראה. 3. כשאת חולה ולא הולכת לבצפר- למה את מחכה

TheMoonLight

New member
אפשר לנשום...../images/Emo13.gif

יהיה טוב, העיקר ששהופעה לא התבטלה אלא נדחתה.... אני ממש מקווה שזה נכון.

למעלה